ΜrKavlopoulos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 82
- Like
- 3.658
- Πόντοι
- 13.610
Νομίζω ότι αν δε χτυπαγε το τηλ δεν θα συνέχιζε την αγγελία! Άρα χτυπάει!!!
Νομίζω ότι αν δε χτυπαγε το τηλ δεν θα συνέχιζε την αγγελία! Άρα χτυπάει!!!
Και καλά θα κάνεις να μην περάσεις ούτε απ' έξω.Ευχαριστώ πολύ..
Και καλά θα κάνεις να μην περάσεις ούτε απ' έξω.
Το θέμα δεν ειναι το τηλεφωνο!!!
Ειναι η βλακια του εγκεφάλου με καμμένα κύτταρα,μονο τέτοιοι πανε σ'αυτα τα παρταλια
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡε παιδιά καλησπέρες!!!
Μια ερώτηση προς αποφυγήν λάθος επιλογής...
Εχει δοκιμάσει κανεις την κορασίδα
Δεν βρίσκω πουθενα κριτικές ... αν κάποιος ξέρει κάτι ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φιλε μου δε ξερω για Valeria αλλα η Iro δεν αξιζει αυτα που ζηταει. Θα σε φαει λυσσασμενα αλλα για πανω απο €200 δεν ειναι. Θα παρεις τις ιδιες και καλυτερες υπηρεσιες ακομα κ' με €150 με αλλα κοριτσια.Ξερουμε τιποτα για τις κυριες της μυκονου, ειδικοτερα
Επειδη θα ειμαι μερικες μερες προτασεις δεκτες
Παικτες υπαρχει καταχωρηση για την ? Ειχα συναντησει μια "Sylvia" στο εξωτερικο που πλασαρε τις ιδιες φωτο και ψηνομαι να διαπιστωσω αν ειναι η ιδια.
EOG πάντα φέρνει τον αφρό, αν κατέβαζε και τις τιμές θα γινόταν η πρώτη επιλογή μουΦοβερό μουνί πάντως.
EOG πάντα φέρνει τον αφρό, αν κατέβαζε και τις τιμές θα γινόταν η πρώτη επιλογή μου
Σε ποιά πόλη τη συνάντησες; cg ήταν εκεί;Παικτες υπαρχει καταχωρηση για την ? Ειχα συναντησει μια "Sylvia" στο εξωτερικο που πλασαρε τις ιδιες φωτο και ψηνομαι να διαπιστωσω αν ειναι η ιδια.
Εισ'αρχηγόςΣιγά τον αφρό. Η άλλιώς όσες του αφρού έχει φέρει, άλλες τόσες και περισσότερες μπαζόλες με παραπλανητικές φωτός. Ειδικά τελευταία, κάνουν θραύση οι της δεύτερης κατηγορίας. Πάντως και του αφρού να είναι, δεν υπάρχει το 200ευρώ/ώρα. Σύμφωνα μάλιστα με ειδικούς, αν τα δώσεις, δύσκολα σου σηκώνεται μετά.