Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αυτο το εχω κανει ηδη και ηδη είμαστε και φίλοι και ξερω και ολους τους φιλους της αλλά τι να κάνω να στείλω μαιλ ξέρεις ειμαι ο τάδε μηπως η φίλη σου με κοροιδευει?

Αφου εχιες το πραγματικο της ονομα γουγλαρε την και δες τι θα βγει. Ααααααααααααααα και να σου πω πως μια απο αυτες ηθελε να της παρω και καινουργιο αυτοκινητο και να της δωσω ενα διαμερισματακι στην Αθηνα για να καθεται οταν ερχεται Αθηνα!! :headbang:

Εγω θα γινω.......Μουσουλμανος  :2funny: :2funny: :2funny:

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αφου εχιες το πραγματικο της ονομα γουγλαρε την και δες τι θα βγει. Ααααααααααααααα και να σου πω πως μια απο αυτες ηθελε να της παρω και καινουργιο αυτοκινητο και να της δωσω ενα διαμερισματακι στην Αθηνα για να καθεται οταν ερχεται Αθηνα!! :headbang:

Εγω θα γινω.......Μουσουλμανος  :2funny: :2funny: :2funny:
Το εκανα ηδη και δεν βγαζει τιποτα περα απο το facebook

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Το εκανα ηδη και δεν βγαζει τιποτα περα απο το facebook

Τοτε δεν εχεις το πραγματικο της ονομα! Θα σου εβγαζε τουλαχιστον το τηλεφωνικο καταλογο στην Λιθουανια οπου μενει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι αν εχεις το πραγματικο της ονομα αλλα..........θα σου στοιχισει. ;)

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τοτε δεν εχεις το πραγματικο της ονομα! Θα σου εβγαζε τουλαχιστον το τηλεφωνικο καταλογο στην Λιθουανια οπου μενει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι αν εχεις το πραγματικο της ονομα αλλα..........θα σου στοιχισει. ;)
Το ξερω το πραγματικο ονομα αφου εχω δει και το διαβατηριο της και ισχυριζεται οτι δεν εχει σταθερο μονο κινητο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πες την κι ετσι - εκτος του πιο γνωστου προφιλ της. τον Yorgos δεν τον διαβασες παραπανω?  :grin: εικασιες κανουμε βεβαια , βασιζομενοι στο που μας οδηγουν οι πιθανοτητες . αλλα για να μην εχει μιλησει ο πονεμενος μεχρι τωρα...
ε, δικιο εχει ο τρεσουρας . το πραγματικο απο Κ αρχιζει ( αν θυμαμαι καλα)

[youtube=212,175]h8vZsmXUFAg[/youtube]

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Έχει δίκιο ο VIPER σε όλα ότι λέει. Ο κανόνας που υποστηρίζει για τις κοπέλες αυτές ισχύει όντως, αφού έτσι έχουν μάθει να φέρονται (μιλάω εκ πείρας). Το κέρατο θα το φας απ' αυτές ότι και να τους χαρίσεις. Όμως από τη δουλειά μου γνωρίζω περίπτωση φίλου και πελάτη μου που έβγαλε ρωσίδα από οικο ανοχής (ή μασαζ) στη Θεσσαλονίκη, την παντρεύτηκε, υιοθέτησε το γιο της από πρώτο γάμο, της έκανε και δύο κόρες και ζήσανε μαζί καμια δεκαριά χρόνια χωρίς τέτοια θεματα, μέχρι που χώρισαν για δική του μαλακία (πήγε με την καλύτερή της φίλη). Ο κανόνας έχει επομένως και τις εξαιρέσεις του.     

didaktorg

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έχει δίκιο ο VIPER σε όλα ότι λέει. Ο κανόνας που υποστηρίζει για τις κοπέλες αυτές ισχύει όντως, αφού έτσι έχουν μάθει να φέρονται (μιλάω εκ πείρας). Το κέρατο θα το φας απ' αυτές ότι και να τους χαρίσεις. Όμως από τη δουλειά μου γνωρίζω περίπτωση φίλου και πελάτη μου που έβγαλε ρωσίδα από οικο ανοχής (ή μασαζ) στη Θεσσαλονίκη, την παντρεύτηκε, υιοθέτησε το γιο της από πρώτο γάμο, της έκανε και δύο κόρες και ζήσανε μαζί καμια δεκαριά χρόνια χωρίς τέτοια θεματα, μέχρι που χώρισαν για δική του μαλακία (πήγε με την καλύτερή της φίλη). Ο κανόνας έχει επομένως και τις εξαιρέσεις του.       
εσυ την πάτησες με τουριστρια ή οχι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εγώ την πάτησα με κοπέλα από μασάζ. 19 χρονών από Μολδαβία, 3 χρόνια σχέση (σημειωτέον είμαι και παντρεμένος), κουκλάρα, στο δρόμο χάζευε λαός στην Τσιμισκή. Κυκλοφορούσα κανονικά έξω με κίνδυνο να χαλάσω το σπίτι μου ο μαλάκας. δεν σκέφτηκα βέβαια ούτε στιγμή να ζήσω μαζί της, αλλά η μαλακία ήταν ότι πίστευα ότι μόνο εμένα γούσταρε (γαμώ το πανεπιστήμιο που τελείωσα ο επιστήμων!!!). Μέχρι που μου είπε ότι την άφησα έγκυο και της ζήτησα να το ψάξουμε. Ε, τότε έμαθα από την αφεντικίνα της ότι πηδιόταν παράλληλα με συνάδελφό μου και με έναν βιοτέχνη. Μετά την έπιασαν για άδεια παραμονής, τη βοήθησα με τα διαδικαστικά και τελικά αφού απελάθηκε, έμαθα ότι την καθάρισε η μαφία στη Μολδαβία γιατί κάρφωσε το κύκλωμα που την έφερε στη Θεσσαλονίκη. Αυτά για να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι νομοτελειακά στις πρώην ανατολικές χώρες.         

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Μια και το γαμησαμε το θρεντ!  :rolleyes: να σας πω και μια ιστορια ενος γνωστου μου που ερωτευθηκε Ρωσιδα κουκλαρα, την παντρευτηκε  και εγκατασταθηκανε στην Ισπανια. Αγορασε τριαρι διαμερισμα οπου μενανε, αυτη εφερε τους γονεις της απο την Ρωσια και μετα απο δυο χρονια οπου τον κερατωνε, βρηκε εναν αλλον, χωρισανε και του πηρε και το διαμερισμα που το ειχε πληρωσει μετρητα ο μαλακας!!

Αυτα τα λιγα προς συμμορφωση! Δεν συμαινει οτι αν βρης μια Ελληνιδα γκομενα δεν θα φας κερατο  :grin: αλλα απο τανα σχεδον βεβαιο!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Θα σας ελεγα και εγω για μια Ρωσσιδα που με ειχε κανει Τρολλευ απο το κερατο αλλα ειναι αργαμιση και παω για υπνο !!
Και δεν ειμαι εναντιον μαγκες να μπλεκετε με Πουτανες γιατι κανουν πολυ καλα γαμησια απλα να θυμηθητε να παρετε καλους Τρολεδες για να μην βγαινουν απο τα συρματα !!!

Την καληνυχτα μου !!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
didaktor,
πηρε φωτια το θρεντ (το μαμησαμε που λεει κι ο Λουκ), με το θεμα σου!!!  ;)
Μια χαρα...ελλειψει σ/τ για ξεκατινιασμα, βρηκαμε να ασχολουμαστε...
Παντως ακους γνωμες χιλιες-δυο...εγω σου ευχομαι φωτιση φιλε...μακαρι να κανεις το καλυτερο για σενα...
Εγω παλι σε συμβουλευω να κανεις πισω...μπλεκεις σε αγνωστα χωραφια...

Προεδρε...αυριο την ιστορια σου να ακουσουμε...οκ? μη το ξεχασεις!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγώ την πάτησα με κοπέλα από μασάζ. 19 χρονών από Μολδαβία, 3 χρόνια σχέση (σημειωτέον είμαι και παντρεμένος), κουκλάρα, στο δρόμο χάζευε λαός στην Τσιμισκή. Κυκλοφορούσα κανονικά έξω με κίνδυνο να χαλάσω το σπίτι μου ο μαλάκας. δεν σκέφτηκα βέβαια ούτε στιγμή να ζήσω μαζί της, αλλά η μαλακία ήταν ότι πίστευα ότι μόνο εμένα γούσταρε (γαμώ το πανεπιστήμιο που τελείωσα ο επιστήμων!!!). Μέχρι που μου είπε ότι την άφησα έγκυο και της ζήτησα να το ψάξουμε. Ε, τότε έμαθα από την αφεντικίνα της ότι πηδιόταν παράλληλα με συνάδελφό μου και με έναν βιοτέχνη. Μετά την έπιασαν για άδεια παραμονής, τη βοήθησα με τα διαδικαστικά και τελικά αφού απελάθηκε, έμαθα ότι την καθάρισε η μαφία στη Μολδαβία γιατί κάρφωσε το κύκλωμα που την έφερε στη Θεσσαλονίκη. Αυτά για να ξέρεις ότι τα πράγματα είναι νομοτελειακά στις πρώην ανατολικές χώρες.         
Συγκλονιστικο φιλε!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mου φαίνετ' ήρθ' η ώρα να "σπείρω" τη Μίρκα, τον κλώνο που ονειρευόμουν!  :grin:

Νυχτερινή καλημέρα!  ;)
Δε με χάλασε το φωτορομάντσο πάντως...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Διάβασα περίπου 10 σελίδες και κατάλαβα τα εξής, αν κάνω λάθος διορθώστε με...
To πεπόνι.....παγώνει!!!!!
Το παγώνι όμως δεν.....πεπόνι!!!!
Την καλημέρα μου!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Aσε ρε κοκκινιστε που καταλαβες κιολας !!!
Τραβα παρε κανενα αεροπλανο !!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:TahKt9Nb_ogrzM:[URL unfurl="true"]http://www.costumecats.com/wp-content/uploads/2007/05/melon.jpg&t=1[/img[/URL]]

Την Καλημερα μου !!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλημερα!
Geo πάλι φιλοσοφεις?
Δασκαλε με προλαβες...

Συνημμένα

• peacocking.jpg
    peacocking.jpg
    166,1 KB · Εμφανίσεις: 32

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αφιερωμένο στον Διδάκτορα!!!!

Δυστυχώς παίχτη δεν μπορώ να σου πω τίποτα.....θα με πιάσει στο στόμα του ο Viper και δεν θα με ξεπλένει ούτε ο Αχελώος!!!!! :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημερες στην ωραία παρέα , ωραίες ρομαντικές ιστορίες διαβάζω  :grin:

Παρόμοια θέματα