Ασπρονήσι-Κύκνος δεν ξέρω αν σου λένε τίποτα.
Ο Γιάννης Γαλάτης δεν έχει ένα τέτοιο τραγούδι?
Αυτό εννοείς?
Ασπρονήσι-Κύκνος δεν ξέρω αν σου λένε τίποτα.
Ο Γιάννης Γαλάτης δεν έχει ένα τέτοιο τραγούδι?
Αυτό εννοείς?
Εννοώ το βαπόρι που έκανε λαθρεμπόριο.
(ποιος είναι ο Γαλάτης?)
Καλό είναι να μη μιλάμε όταν δεν ξέρουμε. Επειδή τον ξέρω, να πω μερικά πράγματα...
Έχει διδακτορικό
Γαλάτης είναι ένας θεσμός
Τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ!
Σε δήμο, ε? Ότι πεις ρε μάγκα - μαζί σου.So what?? Αν δεν ειχε κολητηλικια με τον Λαλιωτη σε κανα Δημο θα δουλευε !!!
παρομοίως
Δεν ξέρω το τραγούδι και θέλω βοήθεια
Και ιδανικά, το video clip
Γιάννης Γαλάτης-Καλημέρα, Ασπρονήσι...
διαβαζω τις μαλακιες που γραφετε καποιοι πανυγηριζοντας για τον ενα η τον αλλο..πραγαματικα ρε μαγκες σας πληρωνουν?η εχετε πεισει τοσο τον εαυτο σας να πιστευετε παραμυθια??ειναι δυνατον αν υπαρχουν νεοι ανθρωποι που πιστευουν την νδ η το γιωργακη??ελεος!!για αυτο σκατα θα πηγαινουμε μια ζωη....
ναι μάγκα
το βρήκες - είσαι μάγκας
Μας πληρώνουν ρε μάγκα
Μπήκες στο thread αυτό ρε μάγκα για να πας πεις τι ρε μάγκα? Ότι δε σου αρέσει ρε μάγκα?
Merci για τη γνώμη σου ρε μάγκα αλλα δε στη ζήτησε κανένας ρε μάγκα
ο εχων την μυγα να την δωσει πισω..πραγματικα για πεσμου τι θα κερδισεις αν βγει ο κωστας η ο γιωργος??θα σε διορισουν?θα παρεις αυξηση?η θα καλυτερευσει το μελλον σου??30+ τοσα χρονια αυτοι λυμαινονται την χωρα??ειδες ασπρη μερα???ελεος!!!
ρε καραμητρο μπαινοβγαινω λογω δουλειας στο πασοκ καθημερινα..αλλα τοσο κολλημενους οπως κανα2 απο δω μεσα δεν εχβω βρει πραγματικα...σκεφτειτε λιγο χωρις πρασινα η μπλε γυαλια...ελα άστονα να πει τη μαλακία του.
η λυση ειναι να μαυρισεις εσυ κι οι ομοιοκομματοσκυλα τα 2 αυτα κοματα ρε φιλε!!ψηφιστε οτι αλλο θελετε αρκει να δωσετε ενα ηχηρο χαστουκι σ αυτους τους 2 αλλαζονες...εκτος κι αν τρωτε απο αυτους..δεν ειναι ντροπη να το παραδεχτειτε αλλωστε...ρε φιλαράκι τα πες.
λύση δε βλέπω πουθενά να καταγράφεις....
μόνο αναθέματα....