Καλημέρα
Paola-Bianca (Prettygirls4u), 1h
ʼψογη συνεννόηση με το πρακτορείο (χωρίς SMS) και εξαιρετική επιλογή ξενοδοχείου.
Η Paola είναι όσο αψεγάδιαστη φαίνεται και στις φωτογραφίες της. Συνήθως μια τέτοια εμ
φάνιση "εξισορροπείται" από ελλιπή συμμετοχή, ψυχρότητα/αποστασιοποίηση κλπ, αλλά προφανώς η Paola είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα: πολύ ζεστή συμμετοχή, όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν, με σωστές εναλλαγές ρυθμού και έμπειρη ανταπόκριση από μια πραγματική γυναίκα. Θα την ξανασυναντούσα οπωσδήποτε για 1 ή 2h. (10/10)
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Καλησπέρα κι από μένα,
Review για Paola-Bianca (το οποίο εν πολλοίς επιβεβαιώνει τα σχόλια του συνσδέλφου k15v15).
Tη συνάντησα χτες το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο. Καλή επιλογή, κανένα πρόβλημα με ρεσεψιόν.
Η συνάντηση κανονίστηκε εύκολα μέσω e-mail, χωρίς SMS. H Kristin είναι εντάξει. Μάλιστα, ενώ είχαμε κλείσει ουσιαστικά με τα 3-4 πρώτα mail, μου μπήκε η ιδέα να τεστάρω την υπομονή της. Ανταλλάξαμε συνολικά 16-17 mail (!), αλλά δε μάσησε, ήταν πάντα ευγενική κι εξυπηρετική.
Η Paola είναι σαφώς 30-φεύγα χρονών, αλλά κρατιέται μια χαρά. Το σώμα της παραπέμπει σε 20-φεύγα. Στο πρόσωπο είναι αρκετά διαφορετική από τις φωτογραφίες του πρακτορείου. Τελείως διαφορετικό χτένισμα (ίσια μαλλιά) κι εμφανείς ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δεν παύει όμως να είναι γυναικάρα. Κρατάει επάξια τη σημαία της Τσεχίας ψηλά. (Προχωρώντας το συλλογισμό ένα βήμα παραπέρα, έχω την εντύπωση ότι οι Τσέχες "νικούν" καθαρά τις Ουγγαρέζες. Δεν ξέρω εσείς τί γνώμη έχετε γι' αυτό...)
Anyway, στο κυρίως θέμα τώρα: Τακτοποιημένο δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα, αρκετά ερωτική. Η κοπέλα ντυμένη άψογα για την περίσταση. Ευχάριστη σαν άτομο, έκανε πολύ κομψά το transition ανάμεσα στον social και στον intimate time. Στις υπηρεσίες της είναι πολύ καλή, κάνει συνεχής αλλαγές μεταξύ ενεργού και παθητικού ρόλου. Διάλεξε μάλιστα και "δύσκολες" στάσεις, αυτές που συνήθως οι γυναίκες αποφεύγουν γιατί τις πονάνε. Στοματικό σεξ, αρκετά καλό και υγρό. Δεν επιχείρησα για cim, οπότε δεν ξέρω. Επίσης, δεν επιχείρησα για την πίσω πόρτα, και το μετάνιωσα τρελά γιατί είμαι fan του anal. Τελικό σκορ: Tangolover - Paola 2-0, με δύο θριαμβευτικά COB. Tο τελευταίο γκολ μπήκε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό. Η 1 ώρα που έκλεισα δεν φτουράει για τίποτα, το κέρατό μου.
Βαθμολογίες δεν πρόκειται να βάλω, γιατί δεν τις πιστεύω. Σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω, όμως, αφού πέρασα καλά. Το σώμα της είναι πολύ όμορφο, ιδίως η πίσω πλευρά του: Ο συνδυασμός πλάτης-κώλου-ποδιών είναι έργο τέχνης, παραπέμπει σε άγαλμα. Μοναδική παραφωνία στην εμφάνισή της είναι το στήθος, το οποίο όχι μόνο υπακούει τυφλά στους νόμους της Νευτώνειας Μηχανικής, αλλά είναι και πολύ πλαδαρό, τη στιγμή που το υπόλοιπο σώμα είναι μια χαρά σφιχτό.
Καλό βράδυ σε όλους.