sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Άσε μην ορέγεσαι,άρχισε τα συνθήματα απο τώρα...αν δεν ερθει θα αρχισω τα συνθηματα που ξερω για την αθηνα απο τον ΠΑΟΚ....
Άσε μην ορέγεσαι,άρχισε τα συνθήματα απο τώρα...αν δεν ερθει θα αρχισω τα συνθηματα που ξερω για την αθηνα απο τον ΠΑΟΚ....
εμεις εδω sexy moon...Ρε αλάνια...Και την Τζουλιέτ μόνο Αθήνα;
Γιατί μας ρίχνουν τόσο μάυρο οι καριόληδες;
Καλώς το παλληκάρι,που χάθηκες?εμεις εδω sexy moon...
χωριο...
Ρε αλάνια...Και την Τζουλιέτ μόνο Αθήνα;
Γιατί μας ρίχνουν τόσο μάυρο οι καριόληδες;
Αυτή θα έρθει γιατί θα μαζέψει όλο το χαρτί με άνεση.Να τους πριξουμε στα μνμ να τη στείλουν. Εγω έστειλα κ ειπαν θα το σκεφτούν
Αυτή θα έρθει γιατί θα μαζέψει όλο το χαρτί με άνεση.
δεν χαθηκα ...Παρατηρω απο το απομακρυσμενο καστρο μου...Καλώς το παλληκάρι,που χάθηκες?
Μην ελπίζεις άδικα τους έστειλα pm και μου απάντησαν αποκλείεται να ανεβεί η Πάμελα Θεσσαλονίκη.δεν χαθηκα ...Παρατηρω απο το απομακρυσμενο καστρο μου...
Περιμενω να πει το ναι η Παμελα ...Θα κατεβω στα συνορα των Τεμπων και θα την περιμενω με λουλουδια...
(Στην πραγματικοτητα ο συνδυασμος οικονομικης κρισης με την σαβουροθυελλα με εχει απομακρυνει απο το ακριβο πλην ευχαριστο χομπυ)
Ναι ρε γαμώτο,λίγα μας έμειναν και καλό θα'ταν να πιάνουν τόπο κι'όχι να σαβουροπέφτουνδεν χαθηκα ...Παρατηρω απο το απομακρυσμενο καστρο μου...
Περιμενω να πει το ναι η Παμελα ...Θα κατεβω στα συνορα των Τεμπων και θα την περιμενω με λουλουδια...
(Στην πραγματικοτητα ο συνδυασμος οικονομικης κρισης με την σαβουροθυελλα με εχει απομακρυνει απο το ακριβο πλην ευχαριστο χομπυ)
Ναι ρε γαμώτο,λίγα μας έμειναν και καλό θα'ταν να πιάνουν τόπο κι'όχι να σαβουροπέφτουν
Ναι ρε συ,προσπάθησα κι'εγώ αλλά τζίφος
το χουν πάρει χαμπάρι και οι σαβούρες που μας έμειναν και δεν πέφτουν ούτε ευρώ στις τιμές.
Ε να τους πουμε ενα περηφανο
το χουν πάρει χαμπάρι και οι σαβούρες που μας έμειναν και δεν πέφτουν ούτε ευρώ στις τιμές.
H xείρα με τα 5 οφανά,ε?Ε να τους πουμε ενα περηφανο
"Στ'αρχιδια μας κι'εμας" (- Κωστης Παλαμας - ) ....
Θα στραφουμε στην σιγουρη λυση του οικογενειακου σεξ (η με την γκομενα τελος παντων) φαντασιωνομενοι οτι γαμαμε την περι ης ο λογος Παμελα...ή εστω χειροτεχνια
H xείρα με τα 5 οφανά,ε?
Θα κανουμε ντουο με τα δυο χερια ...
μάλλον σ αυτές τις λύσεις θα μας οδηγήσει και η τρόικα εξοντώνοντας μας οικονομικά, τουλάχιστον μπόρεσα και πρόλαβα και έκανα ντούο που είναι φανταστική εμπειρία
Θα κανουμε ντουο με τα δυο χερια ...
(ειναι και δυσκολο το ρημαδι το αριστερο, δεν πιανεις ρυθμο)
άκωλη, άβυζη,άχρωμη και άοσμη.Με μια λέξη μακριά.αυτό τι λέει παίδες ?
φαίνεται
το έχει σφάξει κανείς πρόσφατα ?
μου θυμίζει την Μαρία της Μαριάννας , βασικα το κορμι ειναι καρμπόν .