Νέα

City Tour Flavia Naomi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ropalo xxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ropalo xxx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το ροπαλο του αιωνα...Ενας φιλος ναυτικος μου ειχε πει καποτε αν δεν εχεις παει με βραζιλιανα τρανς,εισαι αδιαβαστος...Κ αφου πηγαμε κ ταμειο με ενα στοιχημα,ενδωσαμε.. κ στο τελος παραδωσαμε πινακιδες.Το τηλ το βρηκα στο Vicesisters,η κοπελα ξερει ελαχιστα αγγλικα,αλλα στα ισπανικα διδασκει!!!Με ρωτησε τι με ενδιαφερει,της ειπα activa..ok baby κ εφυγα.Με το που ανοιγει η πορτα σοκ..ΘΕΑ..τετοιο πλασμα πιστευω σπανια θα το ξαναδουμε εντος Ελλαδος.Ειναι οπως στα 2 βιντεακια που χει στο youtube.Σφαλμα της φυσεως,θηλυκο με ολη τη σημασια της λεξεως.Δεν προτεινεται για πρωταρηδες του ειδους διοτι υπαρχει φοβος κολληματος κ αντε να βρεις τετοιο πλασμα στο ελλαδισταν..(βλεπε λιλα).Μου τραβαει ενα πα-πι,αντε γεια :rockon: :rockon: :rockon:πινελο απεριγραπτο..μου τραβαει κ μια ιππασια απο πανω κ ειμαι ετοιμος απ την κα..λα για φιναλε,ΦΡΕΝΟ..το στρινγκακι δεν το χε βγαλει,εγω της το ζητησα.Ελα ντε που ειχε βγει κ το μαυρο το κονταρι(για τους ενδιαφερομενους..huge..κ ετοιμο για δραση).Την γυρναω με πλατη κ αρχιζει το βομβαρδισμα :knockinb: :knockinb: :knockinb:..κλπ κλπ κλπ,νιαουριζε σαν γατακι.θΗΛΥΚΑ πραγματα.Τα σεντονια πεντακαθαρα,ζεστο νερο,αφρολουτρο,καθαρη πετσετα,αρχοντας...Κ ενω στην αρχη ειχα ενδοιασμους για τα χρηματα..φευγοντας σκεφτομουν το επομενο rdv.Tο κακο ειναι πως θα μεινει μονο 10 μερες κ μετα φευγει για Ισπανια.Πρεπει να οργανωθουμε συντροφοι..κ να φερουμε κ αλλα τετοια αστερια απο Ισπανια,βλεπε erosguia..κ οχι να πεταμε τα λεφτα μας σε καθε στηπου με περουκα που αυτοαποκαλειται κ shemale η ladyboy.Μενει κατω απο το διαμερισμα των τραγικων :headbang: :headbang: fernandina k sandra.Κ επειδη αποπειραθηκα προ καιρου με αυτες,απεχουν εεεετη φωτος απο την,,, FLAVIA...THANKS!!!!!

fithere

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειστε πολυ τυχεροι εσεισ στην Αθηνα!
Ολα τα καλα μωρα σε εσας ερχονται!   
:headbang:    :headbang:    :headbang:

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μαπα το καρπουζι παιδια μην πατε

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
ξεπετα και ζηταει εxtra λεφτα για το οτιδηποτε μακρια.

TOTTI

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
εγιναν οι κριτικεσ παιδια

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Φίλε TOTTI σου αντιγράφω απ' τους κανόνες/οδηγίες των κριτικών:

- Οι κριτικές πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικές και ουσιαστικές. Σύντομα και άνευ ουσίας σχόλια θα απορρίπτονται.
- Απαραίτητες προϋποθέσεις μιας κριτικής η αναφορά σε αντικειμενικά και χειροπιαστά γεγονότα:
α) συμπεριφορά πρακτορείου,
β) υπηρεσίες (services) και αν υπήρξε περίπτωση «άρνησης μιας υπηρεσίας» που την είχε υποσχεθεί από πριν είτε η κοπέλα είτε το πρακτορείο,
γ) κόστος συνάντησης (και αν υπήρχαν «κρυμμένες χρεώσεις»),
δ) εξωτερική εμφάνιση/γενική συμπεριφορά της κοπέλας.
- Κάθε κριτική πρέπει να στέκει μόνη της (περιλαμβάνοντας τις παραπάνω πληροφορίες) ανεξάρτητα από πόσες κριτικές έχουν γραφτεί για κάποια κοπέλα.

Αν θέλεις ξαναγράψε αναλυτικά και σύμφωνα με τα πάνω. :)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ειδα CT και μπηκα !!!
Ajajajajaja Gorila !!! :grin: :grin: :grin: