Επισκέπτης
Το μουνι ειναι γλυκο και δεν τελειωνει ποτε.εγω παντως δυσκολα θα ξαναρισκάρω σε κατι αγνωστο και αναξιοπιστο.Θα πηγαινω στα σιγουρα γιατι μας εχουν ξεζουμίσει τα παλιοκοριτσα!Βλέπεις ειναι γλυκό το μουνί!
Λαικη παροιμια.
Το μουνι ειναι γλυκο και δεν τελειωνει ποτε.εγω παντως δυσκολα θα ξαναρισκάρω σε κατι αγνωστο και αναξιοπιστο.Θα πηγαινω στα σιγουρα γιατι μας εχουν ξεζουμίσει τα παλιοκοριτσα!Βλέπεις ειναι γλυκό το μουνί!
To θέμα ποιο ειναι ομως?Ενώ γύρω μας έχει γεμίσει ο τόπος μουνια(δεν εννοω πουτανες),οι οποιες πλεον δεν θελουν και πολυ να γαμηθουν(λιγο κρασι,λιγο θαλλασα, βλ Μαρινελλα)εμεις παλι στις πουτανες παμε!Τι γινεται ρε πουστη μου?Γουσταρουμε να πληρωνουμε?
Υ.Σ θεμα για thrend:Γιατι γουσταρουμε τις πουτανες?
Οχι ρε lalakuk αλλα τελικα πιο φθηνα σου βγαινει με τις κυριες που πληρωνεις και σου κανουν και ολα τα γουστα.To θέμα ποιο ειναι ομως?Ενώ γύρω μας έχει γεμίσει ο τόπος μουνια(δεν εννοω πουτανες),οι οποιες πλεον δεν θελουν και πολυ να γαμηθουν(λιγο κρασι,λιγο θαλλασα, βλ Μαρινελλα)εμεις παλι στις πουτανες παμε!Τι γινεται ρε πουστη μου?Γουσταρουμε να πληρωνουμε?
Τα ψαρια και τα φραγκα πρεπει να τρωγονται ΦΡΕΣΚΑ.όπως έλεγε και ο Ωνάσης......τα λεφτά χωρίς τις γυναίκες είναι άχρηστα
ΣωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΤα ψαρια και τα φραγκα πρεπει να τρωγονται ΦΡΕΣΚΑ.
Τα ψαρια και τα φραγκα πρεπει να τρωγονται ΦΡΕΣΚΑ.
Και ομως πιανονται ακριβως σαν τα βυζια και τις στρογγυλες ΚΩΛΑΡΕΣ.Μαζι με την δευτερη που
Αυτό το άκουσε χτες BABY μαζι και με το άλλο.
Τα λεφτά είναι στρογυλλά και δεν πιάνονται.
To θέμα ποιο ειναι ομως?Ενώ γύρω μας έχει γεμίσει ο τόπος μουνια(δεν εννοω πουτανες),οι οποιες πλεον δεν θελουν και πολυ να γαμηθουν(λιγο κρασι,λιγο θαλλασα, βλ Μαρινελλα)εμεις παλι στις πουτανες παμε!Τι γινεται ρε πουστη μου?Γουσταρουμε να πληρωνουμε?
Εντωμεταξυ ειχα πληροφορηση για sheila απο z οτι θα ερθει αρχες Απριλιου,αλλα βλεπω να μενουμε με το πουλι στοχερι .Την κλεινουνε αυτη συνεχεια για ολη μερα.εχει παει σε αλλο επιπεδο το κοριτσι.δε τη βλεπω να μας ξαναρχεται
Επιστροφη απο διωρακι με ντονα μπελ....
εξαιρετικο λολιτοπροστυχο κοριτσακι με εμφαση στην ερμηνεια ρολων....
λιγο ακριβη αλλα τα λεφτα σας πιανουν τοπο, δειχνει ευθραυστη αλλα αντεχει το σφυροκοπημα στο κωλι της, η δε πουτσα εξαφανιζεται στο λαρυγγι της με απιστευτη ευκολια... Επιπεδου μπιμπι μπλακ!!
και ξερουμε ολοι οτι εγω προμοσιον δεν κανω και οτι ειμαι αυστηρος στην κριτικη μου, αλλα αυτο το κοριτσι παιρνει στα σοβαρα την δουλεια της...
Σωστο! Πηγαινε στο σαιτ να δεις. Εχει μπουκινγκς διασπαρτα διημερα μεχρι Ιουνη. Για να ερθει Αθηνα χρειαζεται ολακερη βδομαδα για να "βγει" ο Ζουζανας. Οποτε να το ξεχασουμε! Υπαρχει μια λυση: Η συνεταιριστικη! Την φερνουμε ενα διημερο εδω και οργανωνουμε τα διωρα και τριωρα μας αναλογα με την συμμετοχη. Θα μας ερθει και πιο οικονομικο. Ειστε?
Να και για τον PATH για να μην παραπονιετε και επειδη εχω καταλαβει οτι του αρεσει η πισω πορτα.