Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Παιδιά εκείνο που κατάλαβα είναι οτι πήρε τα 280 απ'όλους,ευχαριστημένους και μη οπότε...Τώρα πως και γιατί... :think: :think: Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!
Εδώ υπάρχει παίκτης που μόλις ο baby1974 έγραψε τη κριτική του εκείνος έσπευσε να γράψει μια καλή απο Αθήνα!  :grin:

και μάλιστα ο συγκεκριμένος παίχτης έχει 41 κριτικές όλες θετικές δεν την έχει πατήσει ποτέ του με city tour απίστευτο εγώ που δεν έχω ούτε τις μισές εμπειρίες με city tour και έχω 4-5 αποτυχημένες συναντήσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

cantona81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
62
Πόντοι
0
Όλα είναι υποκειμενικά στο σεξ πιστεύω όπως και θέμα χημείας ή στιγμής. Μπορεί να είναι αλμυρούτσικη η τιμή της αλλά επαναλαμβάνω ότι πέρασα καλά. Πάντως το CIM δεν ήταν στις αναγραφόμενες υπηρεσίες της άρα ξέρεις από πριν τί θα πάρεις. Κοροϊδία νομίζω θα ήταν αν το έγραφε και δεν το παρείχε.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Όλα είναι υποκειμενικά στο σεξ πιστεύω όπως και θέμα χημείας ή στιγμής. Μπορεί να είναι αλμυρούτσικη η τιμή της αλλά επαναλαμβάνω ότι πέρασα καλά. Πάντως το CIM δεν ήταν στις αναγραφόμενες υπηρεσίες της άρα ξέρεις από πριν τί θα πάρεις. Κοροϊδία νομίζω θα ήταν αν το έγραφε και δεν το παρείχε.

μόνο που στις αναγραφόμενες υπηρεσίες πρέπει να προσθέσει
sourness=ξινίλα, snob=σνομπαρία, arrogance=αλαζονεία,  rudeness=αγένεια και military orders=στρατιωτικά παραγγέλματα

cantona81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
62
Πόντοι
0
μόνο που στις αναγραφόμενες υπηρεσίες πρέπει να προσθέσει
sourness=ξινίλα, snob=σνομπαρία, arrogance=αλαζονεία,  rudeness=αγένεια και military orders=στρατιωτικά παραγγέλματα

Tί να πω ρε γμτ εγώ δεν ένιωσα τίποτα από όλα αυτά. Μάλιστα έκατσα στο τέλος και λίγο παραπάνω και μιλήσαμε. Ήταν άκρως ομιλητική και πρόσχαρη και καθόλου σνομπ. Δεν αναιρώ αυτά που λες αλλά δεν ξέρω τί μπορεί να πήγε στραβά με σένα και με όσους τους φάνηκε κρύα και αγενής. Δεν την υπερασπίζομαι απλά καταθέτω ότι εγώ δε διαπίστωσα τέτοια συμπεριφορά. Anyway...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Tί να πω ρε γμτ εγώ δεν ένιωσα τίποτα από όλα αυτά. Μάλιστα έκατσα στο τέλος και λίγο παραπάνω και μιλήσαμε. Ήταν άκρως ομιλητική και πρόσχαρη και καθόλου σνομπ. Δεν αναιρώ αυτά που λες αλλά δεν ξέρω τί μπορεί να πήγε στραβά με σένα και με όσους τους φάνηκε κρύα και αγενής. Δεν την υπερασπίζομαι απλά καταθέτω ότι εγώ δε διαπίστωσα τέτοια συμπεριφορά. Anyway...

δεν ξέρω φίλε τι να πω δεν μπορώ να την εξηγήσω τέτοια διαφορά συμπεριφοράς. Τεσπα την ξεχνάμε και πάμε γι άλλα.

jkosi

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνώ εν μέρη.

Υπάρχουνε όμως και αντικειμενικά , όπως πιάσιμο και γλύψιμο βυζιών , τα οποία δεν τα τηρεί!!!!! Σε αφήνει να τα γλύψεις αλλά όχι να τα πιάσεις, μονίμος πόναγε.
Το δε αυτό γλωσσόφιλο της , ήτανε κυριολεκτικά γλωσσόφιλο ,μόνο γλώσσα , σαν τρυπάνι, δεν χρησιμοποιούσε καθόλου χείλη!!!
Όλα αυτά τα 'αντικειμενικά' συμμετέχουν ώστε να φτιάξει ο καθένας μας τα υποκειμενικά, στα οποία είναι και το παραμύθιασμα που πρέπει να σου κάνει η γκόμενα ότι σε γουστάρει κλπ κλπ.
Μ'αυτά και μ'αυτά και γώ αν και γαμησα , και πήρα και πρωκτικό , ξενέρωσα μιας και το τίμημα αλλά και οι προσδοκίες ήτανε μεγάλες.
Ίσως έπεσα στη στιγμή (που απ'ότι φαίνεται δεν ήταν μιας και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο και ακόμα χειρότερα όχι με όλους) , με τα βυζιά , μιας και εγώ πήγα στο προηγούμενο tour , αλλά αν έχεις θέμα μην δουλεύεις , όπως και το θέμα με το φιλί ..............

Αυτά.

