sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
280 χωρίς cim,κοροιδία280 χωρίς cim?
280 χωρίς cim,κοροιδία280 χωρίς cim?
Παιδιά εκείνο που κατάλαβα είναι οτι πήρε τα 280 απ'όλους,ευχαριστημένους και μη οπότε...Τώρα πως και γιατί... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!
Εδώ υπάρχει παίκτης που μόλις ο baby1974 έγραψε τη κριτική του εκείνος έσπευσε να γράψει μια καλή απο Αθήνα!
Όλα είναι υποκειμενικά στο σεξ πιστεύω όπως και θέμα χημείας ή στιγμής. Μπορεί να είναι αλμυρούτσικη η τιμή της αλλά επαναλαμβάνω ότι πέρασα καλά. Πάντως το CIM δεν ήταν στις αναγραφόμενες υπηρεσίες της άρα ξέρεις από πριν τί θα πάρεις. Κοροϊδία νομίζω θα ήταν αν το έγραφε και δεν το παρείχε.
μόνο που στις αναγραφόμενες υπηρεσίες πρέπει να προσθέσει
sourness=ξινίλα, snob=σνομπαρία, arrogance=αλαζονεία, rudeness=αγένεια και military orders=στρατιωτικά παραγγέλματα
Tί να πω ρε γμτ εγώ δεν ένιωσα τίποτα από όλα αυτά. Μάλιστα έκατσα στο τέλος και λίγο παραπάνω και μιλήσαμε. Ήταν άκρως ομιλητική και πρόσχαρη και καθόλου σνομπ. Δεν αναιρώ αυτά που λες αλλά δεν ξέρω τί μπορεί να πήγε στραβά με σένα και με όσους τους φάνηκε κρύα και αγενής. Δεν την υπερασπίζομαι απλά καταθέτω ότι εγώ δε διαπίστωσα τέτοια συμπεριφορά. Anyway...
Όλα είναι υποκειμενικά στο σεξ πιστεύω όπως και θέμα χημείας ή στιγμής. Μπορεί να είναι αλμυρούτσικη η τιμή της αλλά επαναλαμβάνω ότι πέρασα καλά. Πάντως το CIM δεν ήταν στις αναγραφόμενες υπηρεσίες της άρα ξέρεις από πριν τί θα πάρεις. Κοροϊδία νομίζω θα ήταν αν το έγραφε και δεν το παρείχε.
και μάλιστα ο συγκεκριμένος παίχτης έχει 41 κριτικές όλες θετικές δεν την έχει πατήσει ποτέ του με city tour απίστευτο εγώ που δεν έχω ούτε τις μισές εμπειρίες με city tour και έχω 4-5 αποτυχημένες συναντήσεις.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Και ούτε μια φόλα ε? Κι'αυτοί που έχουν παράπονο απ'τη lauryn αδιάβαστοι ήταν?Δεν υποτίθεται οτι πήγαν σε μια απο τις καλύτερες?baby αν και δεν τον ξερω τον παιχτη , μπορω να σου πω οτι παει διαβασμενος.Δεν κανει τον κασκαντερ και αρα μειωνει στο ελαχιστο την πιθανοτητα φολας.
Το συμπερασμα το εβγαλα βλεποντας με ποιες εχει παει!
μαλλον δεν εχεις τι να πεις κ το ριξες στους γριφους... !Αυτό και μόνο φτάνει για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι τι εννοώ για σένα!!!
Τέλος και άντε γεια!!!!!
Αν και καθιστός,ομιλείς ορθός!!δεν ξέρω φίλε τι να πω δεν μπορώ να την εξηγήσω τέτοια διαφορά συμπεριφοράς. Τεσπα την ξεχνάμε και πάμε γι άλλα.
δεν ξέρω φίλε τι να πω δεν μπορώ να την εξηγήσω τέτοια διαφορά συμπεριφοράς. Τεσπα την ξεχνάμε και πάμε γι άλλα.
Υπάρχουνε όμως και αντικειμενικά , όπως πιάσιμο και γλύψιμο βυζιών , τα οποία δεν τα τηρεί!!!!! Σε αφήνει να τα γλύψεις αλλά όχι να τα πιάσεις, μονίμος πόναγε.
Το δε αυτό γλωσσόφιλο της , ήτανε κυριολεκτικά γλωσσόφιλο ,μόνο γλώσσα , σαν τρυπάνι, δεν χρησιμοποιούσε καθόλου χείλη!!!
Όλα αυτά τα 'αντικειμενικά' συμμετέχουν ώστε να φτιάξει ο καθένας μας τα υποκειμενικά, στα οποία είναι και το παραμύθιασμα που πρέπει να σου κάνει η γκόμενα ότι σε γουστάρει κλπ κλπ.
Μ'αυτά και μ'αυτά και γώ αν και γαμησα , και πήρα και πρωκτικό , ξενέρωσα μιας και το τίμημα αλλά και οι προσδοκίες ήτανε μεγάλες.
Ίσως έπεσα στη στιγμή (που απ'ότι φαίνεται δεν ήταν μιας και συνεχίζει το ίδιο τροπάριο και ακόμα χειρότερα όχι με όλους) , με τα βυζιά , μιας και εγώ πήγα στο προηγούμενο tour , αλλά αν έχεις θέμα μην δουλεύεις , όπως και το θέμα με το φιλί ..............
Απο κορμι καλη φαινεται . φατσα ε... Ναχε και τιμουλες καλα θα ηταν ...
Μην εισαι κυνικος.Και αλλη καθαρηστρια!! Ερμοοοοοοοοοοοοο.....................
Μην εισαι κυνικος.
Εως κακος.
Kαι?πού εγκειται το πρόβλημα ´σου?