jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
μετα την ταμαρα θα το σχεδιασουμε!!Οργάνωση και προετοιμασία....μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι...
μετα την ταμαρα θα το σχεδιασουμε!!Οργάνωση και προετοιμασία....μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι...
το μουστακι λενε ειναι ο φερεντζες του πουστη...ετσι κρυβεσαι κι εσυ ρε τυπε!!Δεν εχω να πω τιποτα σε κανεναν,οι κριτικες του καθε μελους ειναι εδω μεσα για να δει ολος ο κοσμος ποιος ειναι ο πυρφορος και ποιος ο αγαπουλης,οποτε Τζιμιαδη μη 'ξυνεσαι στη γκλιτσα του τσομπανη'
Οσο για τον ορο πυρφορος η μεγαπυρφορος ας κανει τον κοπο καποιος να δει το κινητο του Τζιμιαδη,η εικονα μιλαει απο μονη της...
πω πω jimi τι κεραυνος ειναι αυτο το 2ο!!!! πυρφοριζω ....μαλλιας; εγω αυτες τις 2 εχω σκοπο...ειδικα το 2ο θελω να το παρω στα ορθια!!
πανε στο αζα για μαθηματα!!!πω πω jimi τι κεραυνος ειναι αυτο το 2ο!!!! πυρφοριζω ....
πανε στο αζα για μαθηματα!!!
οντως ειναι φωτια!!
γιατι ρε γαμωτο δεν τους καλυπτουμε σε ογκο πελατειας ; και αλλα γραφεια γιατι δεν βρισκουν τετοια κομματια σε αυτες τις τιμες ;; ρητορικο ερωτημα τωρα....καθε φορα το ιδιο μου λεγανε εδω και μισο χρονο τωρα..μεχρι που τους εστελνα πιο συχνα μυνηματα και μου απαντησαν ετσι...we don t have purpose to send girls in thessaloniki!!maybe another time...
αυτο το maybe μας εφαγε!!
μπλα μπλα μπλα μπλα!!Ετσι μπραβο,θα κανεις παραθεση μονο σ'αυτους που δεν γνωριζεις προσωπικα,γιατι οι υπολοιποι ξερουν τι μεγαλοπυρφορος εισαι και ποσο δικιο εχω...
ισως δοκιμασανε παλια και δεν ειχανε επιτυχια!!δεν ξερω.. ισως ειναι μικρο το αγοραστικο κοινο η ετσι νομιζουν!!γιατι ρε γαμωτο δεν τους καλυπτουμε σε ογκο πελατειας ; και αλλα γραφεια γιατι δεν βρισκουν τετοια κομματια σε αυτες τις τιμες ;; ρητορικο ερωτημα τωρα....
μαλλιας; εγω αυτες τις 2 εχω σκοπο...ειδικα το 2ο θελω να το παρω στα ορθια!!
πω πω jimi τι κεραυνος ειναι αυτο το 2ο!!!! πυρφοριζω ....
ρε καρντάσια το ότι δεν έχουν τις κατάλληλες άκρες εκεί πάνω δεν το έχετε σκεφτεί; Γιατί να μπλέξουν όταν κάτω έχουν 10-15 κορίτσια διαθέσιμα κάθε μέρα;
;) ;) ;) ;) ;)Οι αγαπούληδες δεν πτοούνται από αυτά. Έχουν άλλες γραμμές επικοινωνίας με τις ψωλορουφήχτρες....
ti malaka eisai
δεν αφήνεις τα παιδιά σε χλωρό κλαρί
Ωραία γυναίκα η δεύτερη,δυστυχώς όμως και με -σχεδόν- ΕΟΓΚ τιμολόγιο με άναλ,cim φτάνει τα 280/ωμαλλιας; εγω αυτες τις 2 εχω σκοπο...ειδικα το 2ο θελω να το παρω στα ορθια!!
δεν μπορω να βρω τις κριτικες της!!αλλα δεν θυμαμαι και τι ειχες γραψει για αυτην!!Εκτός του ότι υπάρχει κριτική από συναγωνιστή,καλά που με διαβάζετε ρε σείς..την έχω δεί από κοντά σε διαμέρισμα στο Παρίσι..τα έχω γράψει..
Αλλά τί σημασία να έχουνε αυτά που λέω...όταν είμαι μόλις ο #1 Αξιολογητής..
κριτικες της δεν βρισω γμτ!!Ωραία γυναίκα η δεύτερη,δυστυχώς όμως και με -σχεδόν- ΕΟΓΚ τιμολόγιο με άναλ,cim φτάνει τα 280/ω
ποιες κριτικες του ....news ;; δεν ξερω εκει τι να πιστεψω ...ναι τα θυμαμαι αυτα που εγραψες για καποια αλλα πως να φανταστω οτι ηταν γι αυτην ασε που δεν θυμαμαι για ποια εγραψες ...δωσε αν μπορεις παλι συντεταγμενες - ονομα για να ξαναμελετησουμεΕκτός του ότι υπάρχει κριτική από συναγωνιστή,καλά που με διαβάζετε ρε σείς..την έχω δεί από κοντά σε διαμέρισμα στο Παρίσι..τα έχω γράψει..
Αλλά τί σημασία να έχουνε αυτά που λέω...όταν είμαι μόλις ο #1 Αξιολογητής..
Πολύ σωστός.
ΕΔΩποιες κριτικες του ....news ;; δεν ξερω εκει τι να πιστεψω ...ναι τα θυμαμαι αυτα που εγραψες για καποια αλλα πως να φανταστω οτι ηταν γι αυτην ασε που δεν θυμαμαι για ποια εγραψες ...δωσε αν μπορεις παλι συντεταγμενες - ονομα για να ξαναμελετησουμε