Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έληξε και με τους 2 σας χωρίς κυρώσεις.Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.
Άντε σταματάω και εγώ γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε..
Ποινές όμως και κυρώσεις μόνο σε μένα ξέρεις να δίνεις κύριε Πάνο.Με έχεις τσακίσει στα warn και στα muted.Πές μου τώρα πως να γράψω ενημέρωση απο Φυλής που πήγα σήμερα με το κωλοπράσινο σημάδι που μου έχεις?Έληξε και με τους 2 σας χωρίς κυρώσεις.Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.
Ποινές όμως και κυρώσεις μόνο σε μένα ξέρεις να δίνεις κύριε Πάνο.Με έχεις τσακίσει στα warn και στα muted.Πές μου τώρα πως να γράψω ενημέρωση απο Φυλής που πήγα σήμερα με το κωλοπράσινο σημάδι που μου έχεις?
Αύριο και σε σένα και στον analhunter.Μέχρι τότε κόσμια και οι δυό σας.με το κωλοπράσινο σημάδι?
Όντως :- Τα κλείνω ΟΛΑ και πάω για μπύρες σε λίγοΟ Μποςςςςς τάπαιξε!!!
Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...
Ρε μαγκα τσουρεκια μας εκανες τα @@ θελοντας και μη ολες αυτες τις μερες με τον πουτανοκαψουροερωτα σου,πηγαινε βρες κανα κοριτσι για σπιτι ΄η αλλιως ασχολησου με ξεκωλα και γαμα και μην σπονσαρεις και λιβανιζεις καθε τρεις και λιγο τη Χριστινα,σιγα το ξεκωλο,ενα παλτο,ενα επιπλο ειναι.Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...
ποιο μελος ρε αγορινα μου γιατι δεν καταλαβα αυτο που ειπες?
Πρεπει να παραδεχτεις οτι γινεσαι κουραστικος ετσι?τι οικογενεια και μαλακιες και αλλα τετοια ενα site ειναι ρεεεεε...Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...
Νομίζω ότι εδώ, μιλάμε για την XRISTINA69, μήπως...
Νομίζω ότι εδώ, μιλάμε για την XRISTINA69, μήπως...
Ρε μαγκα τσουρεκια μας εκανες τα @@ θελοντας και μη ολες αυτες τις μερες με τον πουτανοκαψουροερωτα σου,πηγαινε βρες κανα κοριτσι για σπιτι ΄η αλλιως ασχολησου με ξεκωλα και γαμα και μην σπονσαρεις και λιβανιζεις καθε τρεις και λιγο τη Χριστινα,σιγα το ξεκωλο,ενα παλτο,ενα επιπλο ειναι.
Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...
μπορει και να ειναι...Δεν λέω όχι , είναι όλα αυτά που λες…και να συμφωνήσω μαζί σου…. Απλός θέλω να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι είσαι εσύ καλλίτερος από την Χριστίνα; Αυτό μόνο πες μου.
Δεν λέω όχι , είναι όλα αυτά που λες…και να συμφωνήσω μαζί σου…. Απλός θέλω να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι είσαι εσύ καλλίτερος από την Χριστίνα; Αυτό μόνο πες μου.