You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Crystal Crown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Αληθεια στο social time πως ειναι η κοπελα αυτη? Ειναι ευχαριστη και κοινωνικη? Αμα την κλεισεις για 2-3 ωρες θα ευχαριστηθεις δηλαδη και παρεουλα? Παντως απο τις περιγραφες πρεπει να ειναι σκυλι η γκομενα. Αντεχει αγριο κουλουροξεσκισμα, ε? Θα βρισκομαστε στην ιδια πολη οταν κανει σιτιτουρ στο εξωτερικο και λεω να την κλεισω για κανενα τριωρο. Θα της πω οτι θελω να πραγματοποιησω την φαντασιωση μου μαζι της, να της κανω gape στην κωλοτρυπα της. Πιστευω να μην μου το αρνηθει ως πορνοσταρ που ειναι!
Ειναι παρα πολυ καλη, ναι...Αγγλικά πάρα πολύ καλά, μην φανταστεις και προφορα BBC αλλά τα μιλάει πολύ καλά!Αληθεια στο social time πως ειναι η κοπελα αυτη? Ειναι ευχαριστη και κοινωνικη? Αμα την κλεισεις για 2-3 ωρες θα ευχαριστηθεις δηλαδη και παρεουλα? Παντως απο τις περιγραφες πρεπει να ειναι σκυλι η γκομενα. Αντεχει αγριο κουλουροξεσκισμα, ε? Θα βρισκομαστε στην ιδια πολη οταν κανει σιτιτουρ στο εξωτερικο και λεω να την κλεισω για κανενα τριωρο. Θα της πω οτι θελω να πραγματοποιησω την φαντασιωση μου μαζι της, να της κανω gape στην κωλοτρυπα της. Πιστευω να μην μου το αρνηθει ως πορνοσταρ που ειναι!
Ρε παιδιά, όταν την είχα πάρει έκανα βλακεία και δεν της ζήτησα contact details για να επικοινωνώ απευθείας μ αυτή οταν ερχεται ελλάδα (και αυτή την περίοδο οικονομικά είμαι πολύ στριμωγμενα για να την κλείσω και να τη ρωτήσω), μήπως έχει κανένας τηλέφωνο ή/και email?Θα παιζε να κάνει πρόγραμμα για 200 την ώρα?
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 53
- Like
- 689
- Πόντοι
- 4.995
Ειναι παρα πολυ καλη, ναι...Αγγλικά πάρα πολύ καλά, μην φανταστεις και προφορα BBC αλλά τα μιλάει πολύ καλά!
Ρε παιδιά, όταν την είχα πάρει έκανα βλακεία και δεν της ζήτησα contact details για να επικοινωνώ απευθείας μ αυτή οταν ερχεται ελλάδα (και αυτή την περίοδο οικονομικά είμαι πολύ στριμωγμενα για να την κλείσω και να τη ρωτήσω), μήπως έχει κανένας τηλέφωνο ή/και email?Θα παιζε να κάνει πρόγραμμα για 200 την ώρα?
παλια στο μεξικο φιλε ...
ΧΑΧΑΧΑ!Να υποθέσω πως δεν υπάρχει περίπτωση...παλια στο μεξικο φιλε ...
Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο ...
Ξερεις καμοια πουτανα που να βγαινεις κερδισμενος ?
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ, οχι βεβαια, αλλά εκεί που θα πάρει μερίδιο το γραφείο που σίγουρα θά ναι περισσότερο από 50, γιατί να μην πάρει περισσότερα χωρίς να μεσολαβεί γραφείο?Εσύ φίλε lalaku έχεις το τηλέφωνο της εν λόγω κυρίας?
Σωστός, απλά ρώτησα γιατί τις έχεις πάρει όλες απ ότι καταλαβαίνω...γαμωτο...τωρα με την κρίση πρέπει να δίνουν στις 2 συναντήσεις τη μία δώρο ή να θεσμοθετήσουν περίοδο εκπτώσεων...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!οχι φιλε και ουτε θελω να εχω κανενα τηλ απο καμοια κυρια
Γαμαω και φευγω , αυτες ειναι οι σχεσεις που θελω να εχω μονο
Αστα να πάνε...η κατασταση ειναι...
Aστα να πανε φιλε , δεν εχεις αδικο
Οσο για το οτι τις εχω παρει ολες , σε βρισκω λιγο υπερβολικο
Και με το 10 % ευχαριστημενος θα ημουν .
Στην περίπτωσή μου έχω ξεμείνει από λεφτα γιατί έφυγα απ τη δουλεια (λεω με τρόπο οτι με απέλυσαν )...τωρα τι να πώ στους γονείς μου??Να ζητήσω για κανα καφέ η κανα ποτό να το καταλάβω...αλλά φαντάσου να τους πω: δώσε μια 350αρα, θέλω να πάρω Crystal για μια ωρα + κώλο ..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Αστα να πάνε...η κατασταση ειναι...
Στην περίπτωσή μου έχω ξεμείνει από λεφτα γιατί έφυγα απ τη δουλεια (λεω με τρόπο οτι με απέλυσαν )...τωρα τι να πώ στους γονείς μου??Να ζητήσω για κανα καφέ η κανα ποτό να το καταλάβω...αλλά φαντάσου να τους πω: δώσε μια 350αρα, θέλω να πάρω Crystal για μια ωρα + κώλο ..
Πες στον πατέρα σου ότι είσαι παρθένος και θες να γίνεις άντρας... Πιο εύκολα θα σου δώσει μια 350άρα για μια ώρα Crystal+ κώλο παρά ένα δεκάρικο για καφέ... ;) ;) ;)
Δυστυχώς ξέρει οτι δεν είμαι γιατι η κοπέλα μου έμενε σπίτι μου κάθε σκ και το άκουγε οτι κάθε βράδυ δεν παίζαμε Scrabble...Πες στον πατέρα σου ότι είσαι παρθένος και θες να γίνεις άντρας... Πιο εύκολα θα σου δώσει μια 350άρα για μια ώρα Crystal+ κώλο παρά ένα δεκάρικο για καφέ... ;) ;) ;)
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Δυστυχώς ξέρει οτι δεν είμαι γιατι η κοπέλα μου έμενε σπίτι μου κάθε σκ και το άκουγε οτι κάθε βράδυ δεν παίζαμε Scrabble...
Γκίνια φίλε μου... Βγάλ΄την σαν κι εμάς σε κάνα στούδιο ή ψάξε για δουλειά. :'(
Σ ευχαριστώ φίλε μου για τη συμβουλή αλλά ίσως δεν είναι του γούστου μου...μάλλον θα ψάξω για δουλειά..Γκίνια φίλε μου... Βγάλ΄την σαν κι εμάς σε κάνα στούδιο ή ψάξε για δουλειά. :'(
Καλσπερα στους Crystal-γους.
Καταρχην το κολπο με την απευθειας επαφη δεν "παιζει" με γκομενες σαν την συγκεκριμενη. Το πρακτορειο παιρνει 40% συνηθως αλλα η Κυρια μας ειναι sold-out και δεν νομιζω οτι κανει τετοια χατηρια.
Τελος, το κουλουρι της εχει τραβηξει τοσα ζορια που στο τελευταιο τουρ το εβαλε ρεπο.
Αμφιβαλλω εαν θα συνεχισει να το προσφερει καθως οι περισσοτεροι απο μας παμε και βγαζουμε το αχτι μας σε δαυτο.
Για φανταστειται 8-10 ωρες τη μερα επι 6-7 μερες, ρεκτιφιε. Ποσο να αντεξει ?. Εγω νομιζω οτι πρεπει να το παει +200 και παλι ευκαιρια ειναι αν συγκρινεις με πολλες αλλες για +100.
Καταρχην το κολπο με την απευθειας επαφη δεν "παιζει" με γκομενες σαν την συγκεκριμενη. Το πρακτορειο παιρνει 40% συνηθως αλλα η Κυρια μας ειναι sold-out και δεν νομιζω οτι κανει τετοια χατηρια.
Τελος, το κουλουρι της εχει τραβηξει τοσα ζορια που στο τελευταιο τουρ το εβαλε ρεπο.
Αμφιβαλλω εαν θα συνεχισει να το προσφερει καθως οι περισσοτεροι απο μας παμε και βγαζουμε το αχτι μας σε δαυτο.
Για φανταστειται 8-10 ωρες τη μερα επι 6-7 μερες, ρεκτιφιε. Ποσο να αντεξει ?. Εγω νομιζω οτι πρεπει να το παει +200 και παλι ευκαιρια ειναι αν συγκρινεις με πολλες αλλες για +100.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εσυ δωσε +300 αμα το εκτιμας τοσο πολυ.....Εγω νομιζω οτι πρεπει να το παει +200 και παλι ευκαιρια ειναι αν συγκρινεις με πολλες αλλες για +100.