Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (8 μέλη και 69 επισκέπτες)

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ήταν φάουλ moraki,ήταν πέναλτυ καί κίτρινη κάρτα.Η κόκκινη στην υποτροπή!Tres δεν θα ήταν άσχημο το φροντιστήριο.Εσύ ετσι κι αλλιώς τα κανεις όλα!Γι αυτό έχεις επάξια κε ρδίσει τον τίτλο του προέδρου!Λίγα tips στα κορίτσια καλό θα έκανε και θα ήμαστε όλοι ευχαριστημένοι.  ;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλημέρα συναγωνιστές.Είναι απο τις σπάνιες φορές που συμμετέχω στο σαιτ αν και το παρακολουθώ από καιρό,και έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου στο τι παίζει γενικά.Δεν χρειάζεται άλλωστε ούτε Msc ούτε Phd,αλλά κοινός νους, προσεκτικό διάβασμα και παρατηρητικότητα.Στο άθλημα  είμαι παλιός και ιδίως στο χώρο των cg.
Σε ευχαριστουμε δε που μας λες κιολας ανοιχτα ποσο [size=30pt]ΜΑΛΑΚΕΣ[/size] ειμαστε και γραφουμε για να διαβαζεις και να βγαζεις σωστα συμπερασματα ενω σαν παλιος που εισαι κρατας για την παρτη σου οτι καλο βρισκεις !!!
Και παλι σε ευχαριστουμε φιλε !!!
Και εαν θες ιδιαιτερα να γινονται στα κοριτσια τοτε να βαζουμε ρεφενε τα χρηματα για τα δικα μου bookings φιλε thryle29 οποτε στον χρονο που θα σου αναλογει να κανω και τα ιδιαιτερα !!!
Οσο για τους τιτλους κρατατους δεν νομιζω οτι τους εχω αναγκη !!! :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...Και εαν θες ιδιαιτερα να γινονται στα κοριτσια τοτε να βαζουμε ρεφενε τα χρηματα για τα δικα μου bookings φιλε thryle29 οποτε στον χρονο που θα σου αναλογει να κανω και τα ιδιαιτερα !!!
...

Σωστά ! Εγώ βάζω ένα 50ρικο για τον πρόεδρο !  :2funny: :2funny: :2funny:

...πέρα απ τη πλάκα όμως, ....έχεις δίκιο δυστυχώς πρόεδρε,....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.961
Πόντοι
3.715
Σωστά ! Εγώ βάζω ένα 50ρικο για τον πρόεδρο !  :2funny: :2funny: :2funny:

...πέρα απ τη πλάκα όμως, ....έχεις δίκιο δυστυχώς πρόεδρε,....

το ρητό εδώ μέσα εξαπανέκαθεν είναι:

''Ένας για Όλους ...κι όλοι ΑΠΟ τον Ένα''

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Tres εγώ μαλάκα :jerking: δεν σε αποκάλεσα.Κάθε άλλο μαλιστα,άλλο τίτλο έχεις επάξια κερδίσει με την ενασχόληση σου στο χώρο.Οσο φορά εμένα θεωρώ,χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,οτι κάποιος άλλος <<μάγκας>> μου πήρε χθες το ραντεβού μου και μου έκλεψε το χρόνο μου.Και σαφώς δεν θα βάζω βύσμα για να συναντήσω οποιαδήποτε γκόμενα.Χθες ο Bono Vox ευχαρίστησε τον άρχοντα για την συνάντηση του με την Amanda,ξέρει λέει αυτός!Αλλοι βάζουν μέσο να διοριστούν και άλλοι για να πηδήξουν!Αρα Tres δεν έχω και τελείως άδικο!Έτσι δεν είναι? :)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Tres εγώ μαλάκα :jerking: δεν σε αποκάλεσα.Κάθε άλλο μαλιστα,άλλο τίτλο έχεις επάξια κερδίσει με την ενασχόληση σου στο χώρο.Οσο φορά εμένα θεωρώ,χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,οτι κάποιος άλλος <<μάγκας>> μου πήρε χθες το ραντεβού μου και μου έκλεψε το χρόνο μου.Και σαφώς δεν θα βάζω βύσμα για να συναντήσω οποιαδήποτε γκόμενα.Χθες ο Bono Vox ευχαρίστησε τον άρχοντα για την συνάντηση του με την Amanda,ξέρει λέει αυτός!Αλλοι βάζουν μέσο να διοριστούν και άλλοι για να πηδήξουν!Αρα Tres δεν έχω και τελείως άδικο!Έτσι δεν είναι? :)
με αυτα που λες αποδυκνήεις οτι πολύ καλά έκανες που τοσο καιρό απέχεις από το σαιτ.
Μείνε σε παρακαλούμε στην μοναξιά σου αν είναι να συμμετέχεις με αυτό τον τρόπο.
Τιμώρησε μας με την απουσία σου
κρυφέ έ κρυφέ !!!!!  :huh: :rockon:
υγ. σε ενοχλεί ακόμα και που κάποιος τον ευχαρίστησε , χοντρή πλεκτάνη ε. ε!!!

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το οποιο ανηκει σε αυτο το κεφαλι !!!

am3.jpg
σημερινη συναντηση με την amanda το μουνι!!!!!!!!
οτι βλεπετε στις φωτογραφιες απο τα καλυτερα μωρα που εχουν ερθει

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
.Χθες ο Bono Vox ευχαρίστησε τον άρχοντα για την συνάντηση του με την Amanda,ξέρει λέει αυτός!Αλλοι βάζουν μέσο να διοριστούν και άλλοι για να πηδήξουν!
Επειδή είσαι όπως λες παλιος, θα ξέρεις τι είχε παιχτεί με τον
συναγωνιστή και την κορασίδα!!!!
Δεν ξέρω ποιον ευχαριστεί αλλά σίγουρα δεν εννοεί ότι του έκλεισε
αυτός το ραντεβού!!!!!!
Έχω κλείσει με την κορασίδα πολλά ραντεβού και πάντα η συννενόηση
ήταν μαζί της και με κανέναν άλλον!!!!!
Τώρα αν κάποιος από τους πελάτες πριν από εσένα την πίεσε να πάρει
και άλλον χρόνο και το δέχτηκε η κοπελιά τότε έχει μεγάλη ευθύνη!!!
Αν όμως η κορασίδα είχε "πρόβλημα" τότε καλύτερα που δεν την συνάντησες!!!
Γλίτωσες χρόνο, κόπο και χρήμα!!!!
Αυτά παρότι δεν γουστάρω να γράφω για τα αυτονόητα, ειδικά όταν
κάποιος λέει ότι είναι παλιός και δεν έχει δώσει ενημέρωση για καμία
και για τίποτα!!!!
Σέρρες-Θρύνος  3-1

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε loytsos,επέτρεψε μου να κρίνω εγώ αν,πότε και με ποιό τρόπο θα κάνω παρεμβάσεις στο forum.Οι πλεκτάνες και οι συνωμοσιολογίες μακριά από μένα.Άπτονται της ψυχιατρικής.Ανέφερα αυτό το ατυχές γεγονός που μου συνέβη και είπα την άποψη μου.Αυτό που έχω να πω προς όλους και στο εαυτό μου είναι να προστατευόμαστε από κακές συμπεριφορές να διαβάζουμε προσεκτικά και κριτικά ότι γράφεται και να χρησιμοποιούμε τον εγκέφαλο μας συχνότερα.Καλά bookings και καλά meetings σε όλους! :) :) :2funny: ;) 

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δυστυχώς η χθεσινή μέρα δεν ήταν ούτε για μένα ούτε για το ΘΡΥΛΟ μια καλή μέρα.Για μένα η κακή μέρα συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
1) H φιλία κερδίζεται με τον χρόνο.
2) Ξαναδιάβασε το ποστ σου για να δείς τι γράφεις και υπονοούμενα που αφήνεις.
3) Αφήνεις υπονοούμενα για τον Βονο Vox λές και τον γνωρίζεις, και όλα αυτά επειδή τσαντίστηκες που σου ακύρωσαν το ραντεβού σου.
Σύνελθε ,η συμβουλή μου

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
1) H φιλία κερδίζεται με τον χρόνο.
2) Ξαναδιάβασε το ποστ σου για να δείς τι γράφεις και υπονοούμενα που αφήνεις.
3) Αφήνεις υπονοούμενα για τον Βονο Vox λές και τον γνωρίζεις, και όλα αυτά επειδή τσαντίστηκες που σου ακύρωσαν το ραντεβού σου.
Σύνελθε ,η συμβουλή μου
Συναγωνιστή Loytso δεν νομίζω να του αλλάξεις γνώμη!!!!
Ήδη έγραψε και εκθεσούλα στα εξωτερικάς!!!!
Κατηγορεί για νταβά τον Τρεζ και κάνει ότι δεν κατάλαβε τι έγραψε!!!
Υπάρχει πολύ ψωμί πίσω από όλα αυτά!!!!
Θα τα πούμε με τον καιρό!!!!
Εγώ θα αφήσω τον χρόνο να τρέξει!!!!
Δάσκαλε αν κάνεις αυτό που λες θα τους έχεις κάνει το χατίρι!!!
Απλώς θέλουν να τυφλώσουν τον κόσμο για να τους πασάρουν τα σαπάκια τους!!!!
Ας μείνουμε σε αυτά προς το παρόν!!!
:sunglasses:

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Geopa βιάστηκες.Δεν έχω γράψει προς το παρών καμια κριτική σε ξένο forum.Αν θα κάνω, θα το κάνω με το ίδιο nick name.Εγώ δεν αλλάζω ψευδώνυμα.Επίσης δεν κατηγόρησα κανέναν.Σχολίασα και μάλιστα πολύ αυστηρά κακές συμπεριφορές.Αν η προτροπή μου να χρησιμοποιούμε αυτό που μας ξεχωρίζει απ τα ζώα λίγο περισσότερο,είναι υπονοούμενο,πλεχτάνη ,συνωμοσία το αφήνω στην κρίση όλων σας.Κρινουμε και κρινόμαστε ολοι μας,κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο! :)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Geopa βιάστηκες.Δεν έχω γράψει προς το παρών καμια κριτική σε ξένο forum.Αν θα κάνω, θα το κάνω με το ίδιο nick name.Εγώ δεν αλλάζω ψευδώνυμα.Επίσης δεν κατηγόρησα κανέναν.Σχολίασα και μάλιστα πολύ αυστηρά κακές συμπεριφορές.Αν η προτροπή μου να χρησιμοποιούμε αυτό που μας ξεχωρίζει απ τα ζώα λίγο περισσότερο,είναι υπονοούμενο,πλεχτάνη ,συνωμοσία το αφήνω στην κρίση όλων σας.Κρινουμε και κρινόμαστε ολοι μας,κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο! :)
ζήτα πρώτα συγνώμη απο τον μπόνο και βλέπουμε

thrylos29

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης loytsos, τον Bono Vox όντως δεν τον γνωρίζω.Καλά έκανε και ευχαρίστησε δημόσια τον άρχοντα.Διαβάζοντας το δεν έβγαλες το λογικό συμπέρασμα ότι μεσολάβησε o <<άρχοντας>> για το booking?Εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.χωρίς να υπονοώ τίποτα. :)

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.527
Πόντοι
6.835
Ναι αλλά αυτά τα οποία εσύ λες, είναι σχεδόν ολόιδια με κριτική χθεσινή στο εσκορτστουρς. . Είναι σύμπτωση δηλαδή?

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Επίσης loytsos, τον Bono Vox όντως δεν τον γνωρίζω.Καλά έκανε και ευχαρίστησε δημόσια τον άρχοντα.Διαβάζοντας το δεν έβγαλες το λογικό συμπέρασμα ότι μεσολάβησε o <<άρχοντας>> για το booking?Εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.χωρίς να υπονοώ τίποτα. :)

Το να τον ευχαριστει για το οτι ισως οι πληροφοριες που πηρε για την κοπελα να τον οδηγησαν σε μια καλη συναντηση δεν παιζει, οπως εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον;;;;

Υ.Γ. Συμφωνω για την ενημερωση και την πορτα που εφαγες, επρεπε να το πεις και καλα εκανες δεν συμφωνω για τα υπολοιπα, για να ξηγιομαστε μορτη μου ετσι.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Χθες ο Bono Vox ευχαρίστησε τον άρχοντα για την συνάντηση του με την Amanda,ξέρει λέει αυτός!Αλλοι βάζουν μέσο να διοριστούν και άλλοι για να πηδήξουν!Αρα Tres δεν έχω και τελείως άδικο!Έτσι δεν είναι?

Εχεις μια δυσκολία να αντιληφθής τί γράφεις!!!
Ο άρχοντας μοιράζεται νομίζω τις εμπειρίες του απο ότι έχω καταλάβει.
Ετσι οπως το γράφεις << άρχοντας>> εγώ αντιλαμβάνομαι ειρωνία . Ασε αυτά τα δεν υπονοώ γιατι δεν με πήθεις. Από τον 2/09 που έχεις γραφτεί δεν εδωσες καμμία απολύτως πληροφορία δεδομένου οτι είσαι παιχτης των Ct οπως λες.
Εξάλλου ο τρές μπορεί να μεσολάβησε να του πάρουν το αυτοκίνητο στο πάρκιν.!!

:rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom