Νέα

Χρυσή Αυγή vs (A) !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης να κάνω μια επισήμανση:

μην μπερδευόμαστε, αναρχικός και οργανωμένος σε ομάδα επίθεσης ΔΕΝ γίνεται, απλά το ένα καταργεί το άλλο.

αντιεξουσιαστής άντε να το δεχτώ οτι τους ταιριάζει.

Απλα να ξέρουμε για ποιό πράγμα μιλάμε.

Ο καθένας στη χάρα μας σήμερα αντί να λύσει τα προσωπικά του προβλήματα και να προσθαήσει να είναι σοφός στο ρημαδοψηφαλάκι του μπαίνει σε ένα μαντρί (δεν με νοιάζει αν το λένε χ.α. ή δήδεν αναρχία) και βγάζει το απωθημένο του που περνάει άσχημα, κάνοντας απλώς και άλλους να περνάνε άσχημα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
μάλλον μερικοί θέλουν Γκουλάγκ.
Βεβαια..βεβαια..
Αλλωστε σε καθε ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ καθεστως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπαρχουν "χωροι" απομονωσης για τους καθε λογης υπανθρωπους και "διαταραγμενους" πολιτικα,ψυχολογικα και κοινωνικα..
Και στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Σοβιετικη Ενωση,υπηρχαν τα Γκουλαγκ...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ας πιασουμε λοιπον την μερα απο την αρχη.Ειχε μια εκδηλωση η Χ.Α σημερα προσπαθωντας πολιτικα να καπηλευτει το θανατο 3ων παιδιων που πεθαναν πιστευοντας στην ιδεολογια τουσ δεν ηταν μισθοφοροι αλλα απο την πρεπει να που οτι αν τους διεταζαν ριχτε ναπαλμ σε απεργους θα το εκαναν αυτο το αναφερω για να αποδεσμευσω το γεγονος απο τη συναισθηματικη του φορτιση1.Απο την αλλη εγινε μια αντισυγκεντρωση συλλογικοτητων που θεωρουν οτι οι οπαδοι της μισαλοδοξιας και των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων στην Ελλαδα του 2008 δεν μπορουν να παρελαυνουν2.Σε μια αλλη χωρα οπου η κυβερνηση της δεν θα ηθελε να αποπροσανατολησει την κοινη γνωμη θα ειχε απαγορευθει η συγκεντρωση των φασιστων και οι αντιεξουσιαστες θα ειχαν κατσει σπιτια τους καθως αντι-συγκεντρωση χωρις συγκεντρωση δεν υπαρχει3.
Που ηταν η αριστερα ρωταει ο κοσμος.Η αριστερα συγκρουοταν με δυναμεις των ΜΑΤ στο κτιριο της ΔΕΗ για 2 λογους γιατι η χωρα δεν πρεπει να γινει η χωματερη ρυπων της Ευρωπης και γιατι θεωρουμε οτι η ΔΕΗ ειναι περιουσια τεραστια και κρισιμης σημασιας που δεν μπορει να ξεπουλιεται σε νταβατζηδες εγχωριους και ξενους.Μας λιωσανε στο ξυλο και καλα εγω ειμαι 29 χρονων γομαρι αλλα κατι γερους διπλα μου αν βλεπατε με τι μισος κατεβαζαν τα γκλομπς πανω μας.Κλεφτες ειμαστε ρε παιδια βιαστες παιδιων ειμαστε ελεος δλδ.Θελει ο λαος να λειτουργει λιγνιτοεργοστασιο στα δυτικα της αθηνας σε μια χωρα με 84%ηλιοφανεια ρωτηθηκε ποτε? γιαυτα πηγαμε εκει παιδια και ειμαι περηφανος που οι ιδεες και τα πιστευω μου εχουν αρχισει να γινονται ενοχλητικα στους ισχυρους.Ηταν δε τοσο μεγαλη η ενταση και το ξυλο που ο Αρχιμπατσος απο το αγχος να μας βαρεσει καλα επαθε εμφραγμα.4
Το πολιτικο λοιπον θεμα για μενα δεν ειναι φασιστες που πλακωνονται με αναρχικους αλλα το πως ξεπουλιεται ο δημοσιος πλουτος αφου πρωτα ο λαος εχει φαει μια προπαγανδα οτι ολοι ειναι αχρηστοι και αργοσχολοι και η ΔΕΗ ειναι ζημιογονα οχι παιδια Ηλεκτρολογος ΕΜΠ ειμαι και με μαστερ στις ηπιες μορφες ενεργειας η ΔΕΗ ειναι κερδοφορα αυτη τη στιγμη που μιλαμε με τεραστιο αναπτυξιακο προγραμμα σε εξελιξη,και οσον αφορα για τους αργοσχολους με αργοσχολους φιλε ευρολαγνε θα ειχες ρευμα 7-8 ωρες οπως στη Καλιφορνια ψαχτο λιγο εξυπνος φαινεσαι.Επισης για μενα ειναι πολιτικο ζητημα να βγαινουν μεσα απο διμοιριες παρακρατικοι με ελληνικες σημαιες και ριχνουν πετρες με την καλυψη των ΜΑΤ.Που ζουμε ρα παιδια στη Χουντα ελεος πια με τους ασφαλιτες αυτα λεει ο ορκος των μπατσων?Η να προστατευει τους πολιτες απο τους ληστες και τους εγκληματιες.
Αυτα τα ολιγα σορυ για το μεγεθος δεν συνηθιζω να γραφω σεντονια.....

1: Από που προκύπτει ότι οι αξιωματικοί θα ρίχναν ναπαλμ σε απεργούς? Απο πουθενά εκτός από την συναισθηματική σου φόρτιση απο την οποία επιθυμείς κιόλας να μας γλιτώσεις!!!
Όυτε ιστορικό προηγούμενο δεν υπάρχει. Ντροπή σου να σπιλωνεις ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Έλληνες Αξιωματικούς. Σε ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
2: Στην Δημοκρατική Ελλάδα του σήμερα το δικαίωμα του Συνέρχεσθαι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο για όλους ανεξαιρέτως.Αν σου αρέσει.
3: Τό ίδιο μισαλλόδοξος είσαι και εσύ όταν επιθυμείς να στερηθούν συνταγματικά τους δικαιώματα οι ιδεολογικοί σου αντίπαλοι.
4: Το Αρχιμπάτσος και η εξήγηση που δίνεις έιναι ακριβως όπως ξεκινάς.
Χωρίς Συναισθηματική Φόρτιση.

Έλεος Κομματόσκυλα

walkalone

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σωστός ο παικτης pako είμαι σίγουρος ότι όλη η φασαρία έγινε για να μην υπάρξει προσοχή στο ξεπούλημα της ΔΕΗ στα γερμανικά λαμόγια

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ρε φεθρυ ελεος πια με τον αντισοβιετισμο σου εγιναν τρομερες μαλακιες στην ΕΣΣΔ αλλα με το να σκας συνεχεια ατακες καταντας γραφικος ενω αλλο θες να πεις.Βγαλαμε και βγαζουμε συνεχεια κειμενα για τις μαλακιες που εγιναν στην ΕΣΣΔ αλλα στο τελος της μερας πρεπει να συγκρινουμε το πως ηταν ο μεσος Ρωσος το 1907 και πως το 1957.Προφανως τοσο μεγαλες αλλαγες γινονται βιαια.Θα θελα παντως αν θες να μου αναλυσεις το πως σε μια χωρα μπορει να επιβληθει ο σοσιαλισμος με κοινοβουλευτικο τροπο και χωρις την παραμικρη ασκηση βιας.Στο περισσο τι νομιζετε δλδ οτι δεν ψαχνουμε τπτ δεν αναρωτιομαστε διαβασε και λιγο τα ντοκουμεντα που βγαζουμε με κριτικι ματια βεβαια αφου εισαι ανανεωτικος αλλα τουλαχιστον κανε μια προσπαθεια.Εγω ας πουμε καθε κυριακη δεν διαβαζω μονο Ριζο διαβαζω και Πριν και Νεα Εποχη και Αυγη να δω ρε παιδι μου τι γινεται.Δεν ειναι λιγο οξυμωρο εσεις που μας κατηγορειτε για περιχαρακωση και απομωνοτισμο να μην ξερετε τελικα τι γινεται διπλα σας και να αναπαραγαγετε προπαγανδα ανθρωπων που και σας απογοητευσαν πηγαινοντας στο Πασοκ???

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ανεξαρτητα από τις ιδεολογικες μου τασεις που ποτε δεν εκρυψα, θεωρω ότι μου πηγαινει περισσοτερο αισθητικα να βλεπω μια τραπεζα να καιγεται ή μια αντιπροσωπεια της πόρσε παρά το σπίτι των πακιστανων στο αιγαλεω. Αν δεχτουμε οτι δυο ακραιες φραξιες, το ίδιο βιαιες και απόλυτες εκφραζονται μεσω της βιας, η μεν χτυπαει μεταναστες, και η δε τραπεζες, πολυτελη αυτοκινητα, περιουσια του κρατους. Τωρα που το θυμηθηκα, μερικες από τις μπαρουφες που διαβασα εν ταχει στο θρεντ ηταν οτι οι αναρχικοι καταστρεφουν την περιουσια του " κοσμακη ", έλεος πια, λιγο νοημοσυνη δε βλάπτει.

Επισκέπτης
εγώ απλά θα ανακεφαλαιώσω τελικά οι χρυσαυγίτες αποτελούν η δεν αποτελούν διχασμένα παρανοϊκά άτομα? από την μια καπηλεύονται αυτό που λέγεται πατρίδα αλλά από την άλλη είναι υποστηρικτές του Ναζισμού που τόσα δεινά σκόρπισαν σε όλο τον κόσμο αλλά και σε αυτήν εδώ την χώρα που λένε ότι είναι οι μόνοι που νοιάζονται για αυτήν και θεωρούν όλους εμάς προδότες.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
εγώ απλά θα ανακεφαλαιώσω τελικά οι χρυσαυγίτες αποτελούν η δεν αποτελούν διχασμένα παρανοϊκά άτομα? από την μια καπηλεύονται αυτό που λέγεται πατρίδα αλλά από την άλλη είναι υποστηρικτές του Ναζισμού που τόσα δεινά σκόρπισαν σε όλο τον κόσμο αλλά και σε αυτήν εδώ την χώρα που λένε ότι είναι οι μόνοι νοιάζονται για αυτήν και θεωρούν όλους εμάς προδότες.
Τωρα ψαχνεις να βρεις ρε συ Αριωνα λογικη στους χρυσαυγιτες; Τουλαχιστον οι αναρχικοι ολου του κοσμου εχουν εναν κοινο εχθρο: το κρατος και τον πλουτο. Η ιδιοκτησια ειναι κλοπη. Οι άλλοι οι καθυστερημενοι πως γινεται και τα βρισκουν μεταξυ τους δεν μπορω να καταλαβω. Στη Γερμανια χαρασσουν αγκυλωτους σταυρους σε μαγουλα ελληνων μεταναστων και εδω κουβαλανε αγκυλωτους σταυρους  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
1: Από που προκύπτει ότι οι αξιωματικοί θα ρίχναν ναπαλμ σε απεργούς? Απο πουθενά εκτός από την συναισθηματική σου φόρτιση απο την οποία επιθυμείς κιόλας να μας γλιτώσεις!!!
Όυτε ιστορικό προηγούμενο δεν υπάρχει. Ντροπή σου να σπιλωνεις ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Έλληνες Αξιωματικούς. Σε ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ
2: Στην Δημοκρατική Ελλάδα του σήμερα το δικαίωμα του Συνέρχεσθαι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο για όλους ανεξαιρέτως.Αν σου αρέσει.
3: Τό ίδιο μισαλλόδοξος είσαι και εσύ όταν επιθυμείς να στερηθούν συνταγματικά τους δικαιώματα οι ιδεολογικοί σου αντίπαλοι.
4: Το Αρχιμπάτσος και η εξήγηση που δίνεις έιναι ακριβως όπως ξεκινάς.
Χωρίς Συναισθηματική Φόρτιση.

Έλεος Κομματόσκυλα
1.Μπορει να αρνηθει να εκτελεσει εντολη Ελληνας Αξιοματικος?Ετσι και αλλιως πριν τα πανε στην Κορεα στο Γραμμο και στο Βιτσι πρωτοδοκιμαστηκαν τα ναπαλμ οι πιλοτοι αυτοι αρνηθηκαν να χρησιμοποιησουν οπλο που βγηκε παρανομο με αποφαση του ΟΗΕ?
2.Μπορει να παρελασουν στην Αθηνα οι Γκριζοι Λυκοι?
3.Οι δυναμεις στην φυση κυκλοφορουν σε ζευγη δραση-αντιδραση.
4.Ενας αρχιμπατσος αν του πουν να διαλυσει μια συγκεντρωση εργαζομενων και παθαινει εμφραγμα γιατι σπασαμε το κλοιο του μπορει να ειναι καλος επαγγελματιας και αξιοματικος ευθυνης αλλα παραμενει καθηκι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δε καταλαβενετε οτι και τα 2 ακρα ειναι τα ιδια σκατα?
Εχω σιχαθει πια τους φασιστες και τους αναρχοαυτονομους.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
4.Ενας αρχιμπατσος αν του πουν να διαλυσει μια συγκεντρωση εργαζομενων και παθαινει εμφραγμα γιατι σπασαμε το κλοιο του μπορει να ειναι καλος επαγγελματιας και αξιοματικος ευθυνης αλλα παραμενει καθηκι.
Ρε μεγάλε έδειξαν και πλάνα στις ειδήσεις με αυτό το "καθήκι".
Πόσο ΓΡΟΘΟΙ είστε ορισμένοι?? :uglystupid: :uglystupid:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φίλε άσε την καραμέλα με το Βιετ Ναμ και την Κούβα  κατ αρχήν εδώ είναι Ελλάδα και δεν κάνουμε εδώ σε αυτό το θρέντ μαθήματα πολιτικής οικονομίας αλλά μιλάμε για τα υπαρκτά προβλήματα του Έλληνα εργαζόμενου του συνταξιούχου και του αγρότη, δείτε πρώτα αυτά τα υπαρκτά προβλήματα και όταν λυθούν αυτά μιλάμε και για πολιτική οικονομία. 

φιλε αριονα δηλωνεις φιλος του κκε ..επομενως πρεπει να εχεις και μια εναλακτικη προταση εξουσιας..ποια ειναι η εναλακτικη προταση εξουσιας του κκε και επομενως απαντηση στα υπαρκτα προβληματα των εργαζομενων?? που εισαι φιλος και ψηφιζεις??μηπως η καταργιση του κοινοβουλευτισμου και η δικατορια του προλεταριατου??δικτατορια του προλεταριατου μονο στην κουβα και στο βορειο βιετναμ εχουμε και η κινα ακομα αλλαξε.. και μη μου πεις οτι υπαρχουν κομματα εκει με διαφορετκες αποψεις??και δεν ειναι οι οπαδοι τους στην φυλακη??αληθεια πιστευεις οτι πρεπει να μας φανε οι ρεγγες απο την πεινα οπως σε αυτες τις χωρες??ποια ειναι η εναλακτικη προταση εξουσιας του κκε??να γινουμε  οπως ηταν η αλβανια και η βουλγαρια οπως θα ειχαμε γινει εαν δεν ειχε επικρατησει η δεξια στον εμφυλιο?? και μη μου πεις το να τα παρουμε απο τους πλουσιους και να τα δωσουμε στους φτωχους διοτι δεν περναει πλεον...οσοι εργοστασιαρχες φορολογουντε μαζευουν τα μπογαλακια τους και πανε βουλγαρια και αλβανια και κινα κλπ που δεν πληρωνουν φορο δεκαρα..και πληρωνουν και τα μισα εργατικα..που θα βρεθουν τα χρηματα γι αυτα που φωναζει το κκε..απο τα κρατικα μονοπολια που εχουν παντου αποτυχει οπως η ολυμπιακη,η αεροφλοτ κλπ??και που τα ταιζουμε εμεις οι φορολογουμενοι εργαζομενοι για να μην απολυθουν οι εργαζομενοι ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε φεθρυ ελεος πια με τον αντισοβιετισμο σου εγιναν τρομερες μαλακιες στην ΕΣΣΔ αλλα με το να σκας συνεχεια ατακες καταντας γραφικος ενω αλλο θες να πεις.Βγαλαμε και βγαζουμε συνεχεια κειμενα για τις μαλακιες που εγιναν στην ΕΣΣΔ αλλα στο τελος της μερας πρεπει να συγκρινουμε το πως ηταν ο μεσος Ρωσος το 1907 και πως το 1957.Προφανως τοσο μεγαλες αλλαγες γινονται βιαια.Θα θελα παντως αν θες να μου αναλυσεις το πως σε μια χωρα μπορει να επιβληθει ο σοσιαλισμος με κοινοβουλευτικο τροπο και χωρις την παραμικρη ασκηση βιας.Στο περισσο τι νομιζετε δλδ οτι δεν ψαχνουμε τπτ δεν αναρωτιομαστε διαβασε και λιγο τα ντοκουμεντα που βγαζουμε με κριτικι ματια βεβαια αφου εισαι ανανεωτικος αλλα τουλαχιστον κανε μια προσπαθεια.Εγω ας πουμε καθε κυριακη δεν διαβαζω μονο Ριζο διαβαζω και Πριν και Νεα Εποχη και Αυγη να δω ρε παιδι μου τι γινεται.Δεν ειναι λιγο οξυμωρο εσεις που μας κατηγορειτε για περιχαρακωση και απομωνοτισμο να μην ξερετε τελικα τι γινεται διπλα σας και να αναπαραγαγετε προπαγανδα ανθρωπων που και σας απογοητευσαν πηγαινοντας στο Πασοκ???
Αν με το νούμερο δύο σεντόνι που μας παρέθεσες υπονοείς οτι καλώς υπήρξαν τα Γκουλάγκ, καλό είναι να το πεις καθαρά και όχι λάου λάου. Και να το πεις και σ' αυτούς που επιθυμείς να σε ψηφίσουν.
Επίσης είμαι περίεργος να δω σε τι πόρισμα θα καταλήξει επιτέλους η Κεντρική Επιτροπή του τιμημένου ΚΚΕ για τα αίτια της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του "υπαρκτού" (καλύτερα, τα καθεστώτα στις υπαρκτές χώρες του ανύπαρκτου σοσιαλισμού). Μέχρι τώρα πάντως, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Μάκη Μαϊλη σε κάτι κυριακάτικους Ριζοσπάστες που πέφτουν κατά καιρούς στα χέρια μου, έφταιγε "εκείνος ο προδότης ο Γκορμπατσώφ" και τίποτε άλλο. Εγώ πάντως δεν είδα καμμία διαδήλωση ΥΠΕΡ του τείχους του Βερολίνου όταν εκείνο έπεφτε, αντιθέτως είδα χιλιάδες άτομα να αγκαλιάζονται στις πλατείες. Όλοι αυτοί λυσσασμένοι αντικομμουνιστές ήτανε η ισχύει απλώς το γνωστό δόγμα "όταν δεν συμφωνεί η ανάλυσή μας με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα";
Υ.Γ. Έχω ξαναπεί πολλές φορές οτι είμαι ανέντακτος στο χώρο της Αριστεράς, μια ιδιότητα που δεν κατανοείς, γι αυτό και μου χρεώνεις μονίμως τον τίτλο του οπαδού -η του μέλους- του ΣΥΝ. Δεν ξέρω αν σε βολεύει αυτό, αλλά δεν θα γίνω και ότι μου πεις για να μη στη χαλάσω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εγώ απλά θα ανακεφαλαιώσω τελικά οι χρυσαυγίτες αποτελούν η δεν αποτελούν διχασμένα παρανοϊκά άτομα? από την μια καπηλεύονται αυτό που λέγεται πατρίδα αλλά από την άλλη είναι υποστηρικτές του Ναζισμού που τόσα δεινά σκόρπισαν σε όλο τον κόσμο αλλά και σε αυτήν εδώ την χώρα που λένε ότι είναι οι μόνοι που νοιάζονται για αυτήν και θεωρούν όλους εμάς προδότες.
Πολυ ωραια τα λες..
Και επειδη,ο Σταλιν και οι Ερυθροι Χμερ στη Καμποτζη επνιξαν το λαο στο αιμα και σκορπισαν δεινα,για αυτο και οι κομμουνιστες της Ελλαδας ειναι εξισου διχασμενα και παρανοικα ατομα..
Ε΅ρε λογικη εδω μεσα..

Επισκέπτης
Τωρα ψαχνεις να βρεις ρε συ Αριωνα λογικη στους χρυσαυγιτες; Τουλαχιστον οι αναρχικοι ολου του κοσμου εχουν εναν κοινο εχθρο: το κρατος και τον πλουτο. Η ιδιοκτησια ειναι κλοπη. Οι άλλοι οι καθυστερημενοι πως γινεται και τα βρισκουν μεταξυ τους δεν μπορω να καταλαβω. Στη Γερμανια χαρασσουν αγκυλωτους σταυρους σε μαγουλα ελληνων μεταναστων και εδω κουβαλανε αγκυλωτους σταυρους  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
μόνο που οι αναρχικοί οι εδώ αποτελούν ένα μέρος του συστήματος με στόχο να προβοκάρουν το λαϊκό κίνημα κατόρθωσαν σήμερα να είναι ώση παρόν και μια εκδήλωση κάποιον δημοκρατών ενάντια στην καπηλεία της Χρυσής Αυγής να την μετατρέψουν σε ακόμη μια μαχαιριά ενάντια στο λαϊκό κίνημα. 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λοιπον για να ληξουμε το θεμα πρεπει να το επαναφερουμε στις διαστασεις του λενε ολοι σημερα ποσταροντας που ηταν ο ενας και που ηταν ο αλλος και στο τελος καταληγουν σε μια παραφιλολογια οπου τις συγκρινουμε για να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη αυτη ειναι η ουσια παιδια.
Ας πιασουμε λοιπον την μερα απο την αρχη.Ειχε μια εκδηλωση η Χ.Α σημερα προσπαθωντας πολιτικα να καπηλευτει το θανατο 3ων παιδιων που πεθαναν πιστευοντας στην ιδεολογια τουσ δεν ηταν μισθοφοροι αλλα απο την πρεπει να που οτι αν τους διεταζαν ριχτε ναπαλμ σε απεργους θα το εκαναν αυτο το αναφερω για να αποδεσμευσω το γεγονος απο τη συναισθηματικη του φορτιση.Απο την αλλη εγινε μια αντισυγκεντρωση συλλογικοτητων που θεωρουν οτι οι οπαδοι της μισαλοδοξιας και των σφαγεων του διστομου και των καλαβρυτων στην Ελλαδα του 2008 δεν μπορουν να παρελαυνουν.Σε μια αλλη χωρα οπου η κυβερνηση της δεν θα ηθελε να αποπροσανατολησει την κοινη γνωμη θα ειχε απαγορευθει η συγκεντρωση των φασιστων και οι αντιεξουσιαστες θα ειχαν κατσει σπιτια τους καθως αντι-συγκεντρωση χωρις συγκεντρωση δεν υπαρχει.
Που ηταν η αριστερα ρωταει ο κοσμος.Η αριστερα συγκρουοταν με δυναμεις των ΜΑΤ στο κτιριο της ΔΕΗ για 2 λογους γιατι η χωρα δεν πρεπει να γινει η χωματερη ρυπων της Ευρωπης και γιατι θεωρουμε οτι η ΔΕΗ ειναι περιουσια τεραστια και κρισιμης σημασιας που δεν μπορει να ξεπουλιεται σε νταβατζηδες εγχωριους και ξενους.Μας λιωσανε στο ξυλο και καλα εγω ειμαι 29 χρονων γομαρι αλλα κατι γερους διπλα μου αν βλεπατε με τι μισος κατεβαζαν τα γκλομπς πανω μας.Κλεφτες ειμαστε ρε παιδια βιαστες παιδιων ειμαστε ελεος δλδ.Θελει ο λαος να λειτουργει λιγνιτοεργοστασιο στα δυτικα της αθηνας σε μια χωρα με 84%ηλιοφανεια ρωτηθηκε ποτε? γιαυτα πηγαμε εκει παιδια και ειμαι περηφανος που οι ιδεες και τα πιστευω μου εχουν αρχισει να γινονται ενοχλητικα στους ισχυρους.Ηταν δε τοσο μεγαλη η ενταση και το ξυλο που ο Αρχιμπατσος απο το αγχος να μας βαρεσει καλα επαθε εμφραγμα.
Το πολιτικο λοιπον θεμα για μενα δεν ειναι φασιστες που πλακωνονται με αναρχικους αλλα το πως ξεπουλιεται ο δημοσιος πλουτος αφου πρωτα ο λαος εχει φαει μια προπαγανδα οτι ολοι ειναι αχρηστοι και αργοσχολοι και η ΔΕΗ ειναι ζημιογονα οχι παιδια Ηλεκτρολογος ΕΜΠ ειμαι και με μαστερ στις ηπιες μορφες ενεργειας η ΔΕΗ ειναι κερδοφορα αυτη τη στιγμη που μιλαμε με τεραστιο αναπτυξιακο προγραμμα σε εξελιξη,και οσον αφορα για τους αργοσχολους με αργοσχολους φιλε ευρολαγνε θα ειχες ρευμα 7-8 ωρες οπως στη Καλιφορνια ψαχτο λιγο εξυπνος φαινεσαι.Επισης για μενα ειναι πολιτικο ζητημα να βγαινουν μεσα απο διμοιριες παρακρατικοι με ελληνικες σημαιες και ριχνουν πετρες με την καλυψη των ΜΑΤ.Που ζουμε ρα παιδια στη Χουντα ελεος πια με τους ασφαλιτες αυτα λεει ο ορκος των μπατσων?Η να προστατευει τους πολιτες απο τους ληστες και τους εγκληματιες.
Αυτα τα ολιγα σορυ για το μεγεθος δεν συνηθιζω να γραφω σεντονια.....

To γαμησες και ψοφησε μεγαλε.

Επειδη πεθαναν ατομα που ειναι στις ενοπλες δυναμεις δεν σημαινει οτι θα εριχναν ναπαλμ σε απεργους.

Αυτα σας λενε και νομιζετε οτι με τις αντι διαδηλωσεις και τις μαλακιες που υποστηριζετε κανετε κατι. Πατε να βαψετε αυγα με πορδες, αλλα δεν γινεται ετσι.

Επειδη δεν γουσταρεις τα ατομα που ειναι ενστολοι ( ουτε εγω τους παω ιδιαιτερα - για αλλους λογους απο τους δικους σου βεβαια ) δεν σημαινει οτι επειδη πεθαναν δεν πρεπει να τιμηθουν κιολας.

Οι αναρχικοι και ο καθε πουτανας γιος γιατι γραφει λευτερια για τον καθε μαλακα αναρχικο που προφυλακιζεται και καλα σε καθε τοιχο της αθηνας και βρωμιζει ξενες περιουσιες?

Γιατι να γινει αντι διαδηλωση? Θα κανανε αντι διαδηλωση τα μουνοπανακια που θελουν να λεγονται αναρχικοι εαν την συγκεντρωση για τα Ιμια την ειχε κανει αλλη ομαδα που ΔΕΝ ηταν η Χρυση Αυγη και ΔΕΝ ασπαζοταν τις αποψεις ης? ΠΟΛΥ αμφιβαλω.

Οσο για τη ΔΕΗ, να βγει ενας ρε πουστη μου και να παραδεχτει οτι ειναι κακο να υπαρχουν τετοιου ειδους μονοπωλια απο ολο το συφερτο των αριστεριστων-αριστερων κτλ κτλ να τον παραδεχτω γαμω την πουτανα μου... Λετε ολοι οχι στα μονοπωλια και στους νταβατζηδες και στις εταιρειες, και υπερασπιζεστε ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ. Ελεος. Βαζετε τον λυκο να φυλαει τα προβατα, αλλα βεβαια, κανενας αριστερος δεν θα πει οτι το κρατος ειναι διεφθαρμενο, καθως ολα θα διευθυνονται απο αυτο και θα ειναι το μονο μεσο προπαγανδας και χειραγωγησης. Τετοιοι μαλακες ειστε, και στα αρχιδια μου οποιος παρεξηγηθει.

Εαν οι Χρυσαυγιτες καπηλευονται τον θανατο των τριων παιδιων οπως λες μεγαλε, τοτε και το συναφι των αριστερων-αναρχικων-οπως σκατα λεγονται ολα αυτα τα παρασιτα ( οπως επισης παρασιτα θεωρω και τους χρυσαυγιτες μην ξεχνιομαστε ) καπηλευεται την εννοια της δημοκρατιας, της ελευθεριας, του πανεπιστημιακου ασυλου, της προσωπικης εκφρασης, της ελευθεριας του λογου, της ελευθεριας του να πιστευεις ο,τι γουσταρεις και να διαδηλωνεις για αυτο ( οπως αλλωστε κανουν και αυτοι, και οταν τους την λενε το παιζουν κλαψομουνηδες και καλα παιδια ) οπως επισης καπηλευονται και καταστρεφουν περιουσιες ξενων ανθρωπων που δεν φταινε ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, υπονομευουν την δημοσια ασφαλεια ( τι θα γινοταν αραγε αν η φωτια στο αστυνομικο τμημα προσφατα εξαπλωνοταν στην πολυκατοικια διπλα και στα διπλα σπιτια? δεν το σκεφτηκανε αυτο τα μουνοπανακια ) και αλλα πολλα.

Δεν γουσταρω τους Χρυσαυγιτες, να μην παρεξηγηθω κιολας, αλλα θελω να πιστευω πως εχω το δικαιωμα να υπερασπιζομαι καποιον που θελει να διαδηλωσει για κατι το οποιο πιστευει, ασχετα αν εγω δεν το ασπαζομαι. ( θα μου αρεσε παρα πολυ να εβλεπα πχ διαδηλωσεις για την παιδεια χωρις συμπλοκες και αναταραχες, ασχετα αν εγω ο ιδιος δεν συμφωνουσα με τις θεσεις των διαδηλωτων - οντας φοιτητης ( και οχι ουτε πασπιτης ουτε δαπιτης ειμαι :cheesy: ) - )

Αλλα επειδη τα αναρχοκουμουνια εχουν μπλεξει την πουτσα με τη βουρτσα νομιζουν οτι ειναι κρατος εν κρατη και κανουν και αντι διαδηλωσεις, τη στιγμη που επρεπε και αυτοι να αποδωσουν φορο τιμης σε αυτους που πεθαναν για να υπερασπιστουν την πατριδα ΤΟΥΣ. ( και την δικια τους αλλα και των αναρχομαλακισμενων ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom