sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Δεν ξέρω φίλε,τι να πω.....Βλέπω τα σχόλια των συναγωνιστών και αρχίζω να νομίζω πως πήγα με άλλη γυναίκα!!!!
Δεν ξέρω φίλε,τι να πω.....Βλέπω τα σχόλια των συναγωνιστών και αρχίζω να νομίζω πως πήγα με άλλη γυναίκα!!!!
Μα έτσι πιστεύω ρε φίλε sithlord.
Κόντεψα από το παιξιμο με τα βυζιά της να μου βγει η σιλικόνη στα χέρια κι αυτή να χαμογελάει και να λέει yessss.....να της κάνω "δακτυλοσκόπηση" και να κουνάει τον κώλο της στο δικό μου ρυθμό και να γρυλίζει από ευχαρίστηση.........
ΣΙΓΟΥΡΑ με άλλη θα πήγα!!!!!
Αλλά από την άλλη,βλέπω τις φωτο που της έβγαλα,της συγκρίνω με παλαιότερες και βλεπω την ίδια γυναίκα!
Επιβεβαιώνει και ο jkosi τα λεγόμενα του baby 1974.......Ανυσηχώ πως κάτι έχω...... :-
Ναι να προσθέσω και την Morgan την τελευταία φορά που ήρθε Αθήνα ,μία απο τα ίδια ;)δεν ηταν ετσι η Λαυρυν παλια... κριμα...
οπως και Ντοννα οπως και πολλες αλλες ηταν να τις πετυχεις στο ξεκινημα...
εγω προσωπικα ειχα περασει τελεια με την Λ. αλλα και με την Ν.
διαβαζω τωρα κριτικες και δεν πιστευω τα ματια μου...
Τελικά σώθηκε το κορίτσι?Εγώ πάντως πήγα στην Αζαξιό και πέρασα σούπερ
Παντελόνι,πουκάμισο,σακκάκι,χαρτοφύλακα τα κρέμασα στη ρώγα της!
Τρελό πιπίνι,θα γίνει σίγουρα πορνοστάρ όταν μεγαλώσει!
Από το πρώτο δευτερόλεπτο πνίγηκε με gagging μόνη της,χωρίς να κάνω κάτι εγώ...
όπα λέω εδώ είμαστε!
New Hot girls from aphrodita.tv
τον εφαγαν τα καζινοκαι ο Τουρσουνίδης στο ξεκίνημα πετούσε
μετά γνώρισε την τραγουδιάρα και...πάπαλα!
any other extras except anal and swallow? cif,cim is standard?Now post home photo Liliana
any other extras except anal and swallow? cif,cim is standard?
Δεν θέλω να αμφισβήτησω τον άλλο baby αλλα sorry Jorge το service της Lauryn παραμένει σε παρά πολυ υψηλό επίπεδο ακόμα όπως ήταν και τότε .δεν ηταν ετσι η Λαυρυν παλια... κριμα...
οπως και Ντοννα οπως και πολλες αλλες ηταν να τις πετυχεις στο ξεκινημα...
εγω προσωπικα ειχα περασει τελεια με την Λ. αλλα και με την Ν.
διαβαζω τωρα κριτικες και δεν πιστευω τα ματια μου...
Δεν θέλω να αμφισβήτησω τον άλλο baby αλλα sorry Jorge το service της Lauryn παραμένει σε παρά πολυ υψηλό επίπεδο ακόμα όπως ήταν και τότε .
Τώρα αν δεν τα βρίσκανε και δεν του έκανε κουκου είναι άλλη ιστορία .
Δεν νομίζω ότι μπορει να μας πει για το τι service έχει κάποιος που δεν της τον έχει χωση και δεν έχει ολοκληρωση .
Γιατι εγω αυτο κατάλαβα απο αυτά που διάβασα .
Σωστά !!!
κινητηρας ακομα δυνατος αλλα στον φανοποιο εγινε κωλος.
Φίλε μου πέρα απο τη πλάκα θα ήθελα να πω πως πιστεύω οτι οι ...τάνες δεν είναι ρομπότ να λειτουργούν αυτόματα το ίδιο σε όλους κι'έτσι κάπου κάποιοι μένουν παραπονεμένοι .Είναι να μη σου τύχειΜα έτσι πιστεύω ρε φίλε sithlord.
Κόντεψα από το παιξιμο με τα βυζιά της να μου βγει η σιλικόνη στα χέρια κι αυτή να χαμογελάει και να λέει yessss.....να της κάνω "δακτυλοσκόπηση" και να κουνάει τον κώλο της στο δικό μου ρυθμό και να γρυλίζει από ευχαρίστηση.........
ΣΙΓΟΥΡΑ με άλλη θα πήγα!!!!!
Αλλά από την άλλη,βλέπω τις φωτο που της έβγαλα,της συγκρίνω με παλαιότερες και βλεπω την ίδια γυναίκα!
Επιβεβαιώνει και ο jkosi τα λεγόμενα του baby 1974.......Ανυσηχώ πως κάτι έχω...... :-
Είχα αρχίσει να ανησυχώ, άργησες να εμφανιστείς. Δεκαπέντε λεπτά μετά με άλλη κανονική γυναίκα (και όχι με καταψύκτη) μου παραέκανε κούκου.Εκτός από μένα που δεν της τον έχωσα παράπονα έκανε και άλλος παίχτης που της τον έχωσε.Δεν θέλω να αμφισβήτησω τον άλλο baby αλλα sorry Jorge το service της Lauryn παραμένει σε παρά πολυ υψηλό επίπεδο ακόμα όπως ήταν και τότε .
Τώρα αν δεν τα βρίσκανε και δεν του έκανε κουκου είναι άλλη ιστορία .
Δεν νομίζω ότι μπορει να μας πει για το τι service έχει κάποιος που δεν της τον έχει χωση και δεν έχει ολοκληρωση .
Γιατι εγω αυτο κατάλαβα απο αυτά που διάβασα .
Σωστά !!!
κινητηρας ακομα δυνατος αλλα στον φανοποιο εγινε κωλος.
Δεν ξέρω αν δουλεύεις σε συνεργείο αυτοκινήτων αλλά αν δουλεύεις το έχεις κλείσει το μαγαζί!!!!ρε 74 αμα ενα αμαξι γραψει πολλα χλμ,κ μιλαμε τωρα για πολλες εκατονταδες χιλιαδες χλμ, μη περιμενεις κ πολλα... !