Νέα

Cult/Ρετρό φωτογραφίες από παλιά μπουρδέλα και όχι μόνο.

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πολλοί από τους σημερινούς, (πελάτες και εργαζόμενες) δεν είχαν καν γεννηθεί τότε...
Ούτε έχουν πιάσει δραχμές στα χέρια τους.
Οι "πανέμορφες νέες Ρωσίδες" των 90s, δεν ήταν ωραιότερες από τις σημερινές...
Μας φαίνεται ότι ήταν ωραιότερες από τις σημερινές, για τους εξής λόγους:
Στα μπουρδέλα των 70s - 80s, όλοι σαβουρογαμούσαν...
Τότε, άπασες οι εργαζόμενες ήσαν ημεδαπές, πλείστες δε εξ΄αυτών ήσαν δύστροπες, χονδρές και απαίσιες...

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές , αλλά στο μπολνταρισμένο όχι .
θα επιμείνω πως σε αυτά τα χρόνια γαμήσαμε οτι καλύτερο υπήρχε . Είχα γαμήσει γυναίκες που ένιωθα πως ήταν πολύ πάνω από μένα , πως υπό κανονικές δεν θα μπορούσα να τις πηδήξω ποτέ. Δεν το νιώσαμε όλοι αυτό?
Δίμετρες θεές που ήταν ταυτόχρονα καλλιεργημένες - αυτά που έλεγαν πως δασκάλες, καθηγήτριες δικηγόροι έφευγαν από την χώρα τους και έκαναν πεζοδρόμιο εδώ , πιστεύω πως ήταν αλήθεια .Το έβλεπα μπροστά μου. Μια συγκεκριμένα ήταν οικονομολόγος και μιλούσαμε για το επάγγελμα ...
Σαφώς και πολλά τα θυμόμαστε πασπαλισμένα με νοσταλγία αλλά θεωρώ πως τότε το ταβάνι ήταν πολύ πιο ψηλά από το σημερινό . Με μερικές χιλιάδες ξεσκίζαμε τον αφρό .
Αλλά ως συνήθως το καλό πράγμα σχεδόν ποτέ δεν κρατάει πολύ . Νόμος.

Πρωτοστατούσε η εκπομπή "κίτρινος τύπος".

Μετά ο κ. Μάκης νυμφεύθει ανατολικογερμανίδα, 20-30 χρόνια μικρότερή του, και ηρέμησε.

Μεγάλη αλήθεια . Ο άθλιος "πουριτανός" γκρέμισε τα πάντα . Και μετά βέβαια σαν μεγάλος υποκριτής παντρεύτηκε κάποια που προσομοίαζε σε αυτές που γαμούσαμε εμείς .  Ω δάσκαλε που δίδασκες.
Μετά βέβαια από τον χαμό που έγινε τότε πιστεύω πως το μπουρδελοσύμπαν δεν επανήρθε ποτέ στα έκλυτα χρόνια που ζήσαμε τότε.
Ισως λιγάκι στα τελευταία χρόνια πριν το 2010 . Τότε νομίζω ήταν μια αναλαμπή ..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο Μπαϊρακτάρης ήταν το αντίπαλο δέος των λήσταρχων.

Και πριν πάω για ύπνο, να

story_1409_1719.jpg

o τύπος που φιλοδοξεί να γίνει ο Μπαϊραχτάρης του σήμερα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
... στις αρχές της Συγγρού, δίπλα στο σημερινό Fever. To Studio Amadeus!
...

Εκεί, στο Amadeus, καταγαμούσα συχνά μια θελκτική μελαχρινή με πιασίματα και ίσιο μαλλί, που χαρακτηριστικό της γνώρισμα ήταν ένα κενό στα εμπρός δόντια (μεταξύ των δύο κοπτήρων).
Δεν θυμάμαι όνομα.
Το 2010, τη συνάντησα τυχαία στον επί της οδού Θαρύπου αρ. 10 Οίκο.
Εκείνη δεν με θυμόταν.
Μου ζήτησε να χύσει.
Ήρθε από πάνω, μου ζήτησε να της σφίγγω γερά τους μαστούς, να μην κουνιέμαι καθόλου και να προσπαθήσω να μη χύσω, έως ότου χύσει εκείνη.
Ξεκίνησε με δικό της ρυθμό μια φρενήρη ιππασία, κοκκίνισε, λαχάνιασε και έχυσε μετά από κανα πεντάλεπτο.

Μετά από τον εκρηκτικό οργασμό της, εγώ δεν είχα χύσει, αλλά εκείνη δεν με άφηνε να συνεχίσω.
Δεν ήθελε άλλο μέσα την ψωλή.

Εγώ όμως επέμενα...
Οπότε, εκείνη κρατούσε το διακεκαυμένο και πεπρησμένο πέος και μονολογούσε κοιτώντας τον καθρέφτη: "Αυτός ο πούτσος, γαμάει πολύ και θα με τρελάνει".
Τελικά, με γκρίνια και μούτρα στήθηκε με το ζόρι στα τέσσερα, όπου την έχυσα...

Παλαιότερα είχα διαβάσει σε έγκυρο έντυπο ότι μια ισχυρή ένδειξη για επικείμενη ψυχική κατάρρευση εκδιδομένης, είναι όταν αρχίσει να έχει συχνούς οργασμούς με άγνωστους πελάτες.

Αν θυμάται κάποιος πως τη λένε κι αν ακόμη εργάζεται, ας πει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
Μεγάλη αλήθεια . Ο άθλιος "πουριτανός" γκρέμισε τα πάντα . Και μετά βέβαια σαν μεγάλος υποκριτής παντρεύτηκε κάποια που προσομοίαζε σε αυτές που γαμούσαμε εμείς .  Ω δάσκαλε που δίδασκες.

Ζηλόφθων και χαιρέκακος κ. Ψωριάρη μου.

Επειδή ήτο ήδη αναγνωρίσιμος, και δεν ημπορούσε να συνευρεθεί με τις αιθέριες υπάρξεις των εν λόγω μεγασυνουσιουργίων χωρίς να διαπομπευτεί, πρωτοστάτησε ως καταγγέλων προκειμένου να σφραγισθούν,  ούτως ώστε να μην δυνάμεθα να τις καταγαμούμε  εμείς οι υπόλοιποι.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ζηλόφθων και χαιρέκακος κ. Ψωριάρη μου.
Επειδή ήτο ήδη αναγνωρίσιμος, και δεν ημπορούσε να συνευρεθεί με τις αιθέριες υπάρξεις των εν λόγω μεγασυνουσιουργίων χωρίς να διαπομπευτεί, πρωτοστάτησε ως καταγγέλων προκειμένου να σφραγισθούν,  ούτως ώστε να μην δυνάμεθα να τις καταγαμούμε  εμείς οι υπόλοιποι.

Ακριβώς !! Ιεροεξεταστής , να σαν αυτόν  ------->
URL]]

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Αριστερά οι κοινές γυναίκες αναμένουν την εξέταση από τους γιατρούς του "Συγγρού". Δεξιά οι άνδρες που έχουν προσβληθεί από αφροδίσια νοσήματα στο ίδιο νοσοκομείο

Συνημμένα

• Συγγρού (1).jpg
    Συγγρού (1).jpg
    133,4 KB · Εμφανίσεις: 56

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Κική Λουμπίνα. Το ψεύτικο όνομά της έγινε τόσο γνωστό, όχι μόνο στα Βούρλα, ώστε ανταγωνίζονταν ελεύθερες και σπιτωμένες της Τρούμπας. Για πολλά χρόνια, μέχρι σήμερα το επίθετό της κυκλοφορεί ακόμη στον Πειραιά σαν απαξιωτική βρισιά και προσταγή μαζί «Σώπα μωρή Λουμπίνα!..». Σήμερα οι γλωσσολόγοι και οι ειδικοί που συναγωνίζονται να εξηγήσουν την προέλευση του όρου «Λουμπίνα» παραβλέπουν από τις εισηγήσεις τους την μεγαλύτερη ιερόδουλη των Βούρλων, την Κική Λουμπίνα. Δεξιά της πόρτας, απέναντι δηλαδή από το καφενείο ήταν το οίκημα της Χωροφυλακής, που χάρη συντομίας αποκαλούσαν «Σταθμό». Μέσα σ΄ αυτόν εκτός του εξωτερικού φρουρού κάθονταν επιπρόσθετα και δύο τρεις ακόμη. Η πελατεία ήταν ζόρικη. Αγαπητικοί, αβανταδόροι, σερέτηδες, ζόρικοι, μάγκες και νταβατζήδες. Οι τελευταίοι λαμβάνουν από τα κορίτσια τους τη «μίτζα» που συνήθως την εξαργυρώνουν σε χασίσι. Συνήθως φέρουν γύρω από την μέση τους μαντήλι ζώνη μαύρη αλλά και κόκκινη παλαιότερα. Μέσα σε αυτήν κρύβονταν η κάμα. Οι λογαριασμοί ξεκαθάριζαν με αγκαλιάσματα. Μεταξύ μιας δήθεν φιλικής αγκαλιάς αντρών ή σκοτώνεις ή σκοτώνεσαι! Όταν τα ρεμπέτικα μιλούν για θάνατο σε αγκαλιά, αυτή την αγκαλιά εννοούν!...

Συνημμένα

• ΤΡΟΥΜΠΑ-1931.jpg
    ΤΡΟΥΜΠΑ-1931.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 58

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχω ξαναρωτησει, αλλά δραττομαι της ευκαιριας να ξαναρωτησω, γιατι δεν ειχα λαβει ασφαλεις απαντησεις:

Πόσο πηγαινε το πηδημα, στα μεσα του '80?

Και ποσο πηγαινε η βιζιτα?

Οποιος απαντησει, θα με βοηθησει πολυ σ΄ενα βιβλιο που γραφω...

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Εχω ξαναρωτησει, αλλά δραττομαι της ευκαιριας να ξαναρωτησω, γιατι δεν ειχα λαβει ασφαλεις απαντησεις:

Πόσο πηγαινε το πηδημα, στα μεσα του '80?

Και ποσο πηγαινε η βιζιτα?

Οποιος απαντησει, θα με βοηθησει πολυ σ΄ενα βιβλιο που γραφω...

Τιμές γύρω στο 1983-1984.
Πήδημα σε μπου περίπου 120 Δρχ αλλά χρόνο με τον χρόνο ανέβαινε αρκετά η τιμή λόγω πληθωρισμού και των υποτιμήσεων της δραχμής του 1983 και 1985.
Επιπρόσθετα μεγάλη αύξηση πήρε στο 1987 με την εισαγωγή του ΦΠΑ το 1987. Φόρος 36% στα είδη πολυτελείας παρακαλώ  :s&m_2:. Παρά το γεγονός ότι οι πουτάνες δεν έκοβαν απόδειξη βρήκαν ευκαιρία να ανεβάσουν ξανά την ταρίφα τους  :2funny: 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ευχαριστω πολυ.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ηταν φτηνοτερα ή ακριβοτερα, σε σχεση με σημερα (βασει μισθων κλπ) ?

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Ηταν φτηνοτερα ή ακριβοτερα, σε σχεση με σημερα (βασει μισθων κλπ) ?

Πήδημα σε μπουρδέλο αρκετά προσιτό σε κόστος σε σχέση με τον βασικό μισθό. Σε αναλογία φθηνότερο από ότι είναι σήμερα.

Τεράστια διαφορά υπήρχε σε βίζιτες, μασαζερί, κωλόμπαρα  και τα τοιαύτα. Εκεί ήθελες κάπου έναν βασικό μισθό της εποχής.

Στα μπουρδέλα οι γυναίκες σχεδόν αποκλειστικά Ελληνίδες και από υπηρεσίες του χειρίστου είδους. Στα περισσότερα μπουρδέλα ούτε πίπα δεν έπεφτε. Στον έπαιζε η πουτάνα μέχρι να σηκωθεί, φορούσε προφυλακτικό και πήδημα ολίγων λεπτών.

Σε μασαζερί και κωλόμπαρα έπαιζαν αρκετά και οι Φιλιππινέζες.

Ευτυχώς μετά έγινε η περεστρόϊκα και ευχαριστηθήκαμε γαμήσια.  :rockon:

Δόξα και τιμή στον υπαρκτό σοσιαλισμό που μάθαμε τι πάει να πει  :pipa2:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μπορεις να μου πεις και εναν μεσο μισθο της εποχης (σαν να λεμε σημερα χιλιαρικο)??

Ευχαριστω.

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Μπορεις να μου πεις και εναν μεσο μισθο της εποχης (σαν να λεμε σημερα χιλιαρικο)??

Ευχαριστω.

Ξανά το 1983 ένας μισθός νέου εργατοτεχνίτη σε εργοστάσιο ήταν κάπου 13000~14000 Δρχ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πύραυλε ,υπάρχουν ντοκουμέντα ....

Συναγωνιστής γεννημένος το 1972 ,το διάστημα 1993-1999 ,που ήταν
ΓΕΜΑΤΑ τα μπουρδέλα με ΩΡΑΙΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ και ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ
απαθανάτιζε με κρυφή κάμερα
τις κοπέλες....Εχει πάρα πολλές φωτό ,όχι βίντεο ,διότι τότε
οι μικρές βιντεοκάμερες ήταν πολύ ακριβές .Είχε μια κρυφή κάμερα
και έπαιρνε φωτο...

Υπήρχαν πολλές ,πολύ ομορφότερες από τις σημερινές .
Αρκετές πριν δουλέψουν σε μπαρ και στριπ ,δούλευαν σε μπου.
Μερικές έχουν κάνει και φωτο σε playboy και penthouse ,maxim, ελληνικά .

Αυτές τώρα έχουν πάει στη Γερμανία ,Ολλανδία ,Αυστρία ,Νορβηγία κτλ

Και οι βίζιτες
[size=15pt]ΗΤΑΝ Θεάρες.[/size]

Ντερέκια , λεπτές και κούκλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom