Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (3 μέλη και 102 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εχεις δίκιο ... αλλά απ' την άλλη με τα 350 που θα δώσεις θα έχεις μια αξέχαστη εμπειρία  ... ενώ συνήθως από κάτι 200ρια και 150αρια που δίνουμε δεν μένει τίποτα ... πεταμένα λεφτά

Παιχτη Ταβανι 300 και ολα μεσα και αν θελουν αν δεν θελουν δεν πειραζει !!
Ετσι και με την Andrea και την Lada μου ελεγαν στην αρχη που ειχαν πεσει ολοι και μετα παρακαλαγαν για 200 και οτι θελω !!
Ετσι και με την Aurora τωρα τσιμπανε τα 350αρια και στο τελος θα αρχισουν τα sms με τα μισοτιμης !!
Παλιοι οι Ρωσσοι στο κουρμπετι και ακομα καλυτεροι απο τους Περσες στο Παζαρι !!
Στα υπ οψιν τα γραφω για να μην λετε οτι δεν τα λεω !!

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
Ετσι και με την Andrea και την Lada μου ελεγαν στην αρχη που ειχαν πεσει ολοι και μετα παρακαλαγαν για 200 και οτι θελω !!
Ετσι και με την Aurora τωρα τσιμπανε τα 350αρια και στο τελος θα αρχισουν τα sms με τα μισοτιμης !!
Παλιοι οι Ρωσσοι στο κουρμπετι και ακομα καλυτεροι απο τους Περσες στο Παζαρι !!
:

:thumbsup:thumbsup:

λεγε,λεγε αν και λιγοι καποιοι μαθαινουν

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210
Εχεις δίκιο ... αλλά απ' την άλλη με τα 350 που θα δώσεις θα έχεις μια αξέχαστη εμπειρία  ... ενώ συνήθως από κάτι 200ρια και 150αρια που δίνουμε δεν μένει τίποτα ... πεταμένα λεφτά

παιχτη μου εχεις δικιο,αλλα προσεχε γιατι αυτο ειναι τριπακι για να μενουν οι τιμες ψηλα.
Πολλοι παλιοι δεν μιλαμε και βαζω και την μουτσουνα μου μεσα αλλα τα παζαρια τον τελευταιο καιρο παιζουν

petr

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0

παιχτη μου εχεις δικιο,αλλα προσεχε γιατι αυτο ειναι τριπακι για να μενουν οι τιμες ψηλα.
Πολλοι παλιοι δεν μιλαμε και βαζω και την μουτσουνα μου μεσα αλλα τα παζαρια τον τελευταιο καιρο παιζουν

Μαζί σας  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:... απλώς ήθελα να επισημάνω ότι ... μερικές φορές η φτήνια τρώει τον παρά  :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μαζί σας  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:... απλώς ήθελα να επισημάνω ότι ... μερικές φορές η φτήνια τρώει τον παρά  :sunglasses:

Εγώ θα πάω με τον πετρ. Και αν κάποια δεν μου πάει συνολικά (το γνωστό VfM και πάντα IMHO) στην τελική, δεν ξαναπατάω.

Οι έξυπνες, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σε ξαναδούν.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kai εγω μαζι σου Παιχτη petr !!
Μονο που η 300αρα που λεω μονο φτηνια δεν ειναι !!
Και αν 300 δινω για την Morgan η οποια τα πινει στην υγεια μου ε sorry για την μικρη Aurora θα δωσω κατι λιγοτερο !!

Και ας σου πει ο Μηχανικος τα υπολοιπα !!

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210

o νομος της προσφορας και της ζητησης ειναι αμειλικτος.Για πολλα χονια μεταξυ μεταξυ 1989 μεχρι και 1995 γαμαγαμε καλα και φτηνα γιατι ειχε ανοιξει το ανατολικο μπλοκ και ειχε γεμισει ο τοπος φτηνες και ομορφες γυναικες.Μετα φροντισε ο τριανταφυλο και ξεκινησε το κυνηγι και οτι εμεινε ανεβασε τιμες.Στην συνεχεια αρχισαν δειλα δειλα τα CT και αφου βρηκαν προσφορο εδαφος πολλαπλασιαστηκαν με υψηλες τιμες.Η αναγκη μας ή η αρρωστια μας για το μουνι μας αναγκαζε να πληρωνουμε ακριβα.Πολλες φορες για κακες υπηρεσιες.Τον τελευταιο χρονο ομως οι Ελληνιδες εχουν πολλαπλασιαστει ειδικα αυτες που πανε απο στομα σε στομα με τιμες πολυ καλυτερες.Τωρα ειναι λοιπον η ευκαιρεια μας να πιεσουμε για καλυτερες τιμες γιατι εχουμε ενναλακτικες λυσεις
Την καλημερα μου

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
 Για τα 400 και τα 600 τα διωρα της Μιλφαρας της Κα(ριο)λινας δεν μιλαει κανεις οταν εχουμε a new (girl) around the block να πεσουμε να το φαμε!!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και οχι μονο οι Ελληνιδες Leon !!
Γενικα τα ελευθερας βοσκης ασχετως προελευσης !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
  Για τα 400 και τα 600 τα διωρα της Μιλφαρας της Κα(ριο)λινας δεν μιλαει κανεις οταν εχουμε a new (girl) around the block να πεσουμε να το φαμε!!!!
Εχουμε βαρεθει να τα λεμε Παιχτη !!
Και οπως ειδες η κυρια την εκανε απο εδω γιατι οπως ξαναειπα δεν της τα δινουν !!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το πακέτο Morgan στα 300, πετάει το 95% των υπόλοιπων εκτός στίβου για πλάκα, κακά τα ψέμματα.

Οπότε 350 για το αντίστοιχο στην Aurora, είναι πολλά, οπότε τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο, εμένα τουλάχιστον δεν θα με ξαναδεί.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το πακέτο Morgan στα 300, πετάει το 95% των υπόλοιπων εκτός στίβου για πλάκα, κακά τα ψέμματα.

Οπότε 350 για το αντίστοιχο στην Aurora, είναι πολλά, οπότε τουλάχιστον για αυτόν τον λόγο, εμένα τουλάχιστον δεν θα με ξαναδεί.

ελα στο νικητης γιωργακης ρε μπρο, εχει χαθει η μπαλα με κατι μηχανολογικοαρχιτεκτονικα

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Για πολλα χονια μεταξυ μεταξυ 1989 μεχρι και 1995 γαμαγαμε καλα και φτηνα γιατι ειχε ανοιξει το ανατολικο μπλοκ και ειχε γεμισει ο τοπος φτηνες και ομορφες γυναικες.
την εποχη εκεινη ο βασικος μισθος του ανιδικευτου εργατη ηταν περιπου 70-80 χιλιαρικα (σορρυ αν κανω λαθος στο βασικο μισθο , αλλα δεν υπηρξα ποτε ανιδικευτος εργατης να τα θυμαμαι καλα) . με 8.000 - 10.000 δραχμες (σαν να λεμε 25-30 ευρω ) , μια ωριτσα στο δικο σου χωρο κι ερχοταν κατι θεικα μπουμπουκια διαστημικης ομορφιας που δεν πιστευες στα ματια σου οταν ανοιγες την πορτα . κι οταν οι τιμες πηγαν 16.000 δραχμες (σαν να λεμε 50 ευρω ) μας κακοφανηκε . κι εδινες και στον οδηγο κανα χιλιαρικακι (3 ευρω) πουρμπουαρ να σε ειδοποιει οταν σκασει μυτη καμια καινουργια . συγκριτικα την ιδια εποχη , τα μπουρδελα ζητουσαν 1.000 - 1.500 greek drachmas.

οποτε , καντε τις συγκρισεις με το σημερα και υπολογιστε ποσο τοις εκατο του βασικου μισθου απαιτειται για να γαμησει καποιος απλα αξιοπρεπως

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ελα στο νικητης γιωργακης ρε μπρο, εχει χαθει η μπαλα με κατι μηχανολογικοαρχιτεκτονικα

Δεν ξανακάνω τζάμπα μάθημα σε κανέναν. Ας αναλάβει ο μπαχαλούχας που είναι γνώστης περί του επαγγέλματος.

Άσε που βρίζονται και βεβηλώνουν ιερά ονόματα στην συζήτηση όπως ο Le και δεν μπλέκω με τίποτα σε τέτοιες ιεροσυλίες.

karaleonidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
12
Like
210
Πόντοι
3.210

:2funny: :2funny: :2funny: ρε παιχτη εχω πεσει κατω, που να καταλαβω ποιοσ εισαι :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ τρεσ καταλαβες ποιοσ ειναι???

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δεν ξανακάνω τζάμπα μάθημα σε κανέναν. Ας αναλάβει ο μπαχαλούχας που είναι γνώστης περί του επαγγέλματος.

Άσε που βρίζονται και βεβηλώνουν ιερά ονόματα στην συζήτηση όπως ο Le και δεν μπλέκω με τίποτα σε τέτοιες ιεροσυλίες.
http://[URL unfurl="true"]www.viking-direct.co.uk/pictures/gb/vkg/sk/lg/4900_sk_lg.jpg[/img[/URL]]
;D ;)

kranidi2001

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
2.007

Παρόμοια θέματα