Νέα

Club/bar για ζευγάρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lele(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lele(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μήπως ξέρετε αν υπάρχουν πουθενά κλαμπ για ζευγάρια?
Να έχει στριπτίζ, η έστω να μπορείς να γνωρίσεις αλλά ζευγάρια για τα παράταιρο?.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Επειδή ήμουν κι εγώ στο άθλημα παλιά, θα σου πω τα εξής....

Υπήρχε παλιά στο Θησείο ένα κλαμπάκι πολύ πριβέ, κάτω απο μια καφετέρια (οι γνώστες θα ξέρουν) που άνοιγε μόνο Σ/Κ. Τώρα εδώ και 4 χρόνια δεν υπάρχει. Αλλά θα σου πω τις εμπειρίες μου απο εκεί....

Απίθανο εως σπάνιο να βρείς ωραίο ζευγάρι.

Ακόμα κι αν βρεις ίσως εσεις δεν τους κάνετε, ή θέλουν απαραίτητα ανταλλαγή γυναικών (δεν ξέρω αν προτίθεσαι για κάτι τέτοιο).

Καλύτερα βρες μια καλή cg γιατί δύσκολο την ώρα που θες εσύ και η γυναίκα σου μια άλλη γυναίκα να την έχετε στο πιάτο. Ακόμα κι αν έχετε βρει κάποια, εκείνη την ώρα ή μέρα που θα θέλετε ίσως δεν μπορεί εκείνη.

Η γνώμη μου είναι (αν φυσικά δεν θες ανταλλαγή γυναικών) είναι να βρεις μια καλή ντούρα cg που να γουστάρει τη φάση, να μην είναι ξενέρωτη κλπ.

Αντε και καλό βόλι!

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Jules_Jordan
ξερεις κανενα καλο cg
που να γουσταρει πολυ με ζευγαρια να της αρεσουν τα λεσβιακα κτλ?????
Αν ναι στειλε πμ γιατι τωρα τελευταια πεφτω σε κατι ξενεροτα..................
Δεν θα σε εκθεσω...............thanks anyway. :cheesy:

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Υποτίθεται ότι κάποιος ψάχνει ένα club του είδους για να γνωρίσει έναι ζευγάρι η οτιδήποτε με σκοπό για να προχωρήσουν σε παιχνίδια σε όλους τους συνδιασμούς.
Ακόμα κι αν βρεις ίσως εσεις δεν τους κάνετε, ή θέλουν απαραίτητα ανταλλαγή γυναικών (δεν ξέρω αν προτίθεσαι για κάτι τέτοιο).

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Υποτίθεται ότι κάποιος ψάχνει ένα club του είδους για να γνωρίσει έναι ζευγάρι η οτιδήποτε με σκοπό για να προχωρήσουν σε παιχνίδια σε όλους τους συνδιασμούς.

Λάθος κάνεις....Οι άντρες συνήθως θέλουν να δουν την κοπέλα τους με μια άλλη......Πολλές φορές και same room sex....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Φιλε Jules_Jordan
ξερεις κανενα καλο cg
που να γουσταρει πολυ με ζευγαρια να της αρεσουν τα λεσβιακα κτλ?????
Αν ναι στειλε πμ γιατι τωρα τελευταια πεφτω σε κατι ξενεροτα..................
Δεν θα σε εκθεσω...............thanks anyway. :cheesy:

Δεν έχω κάτι, μια που είχα έφυγε δια παντός στην πατρίδα της...Πάντως με cg η αλήθεια είναι πως σπάνια να βρεις μια να το γουστάρει, το κάνουν απο αγγαρεία...........Εσύ τι θες να κάνεις ακριβώς με την κοπέλα σου?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εχω μια Μολδαβή φίλη , Τατιάνα - ΜΕΛΊΝΑ (παλιά δούλευε μασαζ στη Φραντζή και Καλιρροης ) που σημερα κα΄νει βίζιτες και ειναι καταλληλη για τετοια περιποίηση ....
30αρα γλυκο κορμάκι για χούφτωμα και ετιμα για ολα ...

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ωραια για να μη τα πολυλογουμε, γιατι οσοι ενδιαφερονται-μαστε για το θεμα, δεν το συζητανε & μεταξυ τους. Ειμαι σιγουρος πως εδω υπαρχει το καλυτερο club!!ω :uglystupid:ω Τελος υπαρχει κατι στα Β/Π που γινεται ΚΑΙ αυτο (στο prive ,oxi στο κανονικο μαγαζι!) Μην αρχισετε ανοητες ερωτησεις. ΔΕΝ παιρνει ο καθενας τετοια καρτα, θεμα γνωριμιων στην ουσια ειναι. Τεσπα...!!

fler

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
51
Πόντοι
1
Ξέρει κανείσ κανενα baraki ή klampaki που να συχνάζουν ζευγάρια η γενικά κόσμοσ που συπεριφέρονται άνετα και παίζουν φάσεισ?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Το θέμα συγχωνεύτηκε...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν σε ενδιαφερει να μπεις στον χωρο του swinging καλυτερα να αποφυγεις επαγγελματιες
αν σε ενδιαφερει υπαρχει διαδυκτιακος τoπος οπου υπαρχουν ΚΑΙ ελληνικα ζευγαρια με αναλογα ενδιαφεροντα
(και το κυριοτερο ΔΕΝ ειναι επαγγελματιες)

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
για ζευγαρια υπαρχει ενα σαιτ το adultfriendfinder και το sdc. πατα στο google και θα τα βρεις. οι φασεις ειναι πολυ δυσκολο πραγματι να δεσουν αλλα αμα γινει ειναι τελεια. εγω με τη φιλη μου παιζουμε με ζευγαρια εμφανισιμα και οποιο ζευγαρι απο εδω ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ. Τωρα για κλαμπ δεν γνωριζω αν υπαρχει αλλα αν ξερει καποιος φιλος να με ενημερωσει και εμενα παρακαλω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom