Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη
Τι να πω φίλε,με μένα το ακριβώς αντίθετο.Ξεπέρασα μάλιστα κατά πολύ και το χρονικό όριο της συνάντησης και αν δεν έφευγα,θα "τρακάριζα" με τον επόμενο συναθλητή μας!
Όσες φορές έχουμε συναντηθεί,πάντα είναι άψογη.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πάει,έπεσε κι'αυτός ο μύθος  :huh:.έτσι κι'αλλιώς δε μου γέμισε το μάτι  :think: :think:

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Πάει,έπεσε κι'αυτός ο μύθος  :huh:.έτσι κι'αλλιώς δε μου γέμισε το μάτι  :think: :think:

Στα city-toyr έχεις σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο φίλε μου μπράβο.Όσες φορές δεν σε άκουσα την πάτησα.

jkosi

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη

Επιβεβαιώνω και γω τον φιλο baby1974 , πολύς ντόρος για το τίποτα, κορμάρα μεν αλλά μην πιάνεις τα βυζιά μου , είναι καινούργια , φιλι μόνο γλώσσα με χειρισμό λες και είναι τρυπάνι, εν κατακλέιδι δεν είχα περάσει και γώ καλά.

Ίσως αν δεν είχε το θέμα με τα καινούργια της βυζια να ήταν καλύτερα, αλλά και αυτό το γλωσσοφιλο , τι πράμα είναι αυτό  :idiot:  :idiot:  :-.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Επιβεβαιώνω και γω τον φιλο baby1974 , πολύς ντόρος για το τίποτα, κορμάρα μεν αλλά μην πιάνεις τα βυζιά μου , είναι καινούργια , φιλι μόνο γλώσσα με χειρισμό λες και είναι τρυπάνι, εν κατακλέιδι δεν είχα περάσει και γώ καλά.

Ίσως αν δεν είχε το θέμα με τα καινούργια της βυζια να ήταν καλύτερα, αλλά και αυτό το γλωσσοφιλο , τι πράμα είναι αυτό  :idiot:  :idiot:  :-.
σ ευχαριστώ φίλε μου για την επιβεβαίωση γιατί κάποιοι θα μας βγάλουν και τρελούς ή ιδιότροπους στο τέλος.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

και ξέχασα ότι μου είπε ότι μάλλον δεν θα ξαναέρθει Θεσσαλονίκη γιατί όλοι ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Θα μας λείψεις πολύ.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν ηταν ετσι η Λαυρυν παλια... κριμα...
οπως και Ντοννα οπως και πολλες αλλες ηταν να τις πετυχεις στο ξεκινημα...
εγω προσωπικα ειχα περασει τελεια με την Λ. αλλα και με την Ν.
διαβαζω τωρα κριτικες και δεν πιστευω τα ματια μου...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
ρε 74 αμα ενα αμαξι γραψει πολλα χλμ,κ μιλαμε τωρα για πολλες εκατονταδες χιλιαδες χλμ, μη περιμενεις κ πολλα...  :bounce-glasses:!

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
εν κατακλειδι κ μιλαω καθαρα απο προσωπικης εμπειριας Laurin,θεια Εμιλυ Simone κλπ δεν υπαρχουν πλεον...  :dancing:!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και ο Τουρσουνίδης στο ξεκίνημα πετούσε

μετά γνώρισε την τραγουδιάρα και...πάπαλα!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Στα city-toyr έχεις σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο φίλε μου μπράβο.Όσες φορές δεν σε άκουσα την πάτησα.
Τι ένστικτο παναθεμά με που τη πάτησα με τη Nicole σα βλήμα? :headbang: Δε βαριέσαι ρε φίλε,it's only (a lot) money,λένε οι Αμερικάνοι...Μόλις είδα τη σελίδα της και τα καινούρια τιμολόγιά της τη ψυλλιάστηκα αμέσως  :helpplea:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Τι να πω φίλε,με μένα το ακριβώς αντίθετο.Ξεπέρασα μάλιστα κατά πολύ και το χρονικό όριο της συνάντησης και αν δεν έφευγα,θα "τρακάριζα" με τον επόμενο συναθλητή μας!
Όσες φορές έχουμε συναντηθεί,πάντα είναι άψογη.
Αδυναμίες είν'αυτές  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom