Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν ξέρω για εκτός sιtε της προτιμήσεις του...αλλά εδώ είναι ως θηλυκό.

(καταλαβαίνετε...κάλυψη-παραλλαγή)
ο νταβάς της θα είναι ρε αρχιζώο.σε όλες τις πουτάνες μπαίνουν και οι νταβάδες τους μέσα να βλέπουν.αλλά που μυαλό εσύ που πήγες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου σε μια καριόλα των 20 ευρώ που γλύφει 100 πούτσες την ημέρα.τι ήθελες μια τέτοια γυναίκα να τα είχε με κάνα αγόρι της φιλοσοφικής ηλίθιε? με αλβανούς μαχαιροβγάλτες είναι παλιομπετούγια.και κάτι μαλακοπίτουρες σαν εσένα τους έχουν για να σπανε πλάκα και να τους τρώνε τα φράγκα.άντε ηρέμησε και γίνε άνθρωπος λογικός που γελάει όλος ο μπουρδελόκοσμος με τα χάλια σου σούργελο.

edit panoboss: Συνέχισε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς και θα σου έρθει και το muted.Ξέρεις...

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Λοιπόν , για να τελειώνουμε.
Δεν έχω κάτι εναντίον σας.
Και είδες ότι στα άλλα θρεντ που στην έλεγαν κι έγινες ρόμπα....εγώ δεν ακολούθησα.
Απλά τη γνώμη  μου είπα ότι υπερβάλλεις....αλλά για μελανιές και "τρίτα μέλη"....δεν γνωρίζω, και δεν ξέρω αν ισχύει κι όλας.
Πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται.

Τώρα για τα ψυχολογικά μας......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο .

Για να γράφω συναγωνιστή κάποια πράγματα ίσως ξέρω κάτι παραπάνω…και σίγουρα θα ειπωθούν πολλά εδώ από εσάς… πίστεψε με, δεν είμαι ο καψούρης της ιστορίας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να γράφω συναγωνιστή κάποια πράγματα ίσως ξέρω κάτι παραπάνω…και σίγουρα θα ειπωθούν πολλά εδώ από εσάς… πίστεψε με, δεν είμαι ο καψούρης της ιστορίας.
Σκέψου και να ήσουνα δηλαδή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όχι ρε πάνο γιατί?Τα παιδιά θα πάρουν μέρος σε αγώνες kick boxing και σκέφτονται να κάνουν λίγη έξτρα προπόνηση..Τόσο φοβερό είναι?Προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού..

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
μάγκες δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με ένα καμένο άτομο που προμοτάρει μια συγκεκριμένη πουτάνα και ένα συγκεκριμένο μπουρδέλο.στην αρχή κάποιοι είσασταν επιφυλακτικοί απέναντί του αλλά τώρα πειστήκατε ΟΛΟΙ περι τίνος ατόμου πρόκειται.
Η πορεία του giorgos33 είναι ότι η πουτανάρα η Χριστίνα69 που δουλεύει σε τσαρδί του μεταξουργίου (που το έχει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69) του πούλησε καψουριλίκι,του έφαγε 200 ευρώ πιάνοντας της μόνο το χέρι χωρίς να την πηδήξει (μιλάμε για ρεκόρ γκίνες μαλακίας το παληκάρι) και μετά μάθαμε απο παλιά μέλη ότι μάζεψε και ξύλο απο τους αλβανούς νταβατζήδες που έχει το μπουρδέλο και η συγκεκριμένη πουτάνα.ο άνθρωπος αυτός ξεπέρασε τον Καραγκιόζη και τον Βέγγο με την αστεία πορεία της ζωής του.το άσχημο είναι ότι οι μόντς τον προστατεύουν και γράφει ανενόχλητος τις μαλακίες του πρήζοντάς μας τα αρχίδια.Μετά ελάτε να μιλήσετε για promoters μπουρδέλων και πουτάνων.Σε σιχάθηκε μέχρι και η ίδια καραπουτανάρα που γουστάρεις ηλίθιο ζώο και έβαλε και τους νταβάδες της να σε ξεφορτωθεί ηλίθιε.Σου τα έγραψε και ο moi που είχε παρόμοιες εμπειρίες και είναι και σεβαστό μέλος εδώ αλλα μυαλό δεν έβαλες.Προβλέπω να γελοιοποιήσαι συνέχεια στη ζωή σου.

Το μόνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν δουλεύει στο μαγαζί της Κατερίνας, Κολωνου30.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
PoP και poutanoleon ΗΡΕΜΙΑ!!!

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
σταματάω να γράφω γιατί βλέπω ο κύριος μοντ υπερασπίζεται τον giorgos33.τα δε πόστ μου έχουν εξαφανιστεί 'ως δια μαγείας' και δεν υπάρχουν για πολλαπλή φορά.
αλλάζω θρέντ γιατί βαρέθηκα με τον πουτανοκαψούρη τον giorgo και τον κάθε giorgo.

Επισκέπτης
Συμφωνώ, αλλά οι κανόνες δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται επιλεκτικά.

απλα εαν εχεις μαθει αντι για επιχειρηματα να λες μαλακα κ μαλακα λογικο ειναι να στα σβησουν...γραφουμε εφω δεν ειμαστε στη λαικη αγορα να γκαριζουμε...

p0p

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
απλα εαν εχεις μαθει αντι για επιχειρηματα να λες μαλακα κ μαλακα λογικο ειναι να στα σβησουν...γραφουμε εφω δεν ειμαστε στη λαικη αγορα να γκαριζουμε...

Ναί, έχω διαβάσει τα μηνύματά σου τα οποία διαπνέονται από γαλλική ανατροφή.

Επισκέπτης
Ναί, έχω διαβάσει τα μηνύματά σου τα οποία διαπνέονται από γαλλική ανατροφή.

μπουυυυυυυυυυυυυυυυχαχαχαχαχααχ.ευχαριστω μεγαλε για τα καλα σου λογια...μ αρεσει αυτο θα το λεω....ααααααα χχαχαχααχα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ρε ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει :rolleyes: :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom