kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Δάσκαλος έστελνε σεξουαλικά μυνήματα σε 10χρονες μαθήτριες δημοτικού.
Βάζεις στοιχημα ότι μετα απο κανα χρόνο θα διδάσκει παλι?οταν καταδικαστει λοβοτομη
Αν ηταν ο ανωμαλος του χωριου ο αγραμματος κλπ, οκ εχει καποια δικαιολογια.Μπαμ και κάτω. Τίποτα άλλο, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση για τέτοιους.
Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, ξέρω πάντως αρκετούς γονείς που πήραν κινητό στα παιδιά λόγω της τηλεκπαίδευσης.απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????
ο εν λογω μαλακας,εστελνε μηνυματα σε viber,messenger -instagram...οποτε η τηλεκπαιδευση ειναι μαντολες....αν δεν εχεις υπο επιτηρηση ενα 10 χρονο,εισαι για τον πουτσο,γενικα μιλάω ,οχι προσωπικα..Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, ξέρω πάντως αρκετούς γονείς που πήραν κινητό στα παιδιά λόγω της τηλεκπαίδευσης.
Τα πιο πολλά πρώτα παίρνουν κινητό και μετά πάνε στο δημοτικό.απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????
Νομίζω τα περισσότερα έχουν πλέον , οπότε και κάποιο παιδί να μην έχει θα πει στους γονείς του οτι αφου έχουν όλοι οι συμμαθητές μου θέλω και εγω. Αλλά είναι και θέμα επιτήρησης όπως λες , στον ανηψιό μου παράδειγμα έχουν βάλει χρονικό περιορισμό στο κινητό και δεν ξέρω και τι άλλο μπορεί να του έχουν απαγορεύσει.απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????