Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έληξε και με τους 2 σας χωρίς κυρώσεις.Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Έληξε και με τους 2 σας χωρίς κυρώσεις.Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι μας.
Ποινές όμως και κυρώσεις μόνο σε μένα ξέρεις να δίνεις κύριε Πάνο.Με έχεις τσακίσει στα warn και στα muted.Πές μου τώρα πως να γράψω ενημέρωση απο Φυλής που πήγα σήμερα με το κωλοπράσινο σημάδι που μου έχεις?

p0p

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ποινές όμως και κυρώσεις μόνο σε μένα ξέρεις να δίνεις κύριε Πάνο.Με έχεις τσακίσει στα warn και στα muted.Πές μου τώρα πως να γράψω ενημέρωση απο Φυλής που πήγα σήμερα με το κωλοπράσινο σημάδι που μου έχεις?

Προτείνω να στο αφαιρέσει για 20'  :dancing:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
... πάλι χαμός έγινε ρε κοπέλια;; χαχα....:):)

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Της πουτάνας όπως πάντα...!!!! :idiot:

Αυτό πηστεύω οτι αρέσει στην Χριστίνα...

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε  είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...

Επισκέπτης
Μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τον αδιάφορων...Επιβάλετε σε ένα μέλος του bourdela.com να μην υφίσταται σαν μέλος και εσείς σαν μέλη δηλώνετε αδιάφοροι…τόσο πολύ νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια. Γιατί εμείς οι Μπουρδελιάριδες είμαστε μια οικογένεια και το bourdela.com είναι το σπίτι μας. Νομίζω δεν είναι όμορφο και πρέπων να αδιαφορείς για ένα μέλος που εξαναγκάζετε  είναι έξω από αυτό το σπίτι. Σκεφτείτε, θα θέλατε να το έκαναν σε εσάς...

ποιο μελος ρε αγορινα μου γιατι δεν καταλαβα αυτο που ειπες?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ρε μαγκα τσουρεκια μας εκανες τα @@ θελοντας και μη ολες αυτες τις μερες με τον πουτανοκαψουροερωτα σου,πηγαινε βρες κανα κοριτσι για σπιτι ΄η αλλιως ασχολησου με ξεκωλα και γαμα και μην σπονσαρεις και λιβανιζεις καθε τρεις και λιγο τη Χριστινα,σιγα το ξεκωλο,ενα παλτο,ενα επιπλο ειναι.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Πρεπει να παραδεχτεις οτι γινεσαι κουραστικος ετσι?τι οικογενεια και μαλακιες και αλλα τετοια ενα site ειναι ρεεεεε...

Επισκέπτης
Νομίζω ότι εδώ, μιλάμε για την XRISTINA69, μήπως...

ρε γιατι γυριζεις γυρω απο το ιδιο θεμα...εγω σου λεω καλα εκανες κ την γαμησες δικα σου ειναι τα λεφτα καντα οτι θελεις...κακο εμενα παντως δεν μου εκανες...αστη τη χριστινα τωρα να κανει τη ζωη της ουτε που την ενδιαφερουν τα μπουρδελα τωρα...κοιταξε κ εσυ τι δικια σου κανε το χαβαλε σου κ στο πουτσο σου ολα

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Ρε μαγκα τσουρεκια μας εκανες τα @@ θελοντας και μη ολες αυτες τις μερες με τον πουτανοκαψουροερωτα σου,πηγαινε βρες κανα κοριτσι για σπιτι ΄η αλλιως ασχολησου με ξεκωλα και γαμα και μην σπονσαρεις και λιβανιζεις καθε τρεις και λιγο τη Χριστινα,σιγα το ξεκωλο,ενα παλτο,ενα επιπλο ειναι.

Δεν λέω όχι , είναι όλα αυτά που λες…και να συμφωνήσω μαζί σου…. Απλός θέλω να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι είσαι εσύ καλλίτερος από την Χριστίνα; Αυτό μόνο πες μου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697

το παρών thread περνά πλεόν στη σφάιρα του σουρεαλισμού.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Δεν λέω όχι , είναι όλα αυτά που λες…και να συμφωνήσω μαζί σου…. Απλός θέλω να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι είσαι εσύ καλλίτερος από την Χριστίνα; Αυτό μόνο πες μου.
μπορει και να ειναι...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ξεκολλατε με τις πουτανες φιλοι.οι πουτανες ειναι για να κανουν τη δουλεια που κανουν.αφηστε τις στην ησυχια τους

Επισκέπτης

εσενα τι σε ενδιαφερει τι γνωμη εχει το παιδι για τον εαυτο του...στη τελικη ρε μεγαλε αυτη επελεξε να μπει εδω μεσα κ να την κρινει ο καθενας απο εμας..ας μην εμπαινε να μην της ελεγε τιποτα κανενας..αυτη εκτειθετο οχι το παιδι τον οποιο δεν τον ξερει κανενας κ ουτε ξερεις τι ειναι ο καθενας

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom