... διάλεξα την καλύτερη εναλλακτική, δηλαδή την ουκρανέζα Λίζα από το Εκδρομικό Γραφείο Κυριών, που είχε πολύ καλές κριτικές από αξιόπιστους συναγωνιστές. Εν ολίγοις συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί τους.
Πάντως την συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα… Τα κάνει όλα και συμφέρει…
Με αφορμή τα παραπάνω για τη Lisa LT, και θέλοντας να συμπληρώσω την προ ημερών κριτική μου, που προσπάθησα να μην "κουράσει", να αναφέρω ότι όντως κι εμένα άρχισε να με ρωτάει πληροφορίες, αν δηλ. έχω εμπειρία με κάποια από τις "ντίβες" του χώρου. Εν προκειμένω έχω με την Κάρο, για την οποία και της είπα περίπου ό,τι πιστεύω (έχω γράψει γι' αυτήν). Επίσης, πιστεύω ότι ο γούγλης-μεταφραστής θα δουλέψει κι αργότερα, όταν θα αποφασίσεις να στείλεις τη κριτική σου, οπότε δεν τη γλυτώνεις τη "ταυτοποίηση". Τρίτον, είναι όντως "δούλα": εμένα ήθελε να με βοηθήσει να βάλω τις παντόφλες (slippers) για το μπάνιο και πιο μετά (όταν ντυνόμουν) τα μανικετόκουμπα, που κατά τύχη εκείνη τη μέρα φορούσα (δεν φορώ συνήθως). Όμως δεν το κάνει με δουλικό (= γελοίο) τρόπο, αντίθετα είναι πολύ ευγενική και εξυπηρετική (έτσι εγώ το εισέπραξα), και προσπαθεί με αυτό το τρόπο να κερδίσει πόντους από το πελάτη της για την επόμενη φορά. Κι όσον αφορά εμένα το πέτυχε! Τέταρτον, από πρόσωπο ούτε κρύο ούτε ζέστη, αλλά από πόδια σούπερ, για όσους είναι λάτρεις των μακριών και λεπτών ποδιών. Επίσης έχει και ωραία και περιποιημένα δάχτυλα ποδιών που γουστάρει πάρα πολύ να της τα καραμελώνεις (για όσους αρέσκονται). Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα στο κορμί της είναι ότι, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ λεπτή, δεν είναι πολύ σφιχτή. Τελευταίο ότι, επειδή φαίνεται πόσο καθαρή είναι, σε εμπνέει για γλυφο__νι, το οποίο γουστάρει τρελλά. Όπως επίσης γουστάρει τρελλά και το στήσιμο στα 4, όπου πέραν του ωραίου θεάματος που προσφέρει, κολλάει πάνω σου για να χωθείς όσο μπορείς περισσότερο μέσα της.
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να επανέλθω με 2η κριτική, και ίσως φαίνεται στη κριτική μου σαν να μην έμεινα ικανοποιημένος από την ίδια, ενώ εγώ "τα είχα" με το πρακτορείο και τις απαιτήσεις του. Και γιατί μετά από κάποιες μέρες πιστεύω ότι μπορώ να την κρίνω πιό ψύχραιμα κι αντικειμενικά.
Υ.Γ. Sorry tresurert για το μακροσκελές του post μου. Όση ώρα το 'γραφα, είχα εσένα στο μυαλό μου, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.