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
και μάλιστα ο συγκεκριμένος παίχτης έχει 41 κριτικές όλες θετικές δεν την έχει πατήσει ποτέ του με city tour απίστευτο εγώ που δεν έχω ούτε τις μισές εμπειρίες με city tour και έχω 4-5 αποτυχημένες συναντήσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

baby αν και δεν τον ξερω τον παιχτη , μπορω να σου πω οτι παει διαβασμενος.Δεν κανει τον κασκαντερ και αρα μειωνει στο ελαχιστο την πιθανοτητα φολας.
Το συμπερασμα το εβγαλα βλεποντας με ποιες εχει παει!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
baby αν και δεν τον ξερω τον παιχτη , μπορω να σου πω οτι παει διαβασμενος.Δεν κανει τον κασκαντερ και αρα μειωνει στο ελαχιστο την πιθανοτητα φολας.
Το συμπερασμα το εβγαλα βλεποντας με ποιες εχει παει!
Και ούτε μια φόλα ε? :think: Κι'αυτοί που έχουν παράπονο απ'τη lauryn αδιάβαστοι ήταν?Δεν υποτίθεται οτι πήγαν σε μια απο τις καλύτερες? :tickedoff:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Αυτό και μόνο φτάνει για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι εννοώ για σένα!!!
Τέλος και άντε γεια!!!!!
μαλλον δεν εχεις τι να πεις κ το ριξες στους γριφους...  :think:!

τεσπα,τελικα ξινιλα,αλαζονεια κ αγενεια εγινε κολλητικη εδω μεσα απο την φιλη σου... :2funny: :2funny: :2funny:!

cantona81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
62
Πόντοι
0
δεν ξέρω φίλε τι να πω δεν μπορώ να την εξηγήσω τέτοια διαφορά συμπεριφοράς. Τεσπα την ξεχνάμε και πάμε γι άλλα.

Eννοείται ότι την ξεχνάς και πας για άλλα. Αλίμονο αν μέναμε σε μια άσχημη συνάντηση. Απλά θεωρώ ότι σε πείραξε περισσότερο το γεγονός ότι άλλα περίμενες να δεις με τόσες θετικές κριτικές που είχες διαβάσει και άλλα είδες.

Υπάρχουνε όμως και αντικειμενικά , όπως πιάσιμο και γλύψιμο βυζιών , τα οποία δεν τα τηρεί!!!!! Σε αφήνει να τα γλύψεις αλλά όχι να τα πιάσεις, μονίμος πόναγε.
Το δε αυτό γλωσσόφιλο της , ήτανε κυριολεκτικά γλωσσόφιλο ,μόνο γλώσσα , σαν τρυπάνι, δεν χρησιμοποιούσε καθόλου χείλη!!!
Όλα αυτά τα 'αντικειμενικά' συμμετέχουν ώστε να φτιάξει ο καθένας μας τα υποκειμενικά, στα οποία είναι και το παραμύθιασμα που πρέπει να σου κάνει η γκόμενα ότι σε γουστάρει κλπ κλπ.
Μ'αυτά και μ'αυτά και γώ αν και γαμησα , και πήρα και πρωκτικό , ξενέρωσα μιας και το τίμημα αλλά και οι προσδοκίες ήτανε μεγάλες.
Ίσως έπεσα στη στιγμή (που απ'ότι φαίνεται δεν ήταν μιας και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο και ακόμα χειρότερα όχι με όλους) , με τα βυζιά , μιας και εγώ πήγα στο προηγούμενο tour , αλλά αν έχεις θέμα μην δουλεύεις , όπως και το θέμα με το φιλί ..............

Υποκειμενικά εννοούσα τα γούστα του καθενός και αυτά στα οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τα βυζιά της ίσως και επηρεασμένος από αυτά που διάβασα εδώ αλλά ούτως ή άλλως κυρίως με ενδιαφέρει να κάνει καλή πίπα η εκάστοτε τύπισσα και να έχει κωλάρα. Από αυτά έμεινα ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό. Το φιλί όντως είχε πολύ γλώσσα και μάλλον λόγω της σιλικόνης και στα χείλη δεν τα χρησιμοποιούσε τόσο.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για ποιον λογο συνεχιζει αυτο το ηλίθιο αστειο,με το οποιο μονο ο ιδιος γελάει,κανείς δεν ξερει...

Ισως θα ηθελε να ειχε γαμησει το 1/100 των ¨καθαριστριών¨ που εχω γαμήσει  εγω....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
[quote author=palermo link=topic=1837.msg4151836#msg4151836 date=135117875

Ελα ερμο τι θιγεσαι. Εδω δεν εχεις αφησει καθαριστρια για καθαριστρια του Αφροδιτα. Και οχι τις καθαριστριες τις αποφευγω οταν γινεται!! :grin: :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Kαι?πού εγκειται το πρόβλημα ´σου?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Kαι?πού εγκειται το πρόβλημα ´σου?

Καλα βρε ερμο η καθαρηστρια φαινεται απο τις φωτο. Ειναι αναγκη δηλαδη να περασω για να το επιβεβαιωσω?? :2funny: :2funny:

Τι εγινε θα κανεις καμια βολτα το σκυλο σου σημερα/αυριο??? :grin: :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom