Νέα

Δάσκαλος έστελνε μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
405
Πόντοι
6.060
οταν καταδικαστει λοβοτομη

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Για δάσκαλο διπλό το αίσχος!

KaptKirk

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Like
199
Πόντοι
0
Μπαμ και κάτω. Τίποτα άλλο, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση για τέτοιους.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Ελεύθερος είναι δυστυχώς.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ψυχανώμαλος το λιγότερο..... άμεση απόλυση και εκτός από την όποια φυλάκιση, να του απαγορευτεί να έρθει σε επαφή με παιδιά, εφ' ορού ζωής, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει και ιδιωτικά μαθήματα. Και όμως.....θα βρεθεί κάποιος αληταράς δικηγόρος να τον υπερασπιστεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.320
Πόντοι
6.256
οταν καταδικαστει λοβοτομη
Βάζεις στοιχημα ότι μετα απο κανα χρόνο θα διδάσκει παλι?

Θα φαει καμια εδε για μηνες με μισο μισθό
Θα εχει και κανα δικαστηριο που θα τραβηξει καμια εφταετία με αναβολες εφετεια κλπ

Και το επόμενο σταδιο ειναι η αποπλανηση η ασέλγεια , δηλαδή θα αναβαθμίσει τη συμπεριφορα του,

Και θα ρωτησει κάποιος, ε, τι να του κανουν, να τον κρεμάσουν?
Όχι βέβαια, όμως τωρα εκανε το πρωτο βήμα ατιμώρητος, που σημαινει οτι μετα θα κανει και το δευτερο,
Και μετα θα πεσουμε απ τα συννεφα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.320
Πόντοι
6.256
Μπαμ και κάτω. Τίποτα άλλο, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση για τέτοιους.
Αν ηταν ο ανωμαλος του χωριου ο αγραμματος κλπ, οκ εχει καποια δικαιολογια.
Αλλα δάσκαλος να κανει τετοια, θα πρεπε να ναι κακουργημα

KaptKirk

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2021
Like
199
Πόντοι
0
Δικαιολογία η όχι για μενα .... ακουμπάς ή έστω προσπαθείς να ακουμπήσεις παιδί, αποδεδειγμένα όπως τούτος εδώ με τα μηνήματα, τελος. Ουτε δικαστήρια και μαλακιες. Πιστόλι στο κρόταφο και συνεχίζουμε την μέρα μας. Έχω κόρη δημοτικό... μόνο στην ιδέα ανατριχιάζω.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.925
Πόντοι
746
Σε πιάνει μια αηδία.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.701
Πόντοι
736
"Στην κατάθεσή του μετά τη σύλληψή του, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε να βοηθήσει τις μαθήτριες στην βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων."

Μήπως ήθελε να τους κάνει ιδιαίτερα στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ; :think:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.361
Πόντοι
1.056
απο την μια αυτος ειναι ενας ανωμαλος μαλακας που θελει κρεμασμα...απο την αλλη οι γονεις που δινουν κνητο σε 10χρονα τι θελουν????
Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, ξέρω πάντως αρκετούς γονείς που πήραν κινητό στα παιδιά λόγω της τηλεκπαίδευσης.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτήν την περίπτωση, ξέρω πάντως αρκετούς γονείς που πήραν κινητό στα παιδιά λόγω της τηλεκπαίδευσης.
ο εν λογω μαλακας,εστελνε μηνυματα σε viber,messenger -instagram...οποτε η τηλεκπαιδευση ειναι μαντολες....αν δεν εχεις υπο επιτηρηση ενα 10 χρονο,εισαι για τον πουτσο,γενικα μιλάω ,οχι προσωπικα..

romeos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
78
Πόντοι
0
Τα πιο πολλά πρώτα παίρνουν κινητό και μετά πάνε στο δημοτικό.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.701
Πόντοι
736
Νομίζω τα περισσότερα έχουν πλέον , οπότε και κάποιο παιδί να μην έχει θα πει στους γονείς του οτι αφου έχουν όλοι οι συμμαθητές μου θέλω και εγω. Αλλά είναι και θέμα επιτήρησης όπως λες , στον ανηψιό μου παράδειγμα έχουν βάλει χρονικό περιορισμό στο κινητό και δεν ξέρω και τι άλλο μπορεί να του έχουν απαγορεύσει.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
η απαντηση ειναι,οτι αν ολοι πηδανε απο το μπαλκονι,δεν σημαινει οτι πρεπει να πηδηξω και εγω..και αν θελει καποιος να εχει κινητο το παιδι του για ασφαλεια ,εφοσον δουλευουν και οι 2 γονεις,του παιρνει ενα κινητο απλο χωρις ιντερνετ και μαλακιες..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.744
Πόντοι
27.261
δε θελω να κρινω το δασκαλο, γιατι εχω γραψει και σε αλλα παρομοια threads οτι τετοιες περιπτωσεις ειναι για σκοτωμα χωρις αλλη επιλογη.
εδω ομως δε μπορω να καταλαβω πως, παιδακια-κοριτσακια δημοτικου που θεωρητικα δεν ειναι και τοσο... "ξεπεταγμενα" ας πουμε (οπως γυμνασιου π.χ.), ηταν σε θεση να απαντησουν σε τετοιου ειδους μηνυματα.
οσα παιδια δημοτικου κυριως εχω δει μεσω γνωστων και φιλων, ειναι ολα μαζεμενα σε τετοια θεματα.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.274
Πόντοι
5.595
Πεφτετε παλι στη λουπα του "ναι αλλα" που στην τελικη ξεπλενει τον "βιαστη". Ναι αλλα φορουσε κοντη φουστα = ναι αλλα τι θελαν τα κοριτσακια 10 χρονων με κινητο.
Για να εκλειψει η εξουσιαστικη λογικη που εχουμε εμεις οι αντρες προς τις γυναικες, πρεπει να φυγουν οι αστερισκοι.
ΟΣΟ μαλακες και να ειναι οι γονεις που πηραν κινητα στα παιδια τους, οσο προκλητικα και να ντυθηκε η αλλη, σε οποια σπιτια "φιλων" της και να πηγε , η ευθυνη ειναι του δασκαλου 100%.

Αν θελετε να μιλησουμε για το ποσο μαλακισμενα μεγαλωνει η (ελληνικη και οχι μονο, καθως ειναι παγκοσμιο το φαινομενο με τα κινητα ) οικογενεια τα παιδια της, ας φτιαξουμε αλλο θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom