Νέα

Dating sites από Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 199414
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    dating sites ουκρανία
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ποια ειναι η αποψη σας για τα συγκεκριμενα sites?
Sites oπως το uadreams,ukrainedate κλπ γιατι αραγε χρεωνουν την επικοινωνια με την υποψηφια προς γνωριμια,δηλαδη επικοινωνια μεσω μηνυματων
" letters ",επικοινωνια μεσω videochat,ακομα και στην αγορα πχ των προσωπικων τους φωτο-βιντεο?
Ενω θα επρεπε να ειναι τζαμπα ολα αυτα,σκοπος τους ειναι να τρωνε λεφτα απο " θυματα " την στιγμη που υπαρχει παγκοσμια οικονομικη κριση?

ΥΓ : Γιατι τα γραφεια αυτα ΔΕΝ επιτρεπουν την επικοινωνια μεσω facebook,πχ,που ειναι και ελευθερη?
Μιλαω για γνωστο μου που εχει βρει την κοπελα που του αρεσει στο fb,κι απλα δεν γινεται να μιλανε απο εκει γιατι πρεπει πρωτα να παει να την συναντησει στο μερος της,δηλαδη στην Ουκρανια,και μετα θα μπορουν να μιλανε ελευθερα...

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
246
Πόντοι
21
man ,

στα site τα οποια αναφερεσαι ...δεν μιλαμε δω για site γνωριμιων ....αλλα για "δουλεια" .

Οποτε ειναι λογικο να μην επιτρεπουν καμμια "ελευθερια" στις κινησεις ...

Η κοπελα που μιλαει ο φιλο σου ....απλα εκεινη δεν μιλαει μονο με αυτον ...αλλα με 200 αλλους ακομα .

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
" δουλεια " ???

τι εννοεις δηλαδη?

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
246
Πόντοι
21
"δουλεια" man ,

τα κοριτσια αυτα δεν ψαχνουν για γνωριμια ...αλλα για τυπους που θα πληρωνουν για να εχουν αλληλογραφια μαζι τους .
Και για να μην το ισωπεδωνουμε ολα ....98% των κοριτσιων αυτο κανουν .

Δεν σου κανει λιγο ...παραξενο ? Ο φιλο σου αρχισε να μιλαει με μια κοπελα ...την βρηκε στο ΦΒ...και αυτη δεν θελει να μιλανε στο ΦΒ ...αλλα διαμεσου του site , οπου ο φιλο σου θα αγοραζει μοναδες για να αλληλογραφουν .
Παραξενο ......

whynot69

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
"δουλεια" man ,

τα κοριτσια αυτα δεν ψαχνουν για γνωριμια ...αλλα για τυπους που θα πληρωνουν για να εχουν αλληλογραφια μαζι τους .
Και για να μην το ισωπεδωνουμε ολα ....98% των κοριτσιων αυτο κανουν .

Δεν σου κανει λιγο ...παραξενο ? Ο φιλο σου αρχισε να μιλαει με μια κοπελα ...την βρηκε στο ΦΒ...και αυτη δεν θελει να μιλανε στο ΦΒ ...αλλα διαμεσου του site , οπου ο φιλο σου θα αγοραζει μοναδες για να αλληλογραφουν .
Παραξενο ......
ναι ειναι sugar daddy websites.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.884
Πόντοι
3.846
Ποια ειναι η αποψη σας για τα συγκεκριμενα sites?
Sites oπως το uadreams,ukrainedate κλπ γιατι αραγε χρεωνουν την επικοινωνια με την υποψηφια προς γνωριμια,δηλαδη επικοινωνια μεσω μηνυματων
" letters ",επικοινωνια μεσω videochat,ακομα και στην αγορα πχ των προσωπικων τους φωτο-βιντεο?
Ενω θα επρεπε να ειναι τζαμπα ολα αυτα,σκοπος τους ειναι να τρωνε λεφτα απο " θυματα " την στιγμη που υπαρχει παγκοσμια οικονομικη κριση?

ΥΓ : Γιατι τα γραφεια αυτα ΔΕΝ επιτρεπουν την επικοινωνια μεσω facebook,πχ,που ειναι και ελευθερη?
Μιλαω για γνωστο μου που εχει βρει την κοπελα που του αρεσει στο fb,κι απλα δεν γινεται να μιλανε απο εκει γιατι πρεπει πρωτα να παει να την συναντησει στο μερος της,δηλαδη στην Ουκρανια,και μετα θα μπορουν να μιλανε ελευθερα...
Από ποιο σύννεφο έπεσες τυπε;
Επειδή υπάρχει κρίση, νομίζεις όλα σταμάτησαν να δουλεύουν;
Προφανώς τα site που αναφέρεσαι βγάζουν γκαφρα και προσφέρουν μια συγκεκριμένη υπηρεσία με πληρωμή.

Καλό κοροιδακι όποιος πιστεύει ότι αθώα παίζουν τα κορίτσια εκεί μέσα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.008
Πόντοι
96
Προσοχή αυτές οι ιστοσελίδες είναι απάτη για να σου φάνε λεφτά! Αν ζητήσουν λεφτά για βοήθεια προς την οικογένεια τους ή οτιδήποτε θα τα κλαις.Ο σωστός τρόπος που είναι και ένα ξεσκαρτάρισμα είναι η πρόταση να έλθουν στην Ελλάδα όπου θα τις φιλοξενήσεις για καμιά εβδομάδα και η προπληρωμή από εσένα των εισητηρίων.Αν δεχθεί το πράγμα πάει καλά.Αν αρχίσει τα όχι κτλπ, του τύπου στείλε μου λεφτα ... λες αντίο!?

Τελευταία τροποποίηση:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.008
Πόντοι
96
Επίσης προτείνεις συνομιλία με skype. Αν αρνηθεί μπορεί να μην είναι αυτή που βλέπεις στην φωτογραφία οπότε και εκεί ξεσκαρτάρεις .?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.884
Πόντοι
3.846
Προσοχή αυτές οι ιστοσελίδες είναι απάτη για να σου φάνε λεφτά! Αν ζητήσουν λεφτά για βοήθεια προς την οικογένεια τους ή οτιδήποτε θα τα κλαις.Ο σωστός τρόπος που είναι και ένα ξεσκαρτάρισμα είναι η πρόταση να έλθουν στην Ελλάδα όπου θα τις φιλοξενήσεις για καμιά εβδομάδα και η προπληρωμή από εσένα των εισητηρίων.Αν δεχθεί το πράγμα πάει καλά.Αν αρχίσει τα όχι κτλπ, του τύπου στείλε μου λεφτα ... λες αντίο!?
Καμία προπληρωμη.
Ας έρθει το Ρωσίδι και και της πληρώνω τα εισιτήρια εδώ.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ρε ιδιοτροποι και κακεντρεχείς μυστες,που σας εχει βαρεσει η καραντινα στο κεφαλι,για φιλο μου προκειται,οχι για μενα....

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εγω παντως εκανα bumble σημερα να δω τι παιζει....λιγο πολυ σαν τον τιντερ.Με πληρωμες κλπ μαλακιες...:jerking2:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ευχαριστω για τις απαντησεις μυστες,θα ενημερωσω τον φιλο μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom