Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (7 μέλη και 96 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω παντως δυσκολα θα ξαναρισκάρω σε κατι αγνωστο και αναξιοπιστο.Θα πηγαινω στα σιγουρα γιατι μας εχουν ξεζουμίσει τα παλιοκοριτσα!Βλέπεις ειναι γλυκό το μουνί!
Το μουνι ειναι γλυκο και δεν τελειωνει ποτε.
Λαικη παροιμια.

Επισκέπτης
Το ξερω φίλε.Τα τελευταια 10 χρόνια τα ιδια και τα ιδια λεω!Κοβεται το μουνί,δε κοβεται!!

Επισκέπτης
To θέμα ποιο ειναι ομως?Ενώ γύρω μας έχει γεμίσει ο τόπος μουνια(δεν εννοω πουτανες),οι οποιες πλεον δεν θελουν και πολυ να γαμηθουν(λιγο κρασι,λιγο θαλλασα, βλ Μαρινελλα)εμεις παλι στις πουτανες παμε!Τι γινεται ρε πουστη μου?Γουσταρουμε να πληρωνουμε?
Υ.Σ  θεμα για thrend:Γιατι γουσταρουμε τις πουτανες?

Επισκέπτης
To θέμα ποιο ειναι ομως?Ενώ γύρω μας έχει γεμίσει ο τόπος μουνια(δεν εννοω πουτανες),οι οποιες πλεον δεν θελουν και πολυ να γαμηθουν(λιγο κρασι,λιγο θαλλασα, βλ Μαρινελλα)εμεις παλι στις πουτανες παμε!Τι γινεται ρε πουστη μου?Γουσταρουμε να πληρωνουμε?

εξαρταται το μουνι βεβαια παιχταρα...γιατι η υπερμουναρα που θα δεις πχ στα κλαμπ της παραλιακης ε αμα δεν σκασεις ρευστο με το σταυρο στο χερι ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που τρως...τωρα μετρια οσα θελεις τρως οποτε θελεις...προφανως ομως κ μια γκομενα θελει κ χρονο για να γαμηθει επομενως για να επιλεγεις να πας στις πουτανες δεν εισαι διατεθειμενος να χανεις χρονο κ θελεις γρηγορα κ ευκολα....υπαρχει κ μια λαικη φραση που λεει΄΄οταν η γυναικα ανοιγει τα ποδια της ο αντρας πληρωνει΄΄οποτε στο τελειως τσαμπε ποτε δεν την βγαζεις :grin:...αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη

Επισκέπτης
Οχι ρε lalakuk αλλα τελικα πιο φθηνα σου βγαινει με τις κυριες που πληρωνεις και σου κανουν και ολα τα γουστα.
Με τις αλλες με τις θαλασσες μονο πληρωνεις και μενεις και με τον πουτσο στο χερι.
Αλλος παραγοντας ειναι το θεμα χρονου , δηλαδη ποσο χρονο εχει ο καθενας να διαθεση στην κυρια λογο επαγγελματικων και οικογενιακων καταστασεων.
Εγω παντως και χρονο διαθετω και χρημα αλλα προτιμω το σιγουρο γιατι βαρκαρης δεν ξαναγινομαι στην ηλικια που ειμαι να αρχισω παλι να τραβαω κουπι με το καθε πιπινι αστω για αλλους πιο φρεσκους που εχουν την διαθεση.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
όπως έλεγε και ο Ωνάσης......τα λεφτά χωρίς τις γυναίκες είναι άχρηστα

Επισκέπτης
Συμφωνω και με τους δυο σας στα πιο πανω αλλα εγω βαριεμαι με τι διαδικασια παλι ρε παιδια:Kαμακι,τηλεφωνα,καφεδες,ψησιμο,ξανα τηλεφωνα,φαγητο,ποτο,γαμησι,αγκαλιες,ξυπνημα μαζι,αγαπουλες και καλα,και το βασικοτερο μετα:πρηξιμο των αρχιδιων!Αυτα μονο στην κοπελα μου τα κανω ή σε κανα τρελο μουνακι.Μαλλον γι αυτο τα προτιμω τα παλιοκόριτσα...

Επισκέπτης
Μαζι με την δευτερη που
Αυτό το άκουσε χτες BABY μαζι και με το άλλο.
Τα λεφτά είναι στρογυλλά και δεν πιάνονται.
Και ομως πιανονται ακριβως σαν τα βυζια και τις στρογγυλες ΚΩΛΑΡΕΣ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]F2mr2yY5F3c[/youtube]

Επισκέπτης
Που να εβλεπες την μαυρη αφρικανικη κωλαρα που ειχε χτες ο ΝΙΤΡΟ στα ποδια του στο strip που με πηγαν χτες για να μου παρουν την παρθενια .
Τα υπολοιπα στο thread για τα strip.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

ΜΕΣΑ!  Ανοιξε το lalakukaki τι περιμένεις?  Εχουμε πολλα να πουμε.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Επιστροφη απο διωρακι με ντονα μπελ....
εξαιρετικο λολιτοπροστυχο κοριτσακι με εμφαση στην ερμηνεια ρολων....
λιγο ακριβη αλλα τα λεφτα σας πιανουν τοπο, δειχνει ευθραυστη αλλα αντεχει το σφυροκοπημα στο κωλι της, η δε πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της με απιστευτη ευκολια... Επιπεδου μπιμπι μπλακ!!
και ξερουμε ολοι οτι εγω προμοσιον δεν κανω και οτι ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, αλλα αυτο το κοριτσι παιρνει στα σοβαρα την δουλεια της...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εντωμεταξυ ειχα πληροφορηση για sheila απο z οτι θα ερθει αρχες Απριλιου,αλλα βλεπω να μενουμε με το πουλι στοχερι :bigdick: :bigdick:.Την κλεινουνε αυτη συνεχεια για ολη μερα.εχει παει σε αλλο επιπεδο το κοριτσι.δε τη βλεπω να μας ξαναρχεται :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Σωστο!  Πηγαινε στο σαιτ να δεις. Εχει μπουκινγκς διασπαρτα διημερα μεχρι Ιουνη.  Για να ερθει Αθηνα χρειαζεται ολακερη βδομαδα για να "βγει" ο Ζουζανας.  Οποτε να το ξεχασουμε!  Υπαρχει μια λυση:  Η συνεταιριστικη!  Την φερνουμε ενα διημερο εδω και οργανωνουμε τα διωρα και τριωρα μας αναλογα με την συμμετοχη.  Θα μας ερθει και πιο οικονομικο.  Ειστε?

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Review και κανενα link για να δουμε και να κρινουμε.(Ειμαι νεος ακομα και δεν ξερω να ψαχνω και τοσο καλα για τετοια θεματα)
Επισης για Kamila, ξερει κανεις τιποτα?

Thanks

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Επιστροφη απο διωρακι με ντονα μπελ....
εξαιρετικο λολιτοπροστυχο κοριτσακι με εμφαση στην ερμηνεια ρολων....
λιγο ακριβη αλλα τα λεφτα σας πιανουν τοπο, δειχνει ευθραυστη αλλα αντεχει το σφυροκοπημα στο κωλι της, η δε πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της με απιστευτη ευκολια... Επιπεδου μπιμπι μπλακ!!
και ξερουμε ολοι οτι εγω προμοσιον δεν κανω και οτι ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, αλλα αυτο το κοριτσι παιρνει στα σοβαρα την δουλεια της...

Ποσοσ ακριβη δηλαδη?
Γιατι δεν βρηκα τιμες στο σαιτ!

Επισκέπτης
Σωστο!  Πηγαινε στο σαιτ να δεις. Εχει μπουκινγκς διασπαρτα διημερα μεχρι Ιουνη.  Για να ερθει Αθηνα χρειαζεται ολακερη βδομαδα για να "βγει" ο Ζουζανας.  Οποτε να το ξεχασουμε!  Υπαρχει μια λυση:  Η συνεταιριστικη!  Την φερνουμε ενα διημερο εδω και οργανωνουμε τα διωρα και τριωρα μας αναλογα με την συμμετοχη.  Θα μας ερθει και πιο οικονομικο.  Ειστε?

Mεσα εγω αλλιως παει το μωρακι,το χασαμε μαλλον.Για υπολογισε κοστος και το συζηταμε!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

Τhanks BABY αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα σ' απογοητεύσω οι ΜΟΥΝΕΣ που βρίσκεις στο ΜΟΝ CAFE στην ΜΟΣΧΑ δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα με αυτές τις κοπελίτσες. Μια βόλτα θα
σε πείσει. ΚΑΙ μετά τα ξαναλέμε. ΟΣΟ για sushi do not worry as much as you can stand. Money is not the problem think so .. davai davai. :rockon: :rockon: :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom