Επειδή δεν υπάρχει πουθενά η κοπέλα για καταχώρηση θα τα γράψω εδώ.
Είπα και εγώ μετά από καιρό να βρω κάτι ενδιαφέρον και αφού έχασα την Vanessa όπως λεει ο φίλος μου ο Yura ζήλεψα. Έκλεισα λοιπόν σήμερα όπως σας ενημέρωσα την εν λόγο κοπέλα.
Καταρχάς να ενημερώσω ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και το site μας τεράστιο. Καταφθάνω στο δωμάτιο στην ώρα μου αλλά ο προηγούμενος είχε καθυστερήσει.
Περίμενα λοιπόν λίγο έξω μέχρι να φύγει. Μόλις βρεθήκαμε έξω με τον εν λόγο κύριο πλακωθήκαμε στα φιλιά αφού σας είπα ο κόσμος είναι μικρός. Με ενημέρωσε ότι η κοπελίτσα μέσα δεν ήτανε τίποτα το ιδιαίτερο και πήγα να τεστάρω και εγώ για να σας ενημερώσω αφού εκείνος δεν προλαβαίνει να σας γράψει. Στο ψητό λοιπόν.
Ανοίγει η πόρτα και η Νατάσσα last Year εμφανίζεται. Η κοπέλα καμία σχέση με τις φωτογραφίες αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ήτανε άσχημη. Είναι μια κοπέλα διπλανής πόρτας ένα απλό κοριτσάκι. Με υποδέχτηκε με τα εσώρουχα της και αμέσως πήγα για μπάνάκι. Είπαμε είχα πάει για να σας ενημερώσω.
Στα ενδότερα η κοπέλα είναι πα πολύ πρόθυμη και δεν σε αφήνει λεπτό. Όπως είπε και ο φίλος στο απαγορευμένο site αγγλικά γρι. Η κοπέλα λοιπόν βουρ στο γλείψιμο και αρκετά καλή πίπα. Την κατευθύνεις όπως θες και πιστεύω ότι κάνει για PSE καταστάσεις και όχι γι GFE όπως αρέσει σε εμένα. Οι ρόγες της απίστευτα καυλωτικές και βγάζουν μάτι μόλις σηκωθούνε. Δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ ενεργή αλλά αυτά είναι και θέμα χημείας έχουμε πει. Μετά από εναλλαγή 3 στάσεων έχυσα μέσα της και με περίτεχνο τρόπο έβγαλε το πλαστικό και πήγα για μπάνακι. Στην επιστροφή με ρώτησε για μασαζακι γιατί όπως σας είπα η κοπέλα θέλει να σε ευχαριστήσει. Το δέχτηκα και μπορώ να πω απλά λόγο εμπειρίας σε χιλιάδες φυσιοθεραπευτές ότι δεν το κατέχει αλλά προσπαθεί.
Δεύτερος γύρος για να μην πάνε χαμένα και τα ευρόπουλα έχυσα στα βυζάκια της και το επιδίωξε εκείνη αφού μπορούσε να το αποφύγει.
Γενικά λοιπόν ένα μέτριο meeting για εμένα.
Τι είπες BABY αν έκλαψα τα λεφτά μου? Αν σκεφτώ ότι τα 250 € είναι κοντά στις 90.000 δρχ τότε μάλλον έκλαψα τα μισά.
Τι είπες ΝITRO αν θα ξανάπαιρνα? Ούτε με σφαίρες.
Φίλε Yura Με βλέπω για τηλεόραση χωρίς 100ΗΖ με την μαλακία που έκλεισα. Άντε να πάμε παραλία να ανοίξει το μάτι μας.
Respect.