Lemmy13!!!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 1.879
- Πόντοι
- 206
Παρακολουθει κανεις εδω roast comedy? Περα απο τα ετησια celebrity roasts του comedy central. Youtube καναλια, κτλ.
the roast of william shatner, τσεκαρε το εφοσον τον εχεις φωτο προφιλ. αν ομως τα αγγλικα σου δεν ειναι σχεδον τελεια, αστο δεν θα καταλαβεις και τιποταΤι είναι roast comedy;
Εδώ δε γνωρίζω εγώ, νομίζεις ότι θα γνωρίζει ο average user του site που δεν μπορεί να γράψει σωστά μια πρόταση;
ουτε που τους ξερω δαυτους. αμα θες τσεκαρε το youtube καναλι the stand nyc σχεδον δεκαετια πισω roasts (στην λιστα τους πηγαινε), το kill tony, για πιο underground το comedy fight club (youtube), το roast battle chicago και το roast battle league.μου αρέσει το roasting ,είναι αρκετά κοντά στο χιούμορ μου.
Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος ο Shatner;the roast of william shatner, τσεκαρε το εφοσον τον εχεις φωτο προφιλ. αν ομως τα αγγλικα σου δεν ειναι σχεδον τελεια, αστο δεν θα καταλαβεις και τιποτα
Κατάλαβα. Χιούμορ με βάση την ειρωνεία και τα λογοπαίγνια.the roast of william shatner, τσεκαρε το εφοσον τον εχεις φωτο προφιλ. αν ομως τα αγγλικα σου δεν ειναι σχεδον τελεια, αστο δεν θα καταλαβεις και τιποτα