Γιατι δεν βαζεις δοσεις ετσι και αλλιως ατοκα ειναι?Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί ν αγοράσεις μία τουρίστρια πάντα για κας μιλάω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (ΓΕΝΙΚΑ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 620K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Ρε φίλε, έχεις επίγνωση τι γράφεις ?Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί ν αγοράσεις μία τουρίστρια πάντα για κας μιλάω
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
E, καμια φορά ξεχνιέται κανείς, νομίζει πως το internet είναι ελευθερο και του προσφέρει ασυλία... οπότε ε, λέει και καμια μαλακία!Ρε φίλε, έχεις επίγνωση τι γράφεις?Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί ν αγοράσεις μία τουρίστρια πάντα για κας μιλάω
Πάντως με 7-8 απαντητικά μηνύματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά, σημαίνει πως ο Panagopoulos μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας για τα καλά ε? Να δεις που μου θυμίζει τον άλλον που ήθελε να πάει στο Σαντάνσι να αγοράσει κοπέλα και ζητούσε και πληροφορίες μέσα από το forum πως να το κάνει και με ποιούς να έρθει σε επαφή. Άλλη λαμπρή περίπτωση κι εκείνος...!
Γιατι του την λες του παιδιου πληρωνει κας και εχει απαιτησεις και δεν κανει και παζαρια.Ρε φίλε, έχεις επίγνωση τι γράφεις ?
Μην τους ακους συναγωνηστη τη θες καινουργια η μεταχειρησμενη?
Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί ν αγοράσεις μία τουρίστρια πάντα για κας μιλάω
Πάντως εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις καινούργια. Οι μεταχειρισμένες μετά από λίγο καιρό βγάζουν προβλήματα.
Για αξιοπιστία καλύτερα από κεντρική Ευρώπη. Οι ανατολικές έχουν και ακριβά ανταλλακτικά...άστα να πάνε!
Ξέρει κανείς πόσο πάει το μαλλί ν αγοράσεις μία τουρίστρια πάντα για κας μιλάω
Πες μου εσύ πως την θέλεις ακριβώς και θα σου βρω εγώ γιατί έχω κάτι καλές άκρες. Βέβαια, επειδή θα κοστίσει κάτι η έρευνα, θα πρέπει να καταθέσεις στον Τραπεζικό μου Λογαριασμό το συμβολικό ποσό των 1000 ευρωπουλακίων και στη συνέχεια μιλάμε...
Panagopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε φίλε μ αρέσει που είσαι και απο Σαλονίκη και το παίζεις και ανήξερος, πόσα κάρντάσια έχουν ''παντρευτεί'' ρωσιδάκια για να πάρουν άδεια παραμονής την πατάνε και μετά τις ''αγοράζουν ''?να σου πω εγώ η μιση θεσσαλονίκη.Δεν ζήτησα να μου δωσετε διευθύνσεις και κινήτα, εάν ξέρετε εάν εχει γινει ποτέ τέτοια αγορά ρώτησα. πολύ στην τσιτα είστε εδω μέσα νομίζετε οτι η άλλη δουλεία δεν εχουν τα στρουμφάκια και ασχολούνται με οτι μαλακία πει ο κάθε ψυχανώμαλος στο site?Ρε φίλε, έχεις επίγνωση τι γράφεις?
E, καμια φορά ξεχνιέται κανείς, νομίζει πως το internet είναι ελευθερο και του προσφέρει ασυλία... οπότε ε, λέει και καμια μαλακία!
Πάντως με 7-8 απαντητικά μηνύματα μέσα σε ελάχιστα λεπτά, σημαίνει πως ο Panagopoulos μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας για τα καλά ε? Να δεις που μου θυμίζει τον άλλον που ήθελε να πάει στο Σαντάνσι να αγοράσει κοπέλα και ζητούσε και πληροφορίες μέσα από το forum πως να το κάνει και με ποιούς να έρθει σε επαφή. Άλλη λαμπρή περίπτωση κι εκείνος...!
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Τη σβήσατε την απάντησή μου ε? Mods είστε, ξέρετε καλύτερα! Μπορεί τα δικά του σχόλια να είναι πιο χρήσιμα για το forum.
Respect!
Respect!
Panagopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τώρα αφού τρίβεσαι στη μαγκούρα του βοσκού και θέλεις να τα ακούσεις εξυπνάκια που ξέρεις και τη μισή Θεσσαλονίκη, μάθε πως ναι η ΕΛ.ΑΣ. Π-Α-Ρ-Α-Κ-Ο-Λ-Ο-Υ-Θ-Ε-Ι το forum (δεν είναι προνόμιο μόνο δικό σου ξέρεις) και περιμένει βλάκες σαν εσένα να εκδηλωσουν την αρρωστημένη χαζομάρα τους, να πετάξει και κανένας άλλος (οι μαλάκες υπάρχουν παντού) τη βλακεία του και να κλείσουν το site μέσα σε μια νύχτα (ή μήπως το θεωρείς απίθανο) και να τρέχουν τους mods στα αυτόφορα, έτσι γιατί εσένα σου κάβλωσε να το παίξεις έξυπνος!
Να πας ρε ανόητε να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας και καλής συμπεριφοράς μέσα στο Internet. Που πας να καλύψεις την μια μαλακία σου με άλλη χειρότερη! Που θα μου πεις εμενα οτι "μισή Θεσσαλονίκη" είναι 3-4 ξεμωραμένοι κι άλλα τόσα ραμολιμέντα στα 80+ τους που κάνουν "κρα" να δουνε λίγα euro στην τσέπη τους και δέχονται να παραστούν ως "γαμπροί" σε λευκούς γάμους Ελληνοποίησης με αλλοδαπές πουτάνες.
Αν ήξερες ρε βλάκα τι σου γινότανε, δεν θα έστελνες τα post που στέλνεις ΚΑΙ με αυτό το nick που έχεις τώρα ΚΑΙ με το προηγούμενο που ρωτούσες αν πως θα έρθεις σε επαφή με την mafia να αγοράσεις γυναίκα. Ξέχασες μήπως που είχες ανοίξει θέμα (με 3ο nick) για μπουρδέλα στην Καλαμαριά και δεν ήξερες που πάνε τα τέσσερα?
Ανόητε! Και μην τολμήσεις να ανοίξεις το στόμα σου να πεις κουβέντα... γιατί πολλά σου έχω μαζεμένα! Τράβα τώρα να αλλάξεις nick όπως ξέρεις εσυ και την επόμενη φορά που θα κάνεις login, να μην τολμήσεις να ανοίξεις θέμα που θα κάνει την ύπαρξη του forum να διατρέξει κίνδυνο.
Τέλος!
Κατ αρχήν με έχεις μπερδέψει με άλλον και μου κάνει εντύπωση πως ξέρεις ποιος είμαι και εάν έχω ξαναμπει με άλλα nick.Στρουμφάκι είσαι και ξέρεις τόσα πολλά?Δέυτερον δεν νομίζο να σε έβρισα σου μίλησα πολύ ωραία νομίζω ΄τωρα εάν σε έχει φάει η αγαμία και θέλεις κάπου να ξεσπάσεις υπάρχει και λαμακία μην το ξεχνάς.Τρίτον εάν περίμενε η Ελληνική Αστυνομία εμένα για να κλείσει αυτο το site τι να σου πω μάλλον πολλά αστυνομικά βλέπεις(τις διαφημίσεις του Ζuzana δεν τις βλέπουν,τα τηλ και ονόματα των Hotel που κατα λάθος λένε κάποιοι συναγωνιστές δεν τα βλέπουν?)Ασε λοιπόν τις απειλές σου πες τα σε κανένα Σαλονικιό που σε παίρνει.ΥΓ Εάν παραβίασα κάποιον κανόνα ζητώ συγνώμη απο τους mods.
ΤΕΛΟΣ.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
τελος πάντων- αλλο ΄τωρα
να έχετε το νου σας Διότι ακούγεται και ότι η Βibi έχει ηπατίτιδα
και ότι η loise- Lois Black κάνει ναρκωτικά- που γράφτηκε ότι αδυνατισε κλπ και μαύρους κυκλους κλπ
και γράφτηκε και εδώ, όπως επίσης και το ότι ξαφνικά ( πέρσι νομίζω) χτύπησε μέγαλα και μακριά τατού
- μήπως είναι υπόπτο κι αυτό.... Be careful-
και αν δει / ξέρει κανεις , να το αναφέρει - πληζ
και ότι η loise- Lois Black κάνει ναρκωτικά- που γράφτηκε ότι αδυνατισε κλπ και μαύρους κυκλους κλπ
και γράφτηκε και εδώ, όπως επίσης και το ότι ξαφνικά ( πέρσι νομίζω) χτύπησε μέγαλα και μακριά τατού
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τελος πάντων- αλλο ΄τωρα
Για το πρώτο έχω ακούσει και απο αλλού και εκτός συνόρων ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ... για το δεύτερο δεν γνωρίζω αλλά πάλι προσοχή πολυ μας
την πέφτει τελευταία η λεγάμενη και δεν ξέρω... ΕΚΕΙΝΟ που ξέρω σίγουρα ΟΤΙ υπάρχουν κονέ μεταξύ των ρουμανο πορνιδίων ΔΙΟΤΙ
ουδέποτε τις έστειλα email και μου ήρθε απάντηση σήμερα ότι έχει tour! Μάλλον μιλάει με άλλες και τα αντίστοιχα κυκλώματα οποτε
PATHFINDER έχουν και την κεφαλή πίσω όπως λένε και τα στρουφλακια ή κάνω κάπου λάθως?
Μπορείς να κολλήσεις ηπατίτιδα και από φιλιά και από ακάποτο, βέβαια εξαρτάται από τον τύπο ηπατίτιδας , δεν μεταδίδονται όλες με τον ίδιο τρόπο. Το έχω ψάξει λόγω ενός γνωστού μου ο οποίος για μια πίπα με ένα ξέκωλλο(η οποία μετά του είπε ότι είχε παλιά περάσει ηπατίτιδα ) τον έχει φάει η αγωνία άμα έχει κολλήσει τίποτα. Πρέπει να περάσουν 6 μήνες τουλάχιστον για να φανεί κάτι.
Επισκέπτης
πολύ κρυόκολη ρε φίλε παγόβουνο.καλησπερα σε ολους θα ηθελα μια γνωμη για την Tiffany.την εχει παρει καποιος απο εσας?και εαν λεει
6 μήνες για ηπατίτιδα ??? είσαι σοβαρός ? τί θα παράγει ο οργανισμός ? πετρέλαιο και θα κάνει τόσο καιρό... ??? Ρε η ασχετοσύνη κάποιων δεν έχει όρια. Από 45-120 ημέρες είναι ο χρόνος επώασης της Ηπάτίτιδας Β (δηλαδή από την ημέρα της μόλυνσης μέχρι την εμφάνιση συμπτωμάτων)
Τι 6 μήνες και παπαριές. Πετάγεται ο καθένας και γράφει το κοντό του και το μακρύ του, του στυλ "ενας φίλος μου" , "ενας γνωστός μου", "ενας γιατρός μου είπε" κλπ. Οι "ξερόλες" να είναι ξερόλες με τις παρέες τους και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γκόμενές τους. Στα θέματα υγείας εξυπνάδες δεν χωράνε... Προσοχή στο τι γράφετε λοιπόν...
Τι 6 μήνες και παπαριές. Πετάγεται ο καθένας και γράφει το κοντό του και το μακρύ του, του στυλ "ενας φίλος μου" , "ενας γνωστός μου", "ενας γιατρός μου είπε" κλπ. Οι "ξερόλες" να είναι ξερόλες με τις παρέες τους και να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γκόμενές τους. Στα θέματα υγείας εξυπνάδες δεν χωράνε... Προσοχή στο τι γράφετε λοιπόν...
Επισκέπτης
φίλε στης φωτογραφίες της έχει πέσει πολύ φοτοσόπ αφού να φανταστείς στην κοιλιάέχει ραγάδες.ευχαριστω για την γνωμη σου.
Triantariiis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμ το άλλο; Που κάθεται και περιμένει να αρχίσει να ξερνά, ή να δει το συκώτι του να πρήζεται, από το να πάει για μια απλή εξέταση αίματος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 13K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 85K