Νέα

Consumer Electrοnics Show (CES)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 773
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Από ένα μίνι στούντιο ήχου που χωράει σε μια παλάμη μέχρι μόνιτορ που επιτρέπει στους κωφάλαλους να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις, τα προϊόντα που παρουσιάζονται στη φετινή CES στο Las Vegas, προσελκύουν εύκολα τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.
Συνολικά, περίπου 2.700 εταιρείες κατασκευής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στην αγορά, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχουν στην έκθεση εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών. Παράλληλα, το 3D gaming κάνει δυναμικά την εμφάνισή του, με μια σειρά από νέες 3D Ready τηλεοράσεις και gadgets όπως γυαλιά τρισδιάστατης προβολής εικόνας, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην φετινή CES.
Διοργανωτής της έκθεσης είναι η Ένωση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών (CEA), η οποία προβλέπει ότι οι πωλήσεις καταναλωτικών ηλεκτρονικών θα φτάσουν το 2009 τα 724 δισ. δολάρια, αυξημένες κατά 4,3% σε σχέση με το 2008.

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Pioneer επέδειξε ένα πειραματικό panel υψηλής ευκρίνειας που προβάλλει το... "απόλυτο μαύρο" και έχει πάχος μόλις 9 χιλιοστά (το οποίο όμως δεν θα δούμε σε λιγότερο από 18 μήνες).
Η Alienware επέδειξε μία υπερ-ευρεία οθόνη ισοδύναμη με... τέσσερις "στη σειρά" και "καμπυλωτό" σχήμα ώστε να προσφέρει "περιφερειακή" εικόνα.
Η Intel παρουσιάζει το νέο Classmate PC με αναδιπλούμενη οθόνη αφής.
H Vivitek παρουσιασε τον πρωτο led 1080p projector!

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν τηλεφωνία με το PSP μέσω ειδικής έκδοσης του Skype και Wi-Fi.
Η MSI από την Ταϊβάν παρουσίασε ένα μοναδικό «υβριδικό» netbook που συνδυάζει την ευκολία ενός μικρού laptop με τη δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ. Με βάρος που μόλις ξεπερνάει το ένα κιλό, ο υπολογιστής είναι ιδανικός για μαθητές ή επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά.
Η LG παρουσίασε τη νέα της LCD τηλεόραση, με πάχος που δεν ξεπερνάει τα τρία εκατοστά. Η συσκευή συνδυάζει την καλύτερη τεχνολογία της εταιρείας, ενώ το περιεχόμενο προβάλλεται στη συσκευή μέσω ενός μικρού κουτιού. Σύμφωνα με εκπροσώπους της LG, η τηλεόραση θα βγει στην παραγωγή το 2010.
Μία από τις πιο εντυπωσιακές συσκευές είναι μία οθόνη που λειτουργεί ως μεταφραστής της νοηματικής γλώσσας. Το μόνιτορ θα συνδέεται απευθείας στην τηλεφωνική συσκευή, και έτσι θα δίνει τη δυνατότητα στους κωφάλαλους να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις.
Μία άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι αυτή της εταιρείας TriSpecs, που παρουσίασε τα νέα της γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένα ακουστικά και Bluetooth, τα οποία μπορούν να λάβουν και να αναπαράγουν μουσική από οποιοδήποτε mp3 player ή κινητό τηλέφωνο.
Ακολουθώντας την πολιτική περιβαλλοντικής ευαισθησίας που εγκαινίασε το 2008, στην έκθεση παρουσιάζονται αρκετά προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον, όπως οι αλκαλικές μπαταρίες της Fuji, κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου από ανακυκλώισμα υλικά και χωρίς κάδμιο ή υδράργυρο.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Καλημέρα κε μπαταρία...

είπα κι εγώ. Έχουμε τέτοια έκθεση στο Αθενς και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ???

Ενδιαφέρον, αλλά μέχρι να τα δούμε όλα αυτά εδώ.... κν μας.
:grin:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλημέρα κε μπαταρία...
είπα κι εγώ. Έχουμε τέτοια έκθεση στο Αθενς και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ???

ΩΩΩ καλημέρα σας Κυρία Γενική Γραμματεύς! Καιρό έχουμε να διαβάσουμε post σας... τόσο που νόμιζα ότι ίσως είχατε επισκευθεί+ξεχαστεί στην εν λόγω Εκθεση!

Ενδιαφέρον, αλλά μέχρι να τα δούμε όλα αυτά εδώ.... κν μας.
:grin:

Οσον αφορά τα καινούργια gadgets όμως, ΔΕΝ θ' αργήσουν τόσο πολύ να τα δούμε κ στην χώρα μας, έχω ήδη παραγγείλει κάποια που μου άρεσαν ιδιαίτερα κ τα περιμένω μέχρι τέλος του μήνα !!!

jokat

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα ντουρ και Χρονια πολλα .
Ωραια ενημερωση.
Εχεισ μηπως κανενα σαιτ να τα δοθμαι και εμεις??

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κλάμα φέτος στο Λας Βέγκας.

Πεθαμένα πράγματα, άδεια stands, λίγος κόσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom