Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617

Συνημμένα

• IMG_3892.jpg
    IMG_3892.jpg
    113,8 KB · Εμφανίσεις: 49

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Το βρήκα...

θα ακυρώσω!!!!

Δυό λόγια για Jessika κι από μένα γιατί βαριέμαι πλέον τις κριτικές. Το κορίτσι από εμφάνιση τα σπάει. ΤΟ καλύτερο κορμί της τελευταίας πενταετίας για μένα σε ct. Στήθος άψογα φτιαγμένο και κώλος ποίημα στο θεό λόγω γυμναστικής. Κοιλιά φέτες, ποδάρες ατελείωτες, δέρμα απαλό, μακριά μαύρα μαλλιά και προσωπάρα. Δηλαδή τέλεια? Δεν υπάρχει το τέλειο παίχτες. Ολο αυτό το πακέτο με τα 250 σημαίνει ότι θα πάρεις μέτριο σέρβις. Δυστυχώς έτσι γίνεται στο 95% των περιπτώσεων. Τέτοια εμφάνιση θα χάνει στο σέρβις. Εκτός αν γίνεις πελάτης, αγαπούλης κλπ κλπ (δεν ξέρω καν αν γίνεται) ή κάνεις πολύωρη συνάντηση με άλλο κόστος. Για μία ώρα νομίζω ότι αυτό είναι πάντως. Πίπα πολύ μέτρια, λίγα πράγματα αγγίζουμε και κυρίως θαυμάζουμε και φτιαχνόμαστε με αυτή την απίστευτη κορμάρα. Επικοινωνία, όμως, πολύ καλή με άριστα αγγλικά, ευγενική, έξυπνη και πρόθυμη. Αυτά.Εγώ Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, όποιος όμως θέλει δυνατή συμμετοχή και φάση pse δεν θα μείνει. Αν και το ξαναλέω, και κουράζω φοβάμαι... Τέτοιο κορμί, αλλά και πρόσωπο, είναι στο top3 της τελευταίας πενταετίας....

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Θεωρώ ανεξήγητο όταν το Glamour έχει το μισάωρο (ίνκολ) στα 100 και γυναικάρες σαν τη Sztaba-Jessica π.χ. είναι στα 150, το GES να κοστολογεί τα τεμάχιά του στα 160 ακατέβατα.  :S

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
έλα που σ' έπιασαν ντροπές, πες κάτι παραπάνω! :erection:

τι να πω, είναι φίλη αυτής που έχει στο άβαταρ ο μπάσταρδος  :grin:

Θεωρώ ανεξήγητο όταν το Glamour έχει το μισάωρο (ίνκολ) στα 100 και γυναικάρες σαν τη Sztaba-Jessica π.χ. είναι στα 150, το GES να κοστολογεί τα τεμάχιά του στα 160 ακατέβατα.  :S

ουσιαστικά σε αποτρέπουν από το μισάωρο

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565

Σωστός...Απλά μάλλον πάνε για φούντο...

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.501
Πόντοι
26.236
Δυό λόγια για Jessika κι από μένα γιατί βαριέμαι πλέον τις κριτικές. Το κορίτσι από εμφάνιση τα σπάει. ΤΟ καλύτερο κορμί της τελευταίας πενταετίας για μένα σε ct. Στήθος άψογα φτιαγμένο και κώλος ποίημα στο θεό λόγω γυμναστικής. Κοιλιά φέτες, ποδάρες ατελείωτες, δέρμα απαλό, μακριά μαύρα μαλλιά και προσωπάρα. Δηλαδή τέλεια? Δεν υπάρχει το τέλειο παίχτες. Ολο αυτό το πακέτο με τα 250 σημαίνει ότι θα πάρεις μέτριο σέρβις. Δυστυχώς έτσι γίνεται στο 95% των περιπτώσεων. Τέτοια εμφάνιση θα χάνει στο σέρβις. Εκτός αν γίνεις πελάτης, αγαπούλης κλπ κλπ (δεν ξέρω καν αν γίνεται) ή κάνεις πολύωρη συνάντηση με άλλο κόστος. Για μία ώρα νομίζω ότι αυτό είναι πάντως. Πίπα πολύ μέτρια, λίγα πράγματα αγγίζουμε και κυρίως θαυμάζουμε και φτιαχνόμαστε με αυτή την απίστευτη κορμάρα. Επικοινωνία, όμως, πολύ καλή με άριστα αγγλικά, ευγενική, έξυπνη και πρόθυμη. Αυτά.Εγώ Έμεινα πολύ ευχαριστημένος, όποιος όμως θέλει δυνατή συμμετοχή και φάση pse δεν θα μείνει. Αν και το ξαναλέω, και κουράζω φοβάμαι... Τέτοιο κορμί, αλλά και πρόσωπο, είναι στο top3 της τελευταίας πενταετίας....
Συμφωνώ απόλυτα....Και ενώ αυτή όταν δεν πηδιέται ξεσκίζεται στη γυμναστική κάποιε θέλουν 200αρια για να χασμουριούνται και να παίζουν με το κινητό τους.Η σκηνή με το μαύρο εφαρμοστό μίνι και ΤΟΝ ΚΩΛΟ να κοιτάει τα αστέρια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Αξιοπρεπέστατη πίπα servis όχι τρελό αλλά οκ πολύ καλή διάθεση...Και ο κώλος ???΄ΤΙ ΚΩΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ !!!!

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Δεν νομίζω αγαπητέ Χόρχε...

Παρόμοια θέματα