Νέα

Χρόνια πολλά Δημητράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CHRIS1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
σημερα ο αγαπημενος μας δημητρακης,εχει την ονομαστικη του γιορτη.
οτι και να ευχηθουμε σε αυτον τον Οδυσσεα της ηδονης ειναι τοσο λιγο.οτι και να πουμε για αυτη τη τιτανια μορφη ειναι τοσο μα τοσο μικρο.Γιατι τι μπορει κανεις να πει για αυτη την επικη μορφη που διεσωσε το πληγωμενο σεξουαλικο φιλοτιμο του ελληνα?τι μπορει κανεις να πει για τον ηρωα που προτιμησε να πορνομεταναστευσει απο το να συμβιβαστει?
προτιμησε να γινει Προμηθεας και οχι Επιμηθεας.και οπως το δωρο του Προμηθεα στους ανθρωπους ηταν η φωτια,ετσι και αυτος δωρισε τη σπιθα της εξεγερσης εναντια στο ζυγο των ελεινιδων.
Εκει στη μακρινη Ρωσσια δινει το τιμημενο του αγωνα του πορνομεταναστη.Γραφει με χρυσα γραμματα τιμημενες πραξεις δοξας,πρεσβευει την ψυχη του ελληνα εραστη με τον πιο τιμημενο τροπο
Αγωνιζεται ,μαχεται,πολεμα για καλυτερες σεξουαλικες συνθηκες για τον καθε ελληνα,για τον καθε ''γκρικ λοβερ''
Παραμενει στις επαλξεις του αγωνα,μας καθοδηγει,μας συμβουλευει και μας νουθετει.
Φιλε,συντροφε,συναγωνιστη σου ευχομαστε εκ βαθους καρδιας οτι το καλυτερο.Συνεχισε τον αγωνα σου.
Το πνευμα της αντιστασης εναντια στις ελεινιδες που μας εμφυσησες ζει μεσα μας.κ οπως εσυ ετσι και αυτο μας εμπνεει και μας οδηγει.Για ενα καλυτερο αυριο,για μια πιο χαρουμενη ζωη,για εναν κοσμο που η σεξουαλικοτητα και ο ερωτισμος που μας διδαξες θα κυριαρχουν.
Η ενδοξη 9η Νοεμβριου,η μερα που πριν 18 χρονια αφηνες την πατρωα γη γα να πορνομεταναστευσεις ας ειναι για μας τους οπαδους σου,το εφαλτηριο του αγωνα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΗΔΟΝΗΣ
[move]
Днем рождения царя
[/move]

υγ. σε ζηλεύουνε πολλοι

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά Δημήτρη άρχοντα της ηδονης!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τιμη και δοξα στον Τσαρο. Χρονια πολλα στην Ρωσια Δημητρακη..... καλα  :knockinb: :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :cum: :tits2: :kissass: :pipa3: :fuck2:

Επισκέπτης
Σήμερα γιορτάζει και ο λογιστής μου :rockon:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Χρονια πολλά Δημήτριε και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα  :sunglasses:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.578
Πόντοι
736
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΔΗΜΗΤΡΗ  Τσάρε πασών των Ρωσιων και μέγα πηδηχτη και τιμωρό όλων τον ανατολικών υπάρξεων

Επισκέπτης
Περιττό να πω,ότι του δημητράκη λίγο δύσκολο να του κάτσει γκόμενα άνευ πληρωμής :sunglasses: :grin: :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περιττό να πω,ότι του δημητράκη λίγο δύσκολο να του κάτσει γκόμενα άνευ πληρωμής :sunglasses: :grin: :)
Γιατι δεν κοιτας τα παλια ποστ να δεις τι φωτογραφιες εχω ανεβασει που ειμαι μαζι με γκομεναρες.Που δεν ειναι επι πληρωμης.Και μετα να μιλισεις Εγω δεν ειμαι σαν τους φουκαραδες που λενε μουσια και βαζουνε ψευτικες φωτογραφιες!οτι λεω το αποδυκνειω :)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη29 χρονια πολλα

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Χρονια Πολλα στους μητσηδες ρε !!  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θελω και εγω αυτογραφο...
τελειωσε ο τυπος ειναι ο θεος μας.

Ειδικα εκει που λεει "Κατι θα βγαλω και σημερα" ή "Θα εχει πολυ μουνι αποψε"
ειναι τρομερος ο ανθρωπος τι να λεμε τωρα μορφαρα  :rockon: :rockon: :rockon:

χρονια πολλα δημηηηηηητρηηηηηηηη ειμαστε ολοι μαζι σου. Σε εχω πετυχει σε τσαρκα στη φυλης
αλλα δεν σου μιλησα γιατι δεν ημουν σιγουρος οτι ησουν εσυ  :grin:
Πολυ πιθανον.Εκει ειμαι σχεδον καθε μερα οταν ερχομαι Ελλαδα :2funny:Πολλοι με συγκρινουνε με τους Ναρκομανεις που πανε να παρουνε τη δοση τους :2funny:Ετσι κ'εγω πηγαινω Φυλης για να  :knockinb:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χρόνια πολλά Δημητράκη! :tits:
Δημήτρακη είμαι μία τσούλα ελληνοαμερικάνα που γουστάρω πολύ το Ελληνικό καυλί και βρίσκομαι αυτό τον καιρό Ελλάδα για να σταματήσω την πορνομετανάστευση....Προσφέρο κοινωνικό έργο στην χώρα δηλαδή....Πως θα γίνει να μας ρίξει κανένα πουτσοσκάμπιλο και εμάς μπας και σε κρατήσουμε μακριά από αυτές τις κρυόκολες βλαχάρες που βγαίνεις στην Ρωσία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom