busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Γύρνα το Avatar σε ανφάσ να το δούμε τώραδεν σε πρόλαβα δηλαδή
Γύρνα το Avatar σε ανφάσ να το δούμε τώραδεν σε πρόλαβα δηλαδή
Γύρνα το Avatar σε ανφάσ να το δούμε τώρα
Γύρνα το Avatar σε ανφάσ να το δούμε τώρα
Βάζω εγώ μια τότε που σου αρέσειδεν έχω έγκριση και δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του σάιτ ;)
Βάζω εγώ μια τότε που σου αρέσει
Γιατί βγάζεις στη φορα το κορίτσι μου; >Βάζω εγώ μια τότε που σου αρέσει
Βάζω εγώ μια τότε που σου αρέσει
έλα που σ' έπιασαν ντροπές, πες κάτι παραπάνω!
Το βρήκα...
θα ακυρώσω!!!!
έλα που σ' έπιασαν ντροπές, πες κάτι παραπάνω!
Θεωρώ ανεξήγητο όταν το Glamour έχει το μισάωρο (ίνκολ) στα 100 και γυναικάρες σαν τη Sztaba-Jessica π.χ. είναι στα 150, το GES να κοστολογεί τα τεμάχιά του στα 160 ακατέβατα. :S
Θεωρώ ανεξήγητο όταν το Glamour έχει το μισάωρο (ίνκολ) στα 100 και γυναικάρες σαν τη Sztaba-Jessica π.χ. είναι στα 150, το GES να κοστολογεί τα τεμάχιά του στα 160 ακατέβατα. :S
Βρε τον μπάστερδο!τι να πω, είναι φίλη αυτής που έχει στο άβαταρ ο μπάσταρδος
ουσιαστικά σε αποτρέπουν από το μισάωρο
Φιλη η αδελφη της ?τι να πω, είναι φίλη αυτής που έχει στο άβαταρ ο μπάσταρδος
Συμφωνώ απόλυτα....Και ενώ αυτή όταν δεν πηδιέται ξεσκίζεται στη γυμναστική κάποιε θέλουν 200αρια για να χασμουριούνται και να παίζουν με το κινητό τους.Η σκηνή με το μαύρο εφαρμοστό μίνι και ΤΟΝ ΚΩΛΟ να κοιτάει τα αστέρια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Αξιοπρεπέστατη πίπα servis όχι τρελό αλλά οκ πολύ καλή διάθεση...Και ο κώλος ???΄ΤΙ ΚΩΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ !!!!Δυό λόγια για Jessika κι από μένα γιατί βαριέμαι πλέον τις κριτικές. Το κορίτσι από εμφάνιση τα σπάει. ΤΟ καλύτερο κορμί της τελευταίας πενταετίας για μένα σε ct. Στήθος άψογα φτιαγμένο και κώλος ποίημα στο θεό λόγω γυμναστικής. Κοιλιά φέτες, ποδάρες ατελείωτες, δέρμα απαλό, μακριά μαύρα μαλλιά και προσωπάρα. Δηλαδή τέλεια? Δεν υπάρχει το τέλειο παίχτες. Ολο αυτό το πακέτο με τα 250 σημαίνει ότι θα πάρεις μέτριο σέρβις. Δυστυχώς έτσι γίνεται στο 95% των περιπτώσεων. Τέτοια εμφάνιση θα χάνει στο σέρβις. Εκτός αν γίνεις πελάτης, αγαπούλης κλπ κλπ (δεν ξέρω καν αν γίνεται) ή κάνεις πολύωρη συνάντηση με άλλο κόστος. Για μία ώρα νομίζω ότι αυτό είναι πάντως. Πίπα πολύ μέτρια, λίγα πράγματα αγγίζουμε και κυρίως θαυμάζουμε και φτιαχνόμαστε με αυτή την απίστευτη κορμάρα. Επικοινωνία, όμως, πολύ καλή με άριστα αγγλικά, ευγενική, έξυπνη και πρόθυμη. Αυτά.Εγώ Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, όποιος όμως θέλει δυνατή συμμετοχή και φάση pse δεν θα μείνει. Αν και το ξαναλέω, και κουράζω φοβάμαι... Τέτοιο κορμί, αλλά και πρόσωπο, είναι στο top3 της τελευταίας πενταετίας....