ropalo xxx
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ροπαλο του αιωνα...Ενας φιλος ναυτικος μου ειχε πει καποτε αν δεν εχεις παει με βραζιλιανα τρανς,εισαι αδιαβαστος...Κ αφου πηγαμε κ ταμειο με ενα στοιχημα,ενδωσαμε.. κ στο τελος παραδωσαμε πινακιδες.Το τηλ το βρηκα στο Vicesisters,η κοπελα ξερει ελαχιστα αγγλικα,αλλα στα ισπανικα διδασκει!!!Με ρωτησε τι με ενδιαφερει,της ειπα activa..ok baby κ εφυγα.Με το που ανοιγει η πορτα σοκ..ΘΕΑ..τετοιο πλασμα πιστευω σπανια θα το ξαναδουμε εντος Ελλαδος.Ειναι οπως στα 2 βιντεακια που χει στο youtube.Σφαλμα της φυσεως,θηλυκο με ολη τη σημασια της λεξεως.Δεν προτεινεται για πρωταρηδες του ειδους διοτι υπαρχει φοβος κολληματος κ αντε να βρεις τετοιο πλασμα στο ελλαδισταν..(βλεπε λιλα).Μου τραβαει ενα πα-πι,αντε γεια πινελο απεριγραπτο..μου τραβαει κ μια ιππασια απο πανω κ ειμαι ετοιμος απ την κα..λα για φιναλε,ΦΡΕΝΟ..το στρινγκακι δεν το χε βγαλει,εγω της το ζητησα.Ελα ντε που ειχε βγει κ το μαυρο το κονταρι(για τους ενδιαφερομενους..huge..κ ετοιμο για δραση).Την γυρναω με πλατη κ αρχιζει το βομβαρδισμα ..κλπ κλπ κλπ,νιαουριζε σαν γατακι.θΗΛΥΚΑ πραγματα.Τα σεντονια πεντακαθαρα,ζεστο νερο,αφρολουτρο,καθαρη πετσετα,αρχοντας...Κ ενω στην αρχη ειχα ενδοιασμους για τα χρηματα..φευγοντας σκεφτομουν το επομενο rdv.Tο κακο ειναι πως θα μεινει μονο 10 μερες κ μετα φευγει για Ισπανια.Πρεπει να οργανωθουμε συντροφοι..κ να φερουμε κ αλλα τετοια αστερια απο Ισπανια,βλεπε erosguia..κ οχι να πεταμε τα λεφτα μας σε καθε στηπου με περουκα που αυτοαποκαλειται κ shemale η ladyboy.Μενει κατω απο το διαμερισμα των τραγικων fernandina k sandra.Κ επειδη αποπειραθηκα προ καιρου με αυτες,απεχουν εεεετη φωτος απο την,,, FLAVIA...THANKS!!!!!