enoxlitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Η Εmmanuelle είχε την έδρα της στο Λονδίνο;Κάτι μου θυμίζει και το όνομά και η φάτσα της...
Η Εmmanuelle είχε την έδρα της στο Λονδίνο;Κάτι μου θυμίζει και το όνομά και η φάτσα της...
Η αλήθεια ειναι πως για παιδί δεν γνώριζα - ευτυχώς ενημέρωσε ο Yura. Οι απόψεις που εξεφρασα είχαν να κανουν με την εικονα που ειχε αφήσει την τελευταια φορα που ειχε ερθει τον Δεκεμβριο του 2006.Anyway, διαβασα οτι εκανε παιδι κ το σωμα της εχει αλλαξει λιγο, εχει κ μια τομη απο την εγχειρηση στην κοιλια κ αυτο με χαλασε λιγο. γιατ απο φωτο φαινεται SUPER-DUPER-OUAOU ΜΟΥΝΑΡΑ
ΡΕ PATH είσαι ωρες ώρες ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ, το μωρό ήταν ΟΠΩΣ η photo που ανέβασες πριν. Στο video είναι σπασμένη απο τα ξενύχτια. Σκεψουν να δεις
αυτό το άγαλμα με ρωγμή κάτω κάτω και χαλαρώτητα και ανοιγμένη λίγο απο εγκυμοσύνη. ΠΑΝΤΩΣ τότε που έγλειφα το νιμου της είχα βαρέσιε ΜΠΙΕΛΑ
ΤΕΛΕΙΟ ήταν σαν να είχε περάσει χειρούργος. Α και το ΒΥΖΙ ήταν πραγματικό τούμπανο ΧΩΡΙΣ συντηρητικά ΚΑΙ ΣΕ κάρφωνε.
ΘΥΜΑΜΕ την ημέρα 26/12/06 Πρώτη της μέρα έκανα κάτι ΓΙΟΡΤΕΣ - - - Τ Ε Λ Ε Ι Ε Σ - - -
Σκάσε! Μας καβλωσες βραδυατικα! ...και δεν ειναι εδώ και η κουμπάρα σου να με καθησυχάσει!ΠΑΝΤΩΣ τότε που έγλειφα το νιμου της είχα βαρέσιε ΜΠΙΕΛΑ
ΤΕΛΕΙΟ ήταν σαν να είχε περάσει χειρούργος. Α και το ΒΥΖΙ ήταν πραγματικό τούμπανο ΧΩΡΙΣ συντηρητικά ΚΑΙ ΣΕ κάρφωνε.
Σκάσε! Μας καβλωσες βραδυατικα! ...και δεν ειναι εδώ και η κουμπάρα σου να με καθησυχάσει!
Εσύ από ότι λένε κάτι αποδημιτκά πουλάκια...γενικά εκεί γύρω στις γιορτές περνάς καλά...
ΦΗΜΕΣ του ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ. Αλλά δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι!
Κανενα νεο για Natalia δεν εχουμε?
Γαμωτο...
Να κλεισω αυτη η να προτιμησω Donna?
Με τρελανε ο jorgekavlares με τηυν κριτικη του...
Αποτι καταλαβα πρεπει να εχουμε και τα ιδια γουστα
Α και το ΒΥΖΙ ήταν πραγματικό τούμπανο ΧΩΡΙΣ συντηρητικά ΚΑΙ ΣΕ κάρφωνε.
Για την ISABELLA γράφτηκαν αντικρουόμενες κριτικές. Κάτι δεν πάει καλά ε? Κάποιου η μύτη έχει μεγαλώσει από τα ψεματάκια?1 ώρα με ISABELLA, Το μωρό αδύνατο , όπως στην φώτο , με το ίδιο μαλλί
1. ειναι 21 χρονών και δεν το κατέχει καθόλου το άθλημα
2. θέλει πρώτα να χύσει αυτή, αλλιώς δεν μπάινει στο κλίμα
3. Ανοίγει την πόρτα μόνο σε όσους έχει δεί πρώτα από το ματάκι και τους κόβει ότι την ψιλοεξιτάρουν
4. Καμμία πρωτοβουλία
5. Πίπα χάλια
6. Τρώει χρόνο με το να μιλάει
7. Θελετε και άλλα?
ISABELLA IS A VERY FRIENDLY GIRL ,ONE HOUR WITH HER WAS PARADISE I LIKE HER AND I RECOMENTED TO ALL THOSE THAT LIKE YOUNG AND FRESH GIRLS WITHOUT PROFESIONALL THINGS MAYBE IN THE FUTURE I REPEAT IT, TAKE CARE BABY AND WISH YOUR DREAMS BE TRUE, KISSES ISABELLA
She was looking out side the door and she didnt answere,what can i say.After i speak again with her office (3 times) they say that she isnt in the room...as was going to my bike i saw her come down...and i speak her, why she didnt asnwere and she told me she have other randevou in a while..(double booking) But any way after i saw her its better that didnt happent because she isnt like the photo's , she is to sort, very thin, and nothing at all like the photos.
Την μπερδεύεις με την Bella. Εκτός εάν έχεις ξέρεις κάτι που δεν ξέρω! Και τότε θέλω να το μάθω!
Πάσο δάσκαλε...Πράγματι την μπέρδεψα με τη Μπέλα (paradise)- νυν καρίνα (indy)...
Τα πόδια τους μοιάζουν όμως πολύ...
Αυτή η Εμμανουέλα σε ποιο πρακτορείο δούλευε;
Για την ISABELLA γράφτηκαν αντικρουόμενες κριτικές. Κάτι δεν πάει καλά ε? Κάποιου η μύτη έχει μεγαλώσει από τα ψεματάκια?
...και επίσης...
Προφανώς ο gyrologos001 τα λέει σωστά και δυστυχώς το ραντεβού με ISABELLA δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία γεγονός που επιβεβαιώνει τις φήμες που ακούστηκαν κι από άλλους φίλους. Αλλα καθώς λένε, "...αν δεν μπαζώσεις, δεν θα χτίσεις...!"