το οτι θα δημιουργηθει θεματακι με το γραφειο δε σου περασε απ το μυαλο μαλλον.γι αυτο κ τα γραφεις αυτα να υποθεσω...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (7 μέλη και 78 επισκέπτες)
γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να την προφυλαξεις.
Την ψιλοτσουρούφλησε!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
τη κοπελα την εχουν ακομα στο μενου τους με τελευταια ημερομηνια τις 14 του μηνος...τελοσπαντων.
Εμενα μου είπε οτι 11 πετάει να παει νομίζω Ιταλία και οτι θα αργήσει να δει την κόρη της.
Στις Αθήνας τις κοπέλες δεν τη βλέπω σήμερα
Οπως και να έχει ηταν μια πολυ πολύ καλη εμπειρία
Συγνωμη κιολας , αλλα αν εγραφες οτι απλα την καλεσες και περασες και εσυ καλα ,τι διαφορα θα ειχε σε εμας τους υπολοιπους? Απλα εκθετεις μια κοπελα που σε συμπαθησε και σου εμπιστευτικε το τηλ της.
Το μονο καλο που κανεις ειναι ,μετα τα οποια "προβληματα" συναντισει με τους λογικους και πολυ στοργικους προωθητες της , ειναι να τα δειχνουν σε αλλες κοπελες και να λενε, προσεξτε γιατι εσεις πμορει να ειστε πονηρες ,αλλα αυτοι ειναι χαιβανια και μας τα λενε ολα.
Αφου δεν μενω σε ξενοδοχειο και η προοπτικη να περιμενω εξω απο αυτα για να παρω τηλ ανηκει στην σφαιρα της ανωμαλιας ,οχι δεν μας βοηθησες.
Υ.Γ. Ειναι η πρωτη φορα που η παροιμια "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει" δεν αφορα την πουτανα!!
Το μονο καλο που κανεις ειναι ,μετα τα οποια "προβληματα" συναντισει με τους λογικους και πολυ στοργικους προωθητες της , ειναι να τα δειχνουν σε αλλες κοπελες και να λενε, προσεξτε γιατι εσεις πμορει να ειστε πονηρες ,αλλα αυτοι ειναι χαιβανια και μας τα λενε ολα.
Αφου δεν μενω σε ξενοδοχειο και η προοπτικη να περιμενω εξω απο αυτα για να παρω τηλ ανηκει στην σφαιρα της ανωμαλιας ,οχι δεν μας βοηθησες.
Υ.Γ. Ειναι η πρωτη φορα που η παροιμια "θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει" δεν αφορα την πουτανα!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Με σένα που με αποκαλείς π****** δεν θα ασχοληθώ γιατί είσαι πολύ μικρούλης εδώ μέσα για να το κάνω.
Ασχολήσου με τα γυμναστήρια και με τις ασκήσεις σου και όχι με θέματα που δεν σε αφορούν
Από ότι έμαθα σήμερα η κοπέλα είχε το ελεύθερο να κάνει και μόνη της δουλειά και όταν ήρθε από πολωνία με αυτή τη συμφωνία ήρθε και όχι για αποκλειστική συνεργασία
Αυτά τα λίγα για να το κλείσουμε το θέμα
Ασχολήσου με τα γυμναστήρια και με τις ασκήσεις σου και όχι με θέματα που δεν σε αφορούν
Από ότι έμαθα σήμερα η κοπέλα είχε το ελεύθερο να κάνει και μόνη της δουλειά και όταν ήρθε από πολωνία με αυτή τη συμφωνία ήρθε και όχι για αποκλειστική συνεργασία
Αυτά τα λίγα για να το κλείσουμε το θέμα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Eπαιξε κανεις μπαλιτσα εδώ?Κρητη ηταν λεει
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Θα πήγε να μαζέψει ελιές.
ξερουμε κατι για sonya?
Ναι φιλε μου πήγα εγω πολυ αισθησιακή γκομενα και ομορφούλα αξίζει πιστεύω τωρα δεν έχω και μεγάλη εμπειρία σε αυτα αλλά πέρασα καλα πάντως!!!
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ναι φιλε μου πήγα εγω πολυ αισθησιακή γκομενα και ομορφούλα αξίζει πιστεύω τωρα δεν έχω και μεγάλη εμπειρία σε αυτα αλλά πέρασα καλα πάντως!!!
nicole εσυ ?
nicole εσυ ?
Ναι εγω
Οχι δεν σε αποκαλεσα κατι τετοιο, σε καμοια περιπτωση .Με σένα που με αποκαλείς π****** δεν θα ασχοληθώ
Παρολα αυτα αποκαλοντας με μικρουλη (και φυσικα μειονοντας με ) συνειδητοποιησα κατι προφανες ! Οτι οντως εισαι παλιος ! Δεν μπορει να το εκανες απο αφελεια ή χαζομαρα, αυτα δεν τα κανουν ουτε νεοσυλεκτοι σαν εμενα . Και καταληγω λοιπον παλι σε μενα που ,οντως σαν μικρουλης ετρεξα να φωναξω για το δικιο της π******. Λαθος μου .
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
Οχι δεν σε αποκαλεσα κατι τετοιο, σε καμοια περιπτωση .
Παρολα αυτα αποκαλοντας με μικρουλη (και φυσικα μειονοντας με ) συνειδητοποιησα κατι προφανες ! Οτι οντως εισαι παλιος ! Δεν μπορει να το εκανες απο αφελεια ή χαζομαρα, αυτα δεν τα κανουν ουτε νεοσυλεκτοι σαν εμενα . Και καταληγω λοιπον παλι σε μενα που ,οντως σαν μικρουλης ετρεξα να φωναξω για το δικιο της π******. Λαθος μου .
Ο άνθρωπος έγραψε την εμπειρία του,τι θέλετε και υπέραναλύεται το θεμα τωρα;
Καλώς η κακός το εκανε και το έγραψε,ειναι ωρα να τελειώσει η ανάλυση πιστευω ;)
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Μπα, άσε να διαβάσουμε καμιά σελίδα ακόμη από το Άρλεκιν.Ο άνθρωπος έγραψε την εμπειρία του,τι θέλετε και υπέραναλύεται το θεμα τωρα;
Καλώς η κακός το εκανε και το έγραψε,ειναι ωρα να τελειώσει η ανάλυση πιστευω ;)
sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Υπαρχει αυτο το θρεντ ακομα?
Το Θεσσσαλονικης πιο πολυ ενδιαφερον εχει...
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Γι' αυτές τις φιλενάδες ξέρουμε τίποτις;
Καμία κριτική, δημοσίευση σχόλιο για την δεσποινίδα . ?.
Maniacsexo3232
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Στο παρλθον Στουντιοκοριτσο που έχει συνεργαστεί με 2-3 γραφεία κάνει φουλ πρόγραμμα δίνει κωλό!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K