Επισκέπτης
παιχτη για κανεμας λιανα τα ποστ σουΕπίσκεψη σε Λίζα σήμερα εντυπώσεις κάτω του μετρίου απλά ένα ξέκωλο που γουστάρει να τον παίρνει εμφάνιση μέτρια υπηρεσίες μέτριες.
παιχτη για κανεμας λιανα τα ποστ σουΕπίσκεψη σε Λίζα σήμερα εντυπώσεις κάτω του μετρίου απλά ένα ξέκωλο που γουστάρει να τον παίρνει εμφάνιση μέτρια υπηρεσίες μέτριες.
αλλα τελικα γαμησες & τις 2..μπα δυστηχως ουτε εγω θα γαμησω....μονο τη τατι τελικα με ενημερωσαν η αλλη δε μπορει so only tati can!!!!!
Aυτή ειν'η Lola από ellada;Και αυτο !!!! ;)
Παράθεση από: alexandros11 στις χθες στις 19:57:23
μπα δυστηχως ουτε εγω θα γαμησω....μονο τη τατι τελικα με ενημερωσαν η αλλη δε μπορει so only tati can!!!!!
αλλα τελικα γαμησες & τις 2..
Λοιπόν στο 99,9% των περιπτώσεων -και μάλιστα όταν υπάρχει κοινοτικό διαβατήριο- το επεισόδιο λήγει αμα τη εμφανίσει του "καλού" δικηγόρου που τσιμπάει την ταρίφα του(300-500). Κατηγορία σπάνια απαγγέλεται καθώς είναι τεχνικά δύσκολο να στοιχειοθετηθει.Εμένα πάντως σε προσπάθεια να κλείσω τη Νίνα χτες
για αύριο άργησαν,αλλά τελικά μου ζήτησαν επιβεβαίωση.
Όταν λένε ότι τις τσίμπησαν τι εννοούν;
Τις πήγαν για ένα καφέ στο τμήμα κι ό,τι
ήθελε προκύψει και μετά γύρισαν στο ξενοδοχείο;
Λοιπόν στο 99,9% των περιπτώσεων -και μάλιστα όταν υπάρχει κοινοτικό διαβατήριο- το επεισόδιο λήγει αμα τη εμφανίσει του "καλού" δικηγόρου που τσιμπάει την ταρίφα του(300-500). Κατηγορία σπάνια απαγγέλεται καθώς είναι τεχνικά δύσκολο να στοιχειοθετηθει.
Οπότε ησυχάστε,μην κάνετε λες & μας πήραν τη σοκολάτα
Short Squeeze το λεγομενο !!!Οπότε ησυχάστε,μην κάνετε λες & μας πήραν τη σοκολάτα
Νομίζω πιο λιανά δε γίνονται...Παλαιόθεν ο πράκτορας θέλει να έχει οπτική επαφή για να αποφύγει ανεπιθύμητες επισκέψεις. Κι αν εντοπίσει παραβατικότητα, π.χ. πάνω από 2 ενώ έκλεισε 1, είναι έτοιμη η ασφάλειά του να επέμβει.
Παπαρια με το συμπαθιο Θανε !!!Νομίζω πιο λιανά δε γίνονται...Παλαιόθεν ο πράκτορας θέλει να έχει οπτική επαφή για να αποφύγει ανεπιθύμητες επισκέψεις. Κι αν εντοπίσει παραβατικότητα, π.χ. πάνω από 2 ενώ έκλεισε 1, είναι έτοιμη η ασφάλειά του να επέμβει.
Όχι με το που βγαίνεις από το ασανσέρ, όχι έξω από δωμάτιο. Όλο αυτό φυσικά σε καλή συνεννόηση με το χοτέλι.δηλαδη σε καθε χοτελι,εξω απο καθε δωματιο,εχει καμερες..
Ναι και συνεννοούνται με το προσωπικόδηλαδη σε καθε χοτελι,εξω απο καθε δωματιο,εχει καμερες..
Ναι φίλε μου επειδή εσένα ξέρει τη φατσούλα σου. Δοκίμασε να στείλεις στη θέση σου έναν άγνωστο. Και 15 να πας εσύ αν δει εσένα δεν τραβάει ζόρι.Παπαρια με το συμπαθιο Θανε !!!
Εχω βαλει μεσα δυο και ξανα μανα δυο και τιποτα δεν εγινε !!!
Τωρα με τον φιλο μου θα το καναμε και αυτο αλλα τις βουτηξαν !!
Γκαντεμη Παιχτη !!!
Η κριτικη καλοπροαιρετη και καλη. Δεν θα ταιριαξετε με ολα τα μωρα και η χημεια μπορει να μην βγει. Τα λεει πολυ σωστα στην κριτικη του!
Το πορσακι δεν ειναι για ολους, εχει τασεις να θελει να γαμιεται δυνατα, οποτε οι αγαπουληδες μαλλον για αλλου!
Προσωπο 7-7.5
Σωμα 7-8 γυμνασμενο
Σερβις 8
Δεν προσπαθει να σε ξεπεταξει, απλως θελει σκληρο γαμηση και το γουσταρει. Της αρεσει να ειναι απο πανω, αλλα στα 4 ειναι πολυ καλυτερη ιδως αν την πιασεις και απο τα μαλλια οταν την πηδας!
Πραγματικες φωτο εχουμε βαλει, και αν με αφηνε θα σας εβαζα και προσωπο που ειναι αρκετα καλο.
Αυτο που μου κανει εντυπωσει ειναι ο ερσιτεχνισμος με ρολλα στα μαλλια, και το ντουζακι. :S Αυτο ειναι λιγο απαραδεχτο οταν πας να καταθεσεις 300αρικο.
Ωραίο αλλά δεν ενδίδω! Παιδιά φυσικό είναι να γίνεται αυτό πείτε ότι μπαίνει κάποιος και ξεκοιλιάζει μια κοπέλα μετά που θα τον βρει ο ζου από το μέιλ του? Ενώ πασάροντας τη φωτο στα καρακόλια έμπιστους του είναι πιο εύκολα τα πράγματα.κοψε ρε τον ζεραρ ντε βιλιε..
πολλα sas διαβαζεις & σε χαλανε..
Παπάρια του απάντησε.Για τις κάμερες ασφαλείας του είπε,του αλλου του απαντησε & καταφατικα ο ζουζουνας..
Πρώτον δεν έβρισα κανέναν δεύτερον κάνουμε συζήτηση τρίτον δε μίλησα για κάμερες του ξενοδοχείου αλλά για κάμερες του ζου και όσα λέω είναι λόγια κοπέλας του τι νομίζετε ότι πάτε και είστε ανώνυμοι?ξεκινας την παπαρια με & στο τελος καταληγεις οτι ειναι καμερες του ξενοδοχειου που ετσι & αλλιως υπαρχουν για λογους ασφαλειας του ξενοδοχειου..
ΣΑΛΤΑ & ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ..