Μονοφαγα.
Μονοφαγάς ο Yura . Δεν νομιζω συναδελφοι.
Διακομιστής εδω.
Μονοφαγα.
Αυτό δεν πρέπει να μπει στο reviews?
Ποιος εκανε τι? Να συλληφθη ΑΜΕΣΑ .... (για λέγε εχω μεσάνυχτα)
Μονοφαγάς ο Yura . Δεν νομιζω συναδελφοι.
Διακομιστής εδω.
ξενέρωσα τόσο πολύ που ούτε review δεν θέλω να γράψω,
φεύγωντας της άφησα ένα κουτί παυσίπονα που είχα μαζί μου....
Kοίτα σε όλα τα νότιογερμανικά sites. Σχεδόν όλες κατεβαίνουν μέχρι Ελβετία με μικρή επιβάρυνση. Εάν πετύχεις και τίποτα γκόμενες από Basel, ίσως και χωρίς επιβάρυνση.
ΜΗΝ πάρεις ντόπιες, τις έχουν κακομάθει οι άραβες και κάτι βλαμμένα νεόπλουτα χρηματιστάκια και ζητάνε τα κέρατά τους.
Υπάρχει πάντα η επιλογή να ζητήσεις και από ΕΕ, αλλά όσες θα έχουν δικαίωμα να ταξιδέψουν Ελβετία, θα έχουν σίγουρα σημαντικό overhead.
Σε έκθεση πας?
Ποιος εκανε τι? Να συλληφθη ΑΜΕΣΑ .... (για λέγε εχω μεσάνυχτα)
Και που να δείς τι άλλο θα γίνει?
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Αν έχεις κανά link από πρακτορεία που καλύπτουν και Ελβετία δώσε μου.Πάω για δουλειά της εταιρείας που εργάζομαι,αλλά και για την έκθεση αυτοκινήτου.
Έτσι έμαθα, ήρθα και Ελλάδα τις προάλλες (για να συνεφέρω ένα ζωντόβολο που έχει μπλέξει με μία εξωτική χορεύτρια και έχει πάρει τον κατήφορο) και δεν απαντούσε. Τι αλλο θα γίνει?
Solitonios, τι βλέπω? Βολτάρουμε abroad?
Πάρε τι πληροφορίες καταλάγου και θα μάθεις... είχα ενα extended interview for new Year και τα είπε ο Αι Βασίλης με το νι και με το σίγμα. Με άλλα
λόγια μόνον εσύ θα πηγαινοέρχεσαι οι υπόλοιποι έχουν λατρεία με την πατρίδα... πλεον ΜΟΝΙΜΑ
Eδώ και καιρό και σου στέλνουμε και χαιρετίσματα αλλά που...
Σοβαρά? Μπράβο το κορίτσι! Ελπίζω όμως χωρίς "μαμά" αυτή τη φορά.
Μου επιτρέπετε να επαναλάβω κάτι: (ένα ζωντόβολο που έχει μπλέξει με μία εξωτική χορεύτρια και έχει πάρει τον κατήφορο)
Μάλιστα. Και δεν μου είπε τίποτα το παλιοκόριτσο. Τα περί χορεύτριες ας το αφήσουμε καλύτερα, πονεμένη ιστορία χωρίς τελειωμό. (ζωντόβολο!)ΜΟΝΗ σαν τον ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ κοινώς οικογενειακά πράγματα ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ φίλους και οικογενειακές στιγμές.... εξ ου και τα τηλεφώνα
πλήρης αλλαγή και μόνον σε πολύ κολλητούς. ΟΣΟ για χορεύτριες δεν γνωρίζω τίποτα προσωπικά και δεν μπορώ να βοηθήσω So haraso?
Και εσύ γερμανόφωνος? Bismarck, μπορείς να χαρείς, το IV Reich είναι εδώ!
Μάλιστα. Και δεν μου είπε τίποτα το παλιοκόριτσο. Τα περί χορεύτριες ας το αφήσουμε καλύτερα, πονεμένη ιστορία χωρίς τελειωμό. (ζωντόβολο!)