Νέα

City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 620K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (13 μέλη και 52 επισκέπτες)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
δηλαδι εγω που εκλεισα κανονικα ημερα και ωρα,να μην περιμενω επιβαιβεωση??..Πηρα αυτο το μυνημα:

Reservation Booked
You Have Successfully Made A Reservation With Sheila. Please Check You Email(χχχ@χχχχ) As We Are Sending You A Confirmation Notice Right Now. Your Reservation Will Not Be Complete Until You Recieve This Mail And Click The Link Provided In It.

We Would Like To Take The Time To Thank You For Your Reservation And Hope To See You In The Future.

If You Do Not Recieve Your Email Within 20 Minutes Please Check You Junk Box Or Any Spam Filters You May Have.
Thanks Zuzana Staff

Ο Ζουζανα δουλευει και (καλυτερα) με SMS.  Μπορεις να κανεις αλλαγες μεχρι και τη τελυταια στιγμη αν ειναι δυνατο βεβαια.  Απλα βαλε τον αριθμο σου στο ε-μαιλ και θα σου απαντησουν.  Τα SMS ειναι απο PC βεβαια και δεν εχει νοημα να καλεσει κανεις το νουμερο.  Aυτα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως ένα κοκκαλάκι από Megan θα πάρω να δω πως είναι!! Αρκεί να έχει και λίγο κρέας απάνω...;)

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Sheila μας τελείωσε και τα 12-9 που είναι κενά μάλλον θέλει να κοιμάται γιατί δεν τα δίνει!!!

Ε το ξεθεωσανε το παιδι.  Μεταξυ μας ειναι και καποιας ηλικιας ετσι (γυρω ισως και πανω απο 30). Μαζεψε και οσα χρειαζοτανε για το δανειο οποτε ...
Και εμεις ετσι δεν θα καναμε στο κατω-κατω?

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδες μια βοηθεια εσεις τι λετε paola bianca η nataly απο sweedish

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν βρεις Nataly δε μας σφυράς και από δω;;; ;)

tsaras13

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω κανει book για τεταρτη

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να κάνω και μια ερώτηση?? Στο link citytours του βασικού μενού δεν υπάρχουν φωτογραφίες και λεπτόμέρειες για ΟΛΕΣ τις κοπέλες που βρίσκονται ή θα βρίσκονται Αθήνα (πχ. Nicole προ ημερών, Afina τώρα κλπ) υπάρχει συγκεκριμένος λόγος?

Επισκέπτης
Αγαπητε ΒΑΒΥ
Μετα την ενδιαφερουσα κριτικη σου ξαναβρεθηκες με Pearl ή εχει χαθει τελειως?

Εχεις καμια ιδέα ή μηπως πρεπει να κανουμε πετισιον στον Ζουζανα?

Ευχαριστω
Σιβ
Για Pearl δεν εχω ιδεα γιατι εχω να την δω πολυ καιρο οποτε τα παραπονα στον Ζουζουνα.
Για Sheila και εμενα μου ακυρωσε ενα πρωινο που ειχα αρα το ζητησε η ιδια να κοιματε λιγο παραπανο η υπναρου.

tsourekia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά δεν έχει πάρει κανείς Megan σε αυτό το tour να μας πει εντυπώσεις???

makos13gr

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
μιας και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο σχεση τιμης/αποδοσης απο το slovak beauties λεω να δοκιμασω και nikita.
εχει δοκιμασει κανεισ?να ακουω αποψεις?

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
η Megan υποτίθεται ότι είχε ξανάρθει, αλλά αυτή που είναι στις ακάλυπτες φωτο είναι άλλη...πιο παχουλή και όχι 1.65-1.68 ύψος.

Δε θα ψωνίσω, αλλά θα δοκιμάσω μια εκ των δυο, Seriana / Mercedez Dragon (έχει κάτι πατουσάκια η άτιμη...)

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Ε το ξεθεωσανε το παιδι.  Μεταξυ μας ειναι και καποιας ηλικιας ετσι (γυρω ισως και πανω απο 30). Μαζεψε και οσα χρειαζοτανε για το δανειο οποτε ...
Και εμεις ετσι δεν θα καναμε στο κατω-κατω?
Ηλικία 26. Καλύτερα όταν δε γουστάρουν-μπορούν-.... άλλα ραντεβού να μην τα κάνουν παρά να τρώμε στη μάπα την κούραση και τη μιζέρια.

alexander33

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.992
Για Pearl δεν εχω ιδεα γιατι εχω να την δω πολυ καιρο οποτε τα παραπονα στον Ζουζουνα.
Για Sheila και εμενα μου ακυρωσε ενα πρωινο που ειχα αρα το ζητησε η ιδια να κοιματε λιγο παραπανο η υπναρου.

Εγω εχω για αυριο πρωι ενα ραντεβου με sheila σις 9:30. Μηπως δεν ειναι καλη ωρα για αυτην το πρωι?
Ξερει κανεις κατι??

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
η Megan υποτίθεται ότι είχε ξανάρθει, αλλά αυτή που είναι στις ακάλυπτες φωτο είναι άλλη...πιο παχουλή και όχι 1.65-1.68 ύψος.

Δε θα ψωνίσω, αλλά θα δοκιμάσω μια εκ των δυο, Seriana / Mercedez Dragon (έχει κάτι πατουσάκια η άτιμη...)
Υπάρχουν 2 Μegan. Μια ξανθιά Θεόψηλη και αυτή που λες εσύ...

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εγω εχω για αυριο πρωι ενα ραντεβου με sheila σις 9:30. Μηπως δεν ειναι καλη ωρα για αυτην το πρωι?
Ξερει κανεις κατι??

Ειναι επαγγελματιας μην ανησυχεις.  Το εχει κανει νωρίτερα και μετά απο δυσκολη νυχτα και ηταν τελεια.  Εισαι " πρωινός" τυπος?

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ηλικία 26. Καλύτερα όταν δε γουστάρουν-μπορούν-.... άλλα ραντεβού να μην τα κάνουν παρά να τρώμε στη μάπα την κούραση και τη μιζέρια.

Ηλικία 26: Ετσι σου ειπε η ειδες το διαβατήριο της?

tsourekia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Nataly (Swedish Harmony) δεν είναι πλέον fully booked??... περίεργο... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom