pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Επίσης μια ξανθιά ψηλή ήταν καλή που τη λε΄γανε Βερόνικα και η Σελένα επίσης(ξέρεις με τα μαστάρια)
ά..ήταν και ή .....
Επίσης μια ξανθιά ψηλή ήταν καλή που τη λε΄γανε Βερόνικα και η Σελένα επίσης(ξέρεις με τα μαστάρια)
την επόμενη φορά θα κρατήσω καλές και πλήρεις σημειώσεις κύριε καθηγητάτην επόμενη φορά καλύτερα,πιό συγκεντρωμένος στα τεμάχια,ντάξ?
ενδιαφέρεσαι να μάθεις για κάποια συγκεκριμένη αν ήταν?κάνε καμιά περιγραφή άμα είναι και βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμεά..ήταν και ή .....
την επόμενη φορά θα κρατήσω καλές και πλήρεις σημειώσεις κύριε καθηγητά
αυτό εξυπακούεται......τα γραπτά πρέπει να μένουν ανεξίτυλαμε ανεξίτηλο στυλό έτσι?
description έχουμε?Η Αναστασια ενα ξανθο ρωσιδακι ηταν εκει?Εχω κολλημα μ'άυτη... :-
μικροκαμωμένη ή νταρντάνα?Ωραια αφρατα βυζακια, πονηρο μουτρακι ,ξανθια,οχι μικρη..γυρω στα 30..
μικροκαμωμένη ή νταρντάνα?
μπορεί απλά να ταιριάζει στη περιγραφή....δε νομίζω με κάποια που έχει κόλλημα να κάνει λάθος σε όνομα και εθνικότηταμήπως λεει την Σαντρα εκ πολωνίας ?
μπορεί απλά να ταιριάζει στη περιγραφή....δε νομίζω με κάποια που έχει κόλλημα να κάνει λάθος σε όνομα και εθνικότητα
αυτή ήταν χθες σίγουρα....άλλωστε την ανέφερα ως αλεσάντρα(έτσι συστήθηκε)η σαντρα ειναι λεπτη ξανθουλα με ωραια βυζακια και ωραιο προσωπακι
και κάτι μαύρες που ούτε να με πλησιάσουν δεν τις αφήνω.
Εξαερισμο και πιο καλο φωτισμο.Ειναι λιγο μιζερα εκει μεσα... :-παντως, το μαγαζι πολυ τεκες ρε παιδι μου, βαλτε κανα εξαερισμο της προκοπης ρεεεεε..
Δε πρόσεξα καμιά τέτοια αν και σε κάτι καναπεδάκια απέναντι από κει που ήμουν ήταν 2-3 ξανθά με κάτι περίεργους και ίσως να ήταν κάποια από αυτές.Μετριου αναστηματος...Οχι Αναστασια την λενε.
Δεν ξερω ,νομιζω οτι θα φαω κολλημα αν παω ξανα.
ντάξει γούστα είναι αυτά....πιθανολογώ ότι αυτή για την οποία λες ήταν αυτή που φόραγε ένα περίεργο ασπρόμαυρο χθες(αξιοπρεπής παρουσία για μαύρη),αλλά από κει και πέρα μου είναι αδιάφορες.δεν εχεις δικιο, η μαυρουλα με το ξανθο μαλλι της οποιας δεν θυμαμαι τ' ονομα της, ειναι αστερι.
παντως, το μαγαζι πολυ τεκες ρε παιδι μου, βαλτε κανα εξαερισμο της προκοπης ρεεεεε..
Σε καταλαβαίνω αδελφέ και μάλλιστα πολύ καλά....άλλωστε και εγώ έχω φάει κολλήματα πάρα πολλές φορές με διάφορες κόρες του σωλήνα κατά καιρούς και γι'αυτό ακριβώς λέω "άστο καλύτερα" αλλά είναι γλυκό αυτό το κάψιμο ρε γαμώτο......φαντάσου πως εγώ εδώ και κάνα χρόνο περίπου δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο κόλλημα και μου λείπει αυτό το πράγμαΑρρωστια φιλε μου,αρρωστια.Χειροτεροι κι απο τζογαδορους μπορουμε να γινουμε... 0