Νέα

Χριστουγεννα μια Υποκρισια του Κοσμου η μια απλη Γιορτη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για μενα μεγαλη υποκρισια και χαμογελα που πραγματικα δεν υπαρχουνε.ευχες και δωρα για γλυψιματα κοκ.κανω λαθος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για μενα μεγαλη υποκρισια και χαμογελα που πραγματικα δεν υπαρχουνε.ευχες και δωρα για γλυψιματα κοκ.κανω λαθος?
Eιναι γιορτη για τα μικρα παιδια.Εσυ δεν στολιζες μικρος δηλαδη και δεν περιμενες απο τον Αγιο Βασιλη δωρα;
Τι προτεινεις να καταργηθουν;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ωραιο θεμα, αναμενω φιλοσοφημενες απαντησεις  :grin:
:coffee:

εν συντομια η αποψη μου ειναι οτι ειναι υποκριτικη ως γιορτη καθαυτη, ως "θεσμος" να το πω (αν και ειναι λαθος εκφραση)...
ωστοσο ο ανθρωπος την εχει αναγκη, θελει να ξεφυγει και να νιωσει καποιες μερες ξεχωριστα, οχι σαν ολες τις αλλες μερες....
αλλο βεβαια που στις μερες μας εχει καταντησει γιορτη του υπερκαταναλωτισμου
παντως με τους συγγενεις σου κ τους ανθρωπος σου δεν μπορεις να εισαι ψευτικος....στη δουλεια κ σε αλλα κοινωνικους χωρους υπαρχει μια αισθηση οτι ολα γινονται για λογους τυπικοτητας
:)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
δικαιολογησετο αδελφε.εγω οτι βλεπω λεω.Ασε τι νιωθω.

Πρωτον ειναι γιορτη που πρωτα απολα ειναι για τα παιδια και ας κρινει ο καθενας απο τον εαυτο του και αυτα που εζησε οταν ηταν μικρος.
Ερχομαστε πιο κοντα ο ενας με τον αλλον οχι επειδη πρεπει αλλα επειδη το εχουμε αναγκη και  οσον αφορα
τα δωρα τι γλυψιμο να κανεις σε ενα συγγενη η φιλο που τον βλεπεις μια στο τοσο λογω υποχρεωσεων η δεν ξερω τι αλλο  και του το προσφερεις :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Για τα παιδια συμφωνω αλλα μεχρι καποια ηλικια γιατι κ εγω εψαχνα τον αγιο βασιλη αλλα τωρα ουτε που με νοιαζει σε φαση.Παλι τωρα ειναι για τους μικρους.Καθε χρονο υγεια χαρα με το δεξι κ κουραφεξαλα και βλεπει κανεις απο εσας ο ελληνικος λαος να ειναι ευτιχισμενος?Απλα εγω προσωπικα βλεπω πολυ υποκρισια και δηθενισμος.Οχι με την οικογενεια μου με τον περιγυρω μου!Κ ασε που ο κοσμος δεν εχει λεφτα να φαει κ αναγκαζεται λογω χριστουγεννων να χρεωθει κτλπ γιατι θα κανει αυτο που κανουν ολοι τον προβατισμο.

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Χριστούγεννα - δώρα - .................γλυψίματα. Ρε κανένας ψυχίατρος δεν υπάρχει? ? ? SERAPIS.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οτι σας στελνουν μηνυματα καποιες εταιριες για χρονια πολλα σημαινει κατι?

οτι σκανε ευχετηριες καρτες βουλευτων κ υπουργων στο σπιτι σας με τα λεφτα τα δικα σας σημαινει κατι?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
οτι σας στελνουν μηνυματα καποιες εταιριες για χρονια πολλα σημαινει κατι?

οτι σκανε ευχετηριες καρτες βουλευτων κ υπουργων στο σπιτι σας με τα λεφτα τα δικα σας σημαινει κατι?

Τωρα το πας αλλου το θεμα.
Πως συγκρινεις την σχεση που εχει ενας φιλος με  μενα με την σχεση που εχει μια εταιρια με εμενα
Ατυχης συγκριση για να βγαλεις το αποτελεσμα που θες ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Να καταργήσουμε και την Κυριακή (που είναι αφιερωμένη στον "Κύριο") ρε φίλε όσοι δεν πιστεύουμε; Εγώ ας πούμε που δεν πιστεύω να πω "θέλω να δουλεύω 7 μέρες τη βδομαδα!";

Τα Χριστούγεννα είναι συνέχεια πανάρχαιας παγανιστικής γιορτής και συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο, όπου αρχίζει να μεγαλώνει η μέρα. Την "γέννηση του φωτός".
Κι οι φωτεινοί διάκοσμοι από τις αρχές του Δεκέμρη είναι για να δώσουν μια ψευδαίσθηση ζωντάνιας και να "ξορκίσουν το σκοτάδι" μέσα στην καταχνιά το χειμώνα.

Τώρα αν εσύ θέλεις όλες τις μέρες ίδιες, δικαίωμά σου...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.089
Πόντοι
6.515
γιορτη του υπερκαταναλωτισμου.
Υπερκαταναλωτισμος = χρηματα
Ελληνες = χωρις χρηματα.
Συμπερασμα. Δεν εχει νοημα υπαρξης παρα μονον για τα παιδια που γλυτωνουν σχολειο και για τα σκυλάδικα που κανουν σεφτε  :think:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Υποκρισία που με αυτα και τα αλλα το καταφεραμε να μας αρεσει κιολας.Ειναι κατι σαν τις αποκριες για μενα ολη αυτη η φαση με τα στολισματα γενικοτερα.Αμα εισαι σε καποιο μερος χιονισμενο και βγαζεις τα γουστα σου αυτες τις μερες με φιλους και γκομενα καλα ειναι αν εισαι εκει που εισαι ολο το χρονο τζαμπα χαιρεσαι.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Υπάρχουν άνθρωποι που τα χριστούγενα τα βιώνουν και κάνουν πράξεις διοτι ξέρουν την σημάσια τους απλά είναι μειοψηφία.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες χριστουγεννα σημαινει σε χιονα με φιλους και οικογενεια με κανα μουνακι να ζεσταινομαστε πιο πολυ λιγο σκι και λιγο ξεσκι.Καμια Ελβετικη η Αυστριακη Αλπ ειναι οτι πρεπει.Για την ελλαδιτσα της αιθανολης οχι ευχαριστω δεν θα παρω.

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Σιγά ρε μίζεροι, μια εφκερία να πούμε μιαν εφχί είνε, να ανταλάξουμε κανα δωράκι και να βρεθούμε με σιγγενείς/φίλους και να περάσουμε καλά. Λίγο να ξεχνιέτε ο κόσμος καλά είνε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom