Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (3 μέλη και 81 επισκέπτες)

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
... διάλεξα την καλύτερη εναλλακτική, δηλαδή την ουκρανέζα Λίζα από το Εκδρομικό Γραφείο Κυριών, που είχε πολύ καλές κριτικές από αξιόπιστους συναγωνιστές. Εν ολίγοις συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί τους.
Πάντως την συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα… Τα κάνει όλα και συμφέρει…  :pipa1: :knockinb: :fuck1: :cum: :fuck2:

Με αφορμή τα παραπάνω για τη Lisa LT, και θέλοντας να συμπληρώσω την προ ημερών κριτική μου, που προσπάθησα να μην "κουράσει", να αναφέρω ότι όντως κι εμένα άρχισε να με ρωτάει πληροφορίες, αν δηλ. έχω εμπειρία με κάποια από τις "ντίβες" του χώρου. Εν προκειμένω έχω με την Κάρο, για την οποία και της είπα περίπου ό,τι πιστεύω (έχω γράψει γι' αυτήν). Επίσης, πιστεύω ότι ο γούγλης-μεταφραστής θα δουλέψει κι αργότερα, όταν θα αποφασίσεις να στείλεις τη κριτική σου, οπότε δεν τη γλυτώνεις τη "ταυτοποίηση". Τρίτον, είναι όντως "δούλα": εμένα ήθελε να με βοηθήσει να βάλω τις παντόφλες (slippers) για το μπάνιο και πιο μετά (όταν ντυνόμουν) τα μανικετόκουμπα, που κατά τύχη εκείνη τη μέρα φορούσα (δεν φορώ συνήθως). Όμως δεν το κάνει με δουλικό (= γελοίο) τρόπο, αντίθετα είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική (έτσι εγώ το εισέπραξα), και προσπαθεί με αυτό το τρόπο να κερδίσει πόντους από το πελάτη της για την επόμενη φορά. Κι όσον αφορά εμένα το πέτυχε! Τέταρτον, από πρόσωπο ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά από πόδια σούπερ, για όσους είναι λάτρεις των μακριών και λεπτών ποδιών. Επίσης έχει και ωραία και περιποιημένα δάχτυλα ποδιών που γουστάρει πάρα πολύ να της τα καραμελώνεις (για όσους αρέσκονται). Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στο κορμί της είναι ότι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ λεπτή, δεν είναι πολύ σφιχτή. Τελευταίο ότι, επειδή φαίνεται πόσο καθαρή είναι, σε εμπνέει για γλυφο__νι, το οποίο γουστάρει τρελλά. Όπως επίσης γουστάρει τρελλά και το στήσιμο στα 4, όπου πέραν του ωραίου θεάματος που προσφέρει, κολλάει πάνω σου για να χωθείς όσο μπορείς περισσότερο μέσα της.
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να επανέλθω με 2η κριτική, και ίσως φαίνεται στη κριτική μου σαν να μην έμεινα ικανοποιημένος από την ίδια, ενώ εγώ "τα είχα" με το πρακτορείο και τις απαιτήσεις του. Και γιατί μετά από κάποιες μέρες πιστεύω ότι μπορώ να την κρίνω πιό ψύχραιμα κι αντικειμενικά.

Υ.Γ. Sorry tresurert για το μακροσκελές του post μου. Όση ώρα το 'γραφα, είχα εσένα στο μυαλό μου, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.  :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Με αφορμή τα παραπάνω για τη Lisa LT, και θέλοντας να συμπληρώσω την προ ημερών κριτική μου ...
Όπως τα λες ακριβώς είναι φίλε kon.air, έχω και εγώ να πω πολλές τέτοιες λεπτομέρειες αλλά δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν θα προσθέσω κάτι στα γραφόμενά σου... Τα κάνει όλα με σωστό τρόπο, όχι δουλικό αλλά επαγγελματικό, αυτός είναι και ο λόγος που την χαρακτήρισα "Γατόνι"... Μακάρι να μείνει έτσι γιατί και εγώ έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος, τέτοιο service σπάνια βρίσκει κανείς...
Αααα και σε ευχαριστώ για το tip, αν δεν τα γράφατε με τον Bono δεν θα πήγαινα...
Τέλος ο Πρόεδρος είμαι σίγουρος ότι τέτοια ώρα κάπου θα "πνίγει" τον πόνο του για την Vanessa, με κάποια από τις κάβες του  :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Ρε συ Κλεόπα, (στη σπάει,έτσι;) από που παίρνεις δολώματα; Πάλι λαυράκι;!!! Και γυρνάω αύριο...την τύχη μου!!! :headbang: 

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
...
Τέλος ο Πρόεδρος είμαι σίγουρος ότι τέτοια ώρα κάπου θα "πνίγει" τον πόνο του για την Vanessa, με κάποια από τις κάβες του  :grin:
Κάπου πάει το βρώμικο μυαλό μου!!!
Καλο Μήνα σ'όλους

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Υπάρχει καμιά πληροφορία για την παρακάτω κορασίδα:

Κάτι μου θυμίζει,αλλά με αυτό το όνομα δε βρήκα κάτι.
Από την άλλη για το Ζ δεν έχω διαβάσει ότι άλλα δείχνουν
οι φωτογραφίες και άλλα βλέπεις όταν ανοίξει η πόρτα.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Υπάρχει καμιά πληροφορία για την παρακάτω κορασίδα:

Κάτι μου θυμίζει,αλλά με αυτό το όνομα δε βρήκα κάτι.
Από την άλλη για το Ζ δεν έχω διαβάσει ότι άλλα δείχνουν
οι φωτογραφίες και άλλα βλέπεις όταν ανοίξει η πόρτα.

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Πρόεδρε,δε μας είπες πως τα πέρασες χθες!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Η Alexandra ειναι μεγαλοκοπελα με καλο σχετικα προσωπο,παρ'οτι ελαφρως σπασμενο,ψηλη με λεπτο αλλα αγυμναστο σωμα.Καλα αγγλικα καλα γαλλικα και επι της πραξης τα τιμα τα λεφτα της.Οσοι πατε καλα θα περασετε αρκει να εχετε τα παραπανω στο μυαλο σας.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η Alexandra ειναι μεγαλοκοπελα με καλο σχετικα προσωπο,παρ'οτι ελαφρως σπασμενο,ψηλη με λεπτο αλλα αγυμναστο σωμα.Καλα αγγλικα καλα γαλλικα και επι της πραξης τα τιμα τα λεφτα της.Οσοι πατε καλα θα περασετε αρκει να εχετε τα παραπανω στο μυαλο σας.
Αψογος !!!! ;)

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Γιατι η πρωτη η η δευτερη 30αρα θα ειναι που πηρες και νομιζες οτι ειναι 28 ?
Το αντα σε χαλαει !!! :grin: :grin: :grin:

Σωστά το θέμα δεν είναι τι λέει η ταυτότητα,
αλλά πόσο καλά πέρασες εσύ και αν σε έφτιαξε.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αν θες Πιπινι τοτε τραβα εδω και ελα μετα να κλαψουμε παρεα !!! :grin: :grin: :grin:

0.jpg

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Γιατι η πρωτη η η δευτερη 30αρα θα ειναι που πηρες και νομιζες οτι ειναι 28 ?
Το αντα σε χαλαει !!! :grin: :grin: :grin:
Περίμενα πότε θα μιλήσεις, γ...ω το inside informing!!!  :grin:
Κι η Κρυστάλω μπορεί να τά'χει πατημένα εδώ που τα λέμε αλλά δεν ήταν αυτό που με χάλασε...

mcjtpn4

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή, είμαι καινούργιος στο άθλημα, μπορείτε να πείτε (οι πιο έμπειροι, φυσικά) ποιο site δίνει όλες τις πληροφορίες για τα ct (ειδικότερα για ελλαδα), ποτε, που, ποιο πρακτορειο κλπ?
Απ' ότι έχω δει από το λείπουν καποια ct, τα οποία μπορεί να βρεθούν στο , κλπ.
Θέλω δηλαδή να ανοιγω ενα site και να βρίσκω τα πάντα (ή τουλάχιστον, τα περισσότερα) που κυκλοφορούν στην ελλαδα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Ευχαριστώ 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom