Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη
δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για...
Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη
Τι να πω φίλε,με μένα το ακριβώς αντίθετο.Ξεπέρασα μάλιστα κατά πολύ και το χρονικό όριο της συνάντησης και αν δεν έφευγα,θα "τρακάριζα" με τον επόμενο συναθλητή μας!Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη
θα γράψω σχετική κριτικήδώσε περισσότερες λεπτομέρειες για...
Πάει,έπεσε κι'αυτός ο μύθος .έτσι κι'αλλιώς δε μου γέμισε το μάτι
σ ευχαριστώ φίλε μου για την επιβεβαίωση γιατί κάποιοι θα μας βγάλουν και τρελούς ή ιδιότροπους στο τέλος.Επιβεβαιώνω και γω τον φιλο baby1974 , πολύς ντόρος για το τίποτα, κορμάρα μεν αλλά μην πιάνεις τα βυζιά μου , είναι καινούργια , φιλι μόνο γλώσσα με χειρισμό λες και είναι τρυπάνι, εν κατακλέιδι δεν είχα περάσει και γώ καλά.
Ίσως αν δεν είχε το θέμα με τα καινούργια της βυζια να ήταν καλύτερα, αλλά και αυτό το γλωσσοφιλο , τι πράμα είναι αυτό :-.
και ξέχασα ότι μου είπε ότι μάλλον δεν θα ξαναέρθει Θεσσαλονίκη γιατί όλοι ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Θα μας λείψεις πολύ.Επιβεβαιώνω και γω τον φιλο baby1974 , πολύς ντόρος για το τίποτα, κορμάρα μεν αλλά μην πιάνεις τα βυζιά μου , είναι καινούργια , φιλι μόνο γλώσσα με χειρισμό λες και είναι τρυπάνι, εν κατακλέιδι δεν είχα περάσει και γώ καλά.
Ίσως αν δεν είχε το θέμα με τα καινούργια της βυζια να ήταν καλύτερα, αλλά και αυτό το γλωσσοφιλο , τι πράμα είναι αυτό :-.
ρε 74 αμα ενα αμαξι γραψει πολλα χλμ,κ μιλαμε τωρα για πολλες εκατονταδες χιλιαδες χλμ, μη περιμενεις κ πολλα... !Αγενεστατη αλλαζονας του στυλ γράψε και μια κακή κριτική δεν με νοιάζει. Απαράδεκτη
ρε 74 αμα ενα αμαξι γραψει πολλα χλμ,κ μιλαμε τωρα για πολλες εκατονταδες χιλιαδες χλμ, μη περιμενεις κ πολλα... !
Τι ένστικτο παναθεμά με που τη πάτησα με τη Nicole σα βλήμα? Δε βαριέσαι ρε φίλε,it's only (a lot) money,λένε οι Αμερικάνοι...Μόλις είδα τη σελίδα της και τα καινούρια τιμολόγιά της τη ψυλλιάστηκα αμέσωςΣτα city-toyr έχεις σχεδόν αλάνθαστο ένστικτο φίλε μου μπράβο.Όσες φορές δεν σε άκουσα την πάτησα.
Kαι λίγα λεςκαι ο Τουρσουνίδης στο ξεκίνημα πετούσε
μετά γνώρισε την τραγουδιάρα και...πάπαλα!
εν κατακλειδι κ μιλαω καθαρα απο προσωπικης εμπειριας Laurin,θεια Εμιλυ Simone κλπ δεν υπαρχουν πλεον... !
Αδυναμίες είν'αυτέςΤι να πω φίλε,με μένα το ακριβώς αντίθετο.Ξεπέρασα μάλιστα κατά πολύ και το χρονικό όριο της συνάντησης και αν δεν έφευγα,θα "τρακάριζα" με τον επόμενο συναθλητή μας!
Όσες φορές έχουμε συναντηθεί,πάντα είναι άψογη.
Αδυναμίες είν'αυτές
και ο Τουρσουνίδης στο ξεκίνημα πετούσε
μετά γνώρισε την τραγουδιάρα και...πάπαλα!
Δεν ξέρω φίλε,τι να πω.....Βλέπω τα σχόλια των συναγωνιστών και αρχίζω να νομίζω πως πήγα με άλλη γυναίκα!!!!Αδυναμίες είν'αυτές