Νέα

dark choco muffin with strawberry filing

• Μέλος που άνοιξε το νήμα countVronsky
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Περασα χτες το βραδυ κατα τις 2-00 ! Ειδα ενα μωρο καλο την Αιντα με κοκκινο μινι και και ενα διαφανες "νυχτικο" απο πανω...και φοβερες ασπρες 80'ς γόβες (flashdance-what a feeling) Σητησε 25 και προτεινα να την Παρω σε αλλο ξενοδοχειο... ειπε 35 κλεισαμε στα 30. Την πηγα Πριαμο... την μουλιασα στο μπανιο. φοβερη Πιπα
πισωκολλητο καβαλα και ολα τα καλα - γλυψιμο αρχιδια μασχαλες κτλ- την εβγαλα και φωτο και μου ειπε- να δειξεις φιλους σου να ερθουν- Ε λοιπον τις δειχνω

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Δυσυχως προσπαθω και δεν ανεβαινουν! θα ξαναδοκιμασω! Κποιο προβλημα υπαρχει!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δυσυχως προσπαθω και δεν ανεβαινουν! θα ξαναδοκιμασω! Κποιο προβλημα υπαρχει!
ΟΚ φίλε...με την ησυχία σου...τουλάχιστον μετά από τόσο καιρό που είσαι εδώ μέσα τουλάχιστον εγώ σε πιστεύω...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Περασα χτες το βραδυ κατα τις 2-00 ! Ειδα ενα μωρο καλο την Αιντα με κοκκινο μινι και και ενα διαφανες "νυχτικο" απο πανω...και φοβερες ασπρες 80'ς γόβες (flashdance-what a feeling) Σητησε 25 και προτεινα να την Παρω σε αλλο ξενοδοχειο... ειπε 35 κλεισαμε στα 30. Την πηγα Πριαμο... την μουλιασα στο μπανιο. φοβερη Πιπα
πισωκολλητο καβαλα και ολα τα καλα - γλυψιμο αρχιδια μασχαλες κτλ- την εβγαλα και φωτο και μου ειπε- να δειξεις φιλους σου να ερθουν- Ε λοιπον τις δειχνω
Δεν μας είπες που την πέτυχες,πόση ώρα κάτσατε στο ξενοδοχείο και πόσο κόστισε το ξενοδοχείο....

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Μεχρι να καταφερω να ανεβασω τις φωτο! Το ξενοδοχειο 25... κατσαμε περιπου 40 λεπτα. Δεν χρειαστηκε παραπανω... και την πετυχα Σωκρατους πισω απο την Βαρβακειο. Και εαν για το φουλ σερβις εννοειτε full sex
φυσικα το εκανα αλλα με καποτα!

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
and the Muffin

Συνημμένα

• cpic4.jpg
    cpic4.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 97
  • cpic3.jpg
    cpic3.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 109

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
sorry φιλε γουστα ειναι αυτα αλλα αν μου ελεγε να μου δωσει 50 ευρω να την πηδηξω δεν θα δεχομουνα...παρτε το οπως θελετε αλλα δεν...

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
... and the strawberry filing

Συνημμένα

• strawberry.jpg
    strawberry.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
Ομορφο το μαυρακι .
Τι μου θυμησες τωρα αδελφακι μου ενα ταξιδι στην Κουβα πριν καμμια δεκαετια ΕΥΓΕ.

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Αυγουστος 1998 ημουν εκει... στην Αβανα για ενα γερο μηνα. Περασα καλα οπως και συ φανταζομαι ;)
Hasta La Victoria Sempre

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
φιλε καλο το μαυρακι και η αληθεια ειναι οτι αρκετα καζαμπουμπου στην ευρυτερη περιοχη της σωκρατους ειναι ιδιαιτερα καβλιαρες . βεβαια με σαπουνι και νερο καθαριζει μονο η μπιχλα αλλα τα αφροδισια δεν φευγουν . φυσικα ομως αυτο ισχυει για ολες του δρομου και οχι μονο

Επισκέπτης
Hasta la Victoria .  :rockon:
Εγω 42 μερες και λιγο Santiago.

OP
OP
C

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
δεν ξερω τι λετε οι υπολοιποι... αλλα εγω μολις βλέπώ αυτη την "γεμιση φραουλα" αρχιζω να βγαζω καπνους

Συνημμένα

• strawberry2.jpg
    strawberry2.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 53

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135