Πλουσια χωρα στα ισπανικα.
Μια aναμειξη παραλιας και ομορφης χωρας.
Φιλη μου εκανε διακοπες με δυο κορες ανενοχλητη αλλα η ιδια χωρα εχει να προβαλει και 2 Miss κοσμο.
Καποιο μυστικο κρυβεται και λιγοι το ξερουν.Λοιπον συναγωνιστες τι παιζει ?
Γεια σου φιλε, Η Costa Rica, που σημαινει ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΚΤΗ, ειναι ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
Μερος για Τελειες Διακοπες σε ΟΛΑ τα επιπεδα ;)
Εχω περασει ενα Ολοκληρο Καλοκαιρι εκει και ειλικρινα ειναι τοσα πολλα που θα μπορουσα να πω γι'αυτο το
Μαγευτικο Μερος που θα χρειαζοντουσαν πανω απο 20 σελιδες...
Εχω πολυ υλικο οχι μονο για Costa Rica αλλα και για Republica Dominicana, Puerto Rico και Cuba(Βιντεακια, photos, τηλεφωνα φιλων, γυναικων και ταξιτζηδων)τα οποια ειναι εξισου υπεροχα μερη με καποιες διαφορες βεβαια απο την C.R.
Για παραδειγμα, Στην Costa Rica oi 8 στους 10 ειναι λευκοι και οι υπολοιποι ειναι Mestizo, Castizo η' Ινδιανοι... Οι μαυροι ειναι ελαχιστοι...
Στην Republica Dominicana οι περισσοτεροι ειναι αναμικτοι (Mestizo, Castizo, Iνδιανοι, Μυγαδες κτλ.) ενω οι Μαυροι ειναι πολυ περισσοτεροι.
Στο Puerto Rico ειναι περιπου σαν την Costa Rica με ισως λιγοτερους λευκους (ελαχιστη διαφορα).
Στην Cuba η οποια μου αρεσε λιγοτερο απο ολα τα παραπανω, ισχυει περιπου οτι και για την
Republica Dominicana οσο αφορα τις φυλες.
Ειναι αληθεια Φιλε μου οτι στην Costa Rica υπαρχουν ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ Γυναικες, αλλα
θα δεις και καποιες αλλες εντελως χαλια.
Επειδη ολες οι προαναφερθησες χωρες ειναι τουριστικα μερη διακοπων υψηλων προδιαγραφων,
ειναι μικρες κι εχουν καλη αστυνομευση και γενικα πιο πλουσιες απο αλλες χωρες της Νοτιου Αμερικης (κανονικα δεν μπορουμε να τις υπαξουμε στην Νοτιο Αμερικη τις λεμε απλα Χωρες τις Καραιβικης)
η εγκληματικοτητα ειναι κατα πολυ λιγοτερη απ'οτι σε αλλες χωρες Latinas.
Εγω προσωπικα αισθανομουν πιο ασφαλης εκει απ'οτι στην Ελλαδα !
Οι Μονες χωρες που πραγματικα Κινδυνεψα, μου πειραν πραγματα απο τo σπιτι που εμενα, με ληστεψαν ειδα Βια και δεν θα θελα να ξαναπαω ειναι 2
1) Mexico
2) Colombia
Για οτιδηποτε χρειαστεις στειλε pm και μετα χαρας σου στελνω υλικο για C.R.