Νέα

Χριστίνα - Xristina69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα θέλατε να βρίσκετε κοντά μας η XRISTINA69 ως μέλος του site;

• Θέλω να είναι κοντά μας ως ενεργό μέλος.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην ποστάρει.

• Θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος αλλά να μην συμμετάσχει στο CHAT.

• Δεν θέλω να είναι κοντά μας ως μέλος του site.

• Το θέμα μου είναι αδιάφορο.

• Πραγματικά στα αρχίδια μου

• Πραγματικά στο μουνί μου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά και αρκετά δυνατά στην καθημερινότητα του site μια συζήτηση που ξεκίνησε από thread της «Μοσχονισίων 28». Μια συζήτηση που είχε εμένα σαν επίκεντρο (Gιorgos_32 ή GΙORGOS33) και ακόμα ένα ιδιαίτερο άτομο, μια ιδιαίτεροι κοπέλα. Μια κοπέλα που την βλέπεις πολύ ήρεμη και τρυφερή και μπορεί να γίνει πολύ δυνατή και σκληρή όπως την ξέρουν αρκετοί από εμάς στο δωμάτιο. Μια κοπέλα που της έχουν φερθεί σαν μια  τελευταία... και την έχουν αγαπήσει σαν μια  Κύρια. Μια κοπέλα που έχει μόνο φίλους ή μόνο εχθρούς. Μια κοπέλα γεμάτη αντιθέσεις  που δεν μας  αφήνει ποτέ αδιάφορους σε όλους τους τομείς. Μια κοπέλα που δυστυχώς πλέον δεν είναι μαζί μας στο site. Και φυσικά μιλάω για την XRISTINA69 ή αλλιώς κατά τον πολύ κόσμο Χριστίνα. Πιστεύω ότι αξίζει να πούμε τις απόψεις μας εδώ, που σίγουρα έχουμε πολλοί από εμάς και να πούμε αν την θέλουμε πάλi κοντά μας στο site ψηφίζοντας, σαν ένδειξη αποτροπιασμού για την εξαναγκαστική καταπάτηση προσωπικών ελευθέριων και δικαιομάτων.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Giοrgos ξεκόλλα.
Αμα θέλει να είναι μέλος....ας το αποφασίσει η ίδια.
Σε λίγο θα αρχίσουμε και να παρακαλάμε όποιον θέλει η δεν θέλει να είναι πια μέλος εδώ.
Μοιάζει λίγο σαν "πατρονάρισμα " αυτό που κάνεις τώρα.

Και να ξέρεις....η υπερβολή ....και η Θεοποίηση .....δεν έκαναν ποτέ καλό σε κανένα.
Ούτε σε σένα θα κάνουν....ούτε στη  γκόμενα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Giοrgos ξεκόλλα.
Σε λίγο θα αρχίσουμε και να παρακαλάμε όποιον θέλει η δεν θέλει να είναι πια μέλος εδώ.

Και να ξέρεις....η υπερβολή ....και η Θεοποίηση .....δεν έκαναν ποτέ καλό σε κανένα.

Σωστός!!

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Giοrgos ξεκόλλα.

Ότι δεν είναι μαζί μας, δεν εξαρτάτε από την ίδια, αλλά από ένα τρίτο άτομο, μέλος του site και αυτό. Μπορεί να το έχετε δει και να του έχετε μιλήσει, αλλά λίγοι ξέρουν πιο είναι...(το πατρονάρισμα ταιριάζει εκεί…).Δεν είπα να παρακαλέσουμε να είναι μαζί μας, εξάλλου είναι ένα δικαίωμα της. Αλλά να δείξουμε την αντίθεση μας σε αυτόν τον εξαναγκασμό. Δεν ξέρω αν αυτό σας κρατάει αδιάφορους...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ότι δεν είναι μαζί μας, δεν εξαρτάτε από την ίδια, αλλά από ένα τρίτο άτομο, μέλος του site και αυτό. Μπορεί να το έχετε δει και να του έχετε μιλήσει, αλλά λίγοι ξέρουν πιο είναι...(το πατρονάρισμα ταιριάζει εκεί…).
Ρε Γιωργάκη, είπαμε να σε υπερασπιστούμε στο άλλο θρεντ, με την έννοια οτι έχεις το δικαίωμα να κάνεις τη μαλακία που ονειρεύτηκες. Μη μας τα πρήζεις όμως άλλο με την πάρτη σου και τους πουτανοέρωτές σου. Ούτε η Μόνικα Μπελούτσι να ήσουνα πια!

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όπως και να έχει....το ξεκίνησες εσύ το έργο , όντας τόσο κολλημένος μαζί της.
Νομίζω  πως το θέμα έχει κουράσει.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.004
Πόντοι
12.056
Ημαρτον πια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αραγε η ιδια να συμφωνει με αυτο το γκαλοπ??
Εχεις την συμφωνη γνωμη τις???
Προσεξε γιατι μπορει να ακουστουν πολλα για αυτη εδω μεσα και θα εισαι εσυ υπαιτιος  :dancing: :dancing: :dancing:
Και δεν σε ξεπλενει τιποτα μετα  ;) ;)

Φιλικα

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Όπως και να έχει....το ξεκίνησες εσύ το έργο , όντας τόσο κολλημένος μαζί της.
Νομίζω  πως το θέμα έχει κουράσει.

Δεν σου ζήτησα να ασχολείσαι  και να συμμετάσχεις στα thread μου. Έχεις αναρωτηθεί γιατί το κανείς, αφού δεν σου αρέσουν...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όχι κάνεις λάθος.
Μου ζήτησες να συμμετάσχω, ποστάροντας το ανάλογο θρεντ και ψηφοφορία.
Τώρα αν η γνώμη μου - ότι το θέμα μας έχει κουράσει - δεν σου άρεσε......
ξυδάκι

Δεν ήμουν αγενής μαζί σου....μπορώ όμως αν θες να γίνω.

Και όσον αφορά γιατί το έκανα ;
Γιατί πίστεψα ότι ίσως καταλάβεις αυτό που σου είπα καλοπροέραιτα.

Αλλά φαίνεται ότι αυτό....μέσα στο κόλλημα σου...είναι αδύνατο.
Σιγά να μην σου έπαιρνα και την άδεια για να ποστάρω τη γνώμη μου.

Γκέγκε ;

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Ημαρτον πια   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αραγε η ιδια να συμφωνει με αυτο το γκαλοπ??
Εχεις την συμφωνη γνωμη τις???
Προσεξε γιατι μπορει να ακουστουν πολλα για αυτη εδω μεσα και θα εισαι εσυ υπαιτιος  :dancing: :dancing: :dancing:
Και δεν σε ξεπλενει τιποτα μετα  ;) ;)

Φιλικα

Και φυσικά δεν το  ξέρει, έτσι πιστεύω ότι είναι καλύτερα, εξάλλου δεν της επιτρεπτέ να είναι μέλος. Κάποιος άλλος μπορεί να τα δει...ο νοών νοητό.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
γιατι δεν της επιτρεπεται να ειναι μελος..??

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
Όχι κάνεις λάθος.
Μου ζήτησες να συμμετάσχω, ποστάροντας το ανάλογο θρεντ και ψηφοφορία.
Τώρα αν η γνώμη μου - ότι το θέμα μας έχει κουράσει - δεν σου άρεσε......
ξυδάκι

Δεν ήμουν αγενής μαζί σου....μπορώ όμως αν θες να γίνω.

Γκέγκε ;

Η επιλογή να ψηφίσεις είναι δικιά σου…και νομίζω ότι έβαλα όλες της επιλογές απαντήσεων για κάποιων που θέλει να ασχοληθεί και να θέλει να ψηφίσει. Αν εσένα σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου τι να πω….έχουμε και άλλο thread που εκεί μπορείς να εκφραστείς ελευθέρα…. και εν μέρη να εκτονωθείς…

OP
OP
G

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
66
Like
2.926
γιατι δεν της επιτρεπεται να ειναι μελος..??

Γιατί συναγωνιστή , υπάρχει στο site ένα μέλος που παρακολουθεί αν μπαίνει… και μετά πράττει ανάλογα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις. Πόσες φορές έχουμε δει την Χριστίνα με μελανιές, στο δωμάτιο τελευταία … δεν σας έχει κάνει καθόλου εντύπωση…

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.004
Πόντοι
12.056
Και φυσικά δεν το  ξέρει, έτσι πιστεύω ότι είναι καλύτερα, εξάλλου δεν της επιτρεπτέ να είναι μέλος. Κάποιος άλλος μπορεί να τα δει...ο νοών νοητό.

Kαι που ηταν μελος δεν προσεφερε και τιποτα...μια γυναικα μεσα στις αλλες...ασε που ηταν και πνευμα αντιλογιας.
Ειδικα εσενα που σε ειχε ταραξει στην χυλοπιττα.. :grin: :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η επιλογή να ψηφίσεις είναι δικιά σου…και νομίζω ότι έβαλα όλες της επιλογές απαντήσεων για κάποιων που θέλει να ασχοληθεί και να θέλει να ψηφίσει. Αν εσένα σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου τι να πω….έχουμε και άλλο thread που εκεί μπορείς να εκφραστείς ελευθέρα…. και εν μέρη να εκτονωθείς…
Ρε Γιωργάκη, ούτε ο εισαγγελέας με τη Τζένη την ωραία να ήσουνα.
Δεν σε χαλάει που έχεις γίνει σούργελο;

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.004
Πόντοι
12.056
Γιατί συναγωνιστή , υπάρχει στο site ένα μέλος που παρακολουθεί αν μπαίνει… και μετά πράττει ανάλογα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις. Πόσες φορές έχουμε δει την Χριστίνα με μελανιές, στο δωμάτιο τελευταία … δεν σας έχει κάνει καθόλου εντύπωση…

Αρσενικο η θυλυκο μελος??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
μάγκες δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με ένα καμένο άτομο που προμοτάρει μια συγκεκριμένη πουτάνα και ένα συγκεκριμένο μπουρδέλο.στην αρχή κάποιοι είσασταν επιφυλακτικοί απέναντί του αλλά τώρα πειστήκατε ΟΛΟΙ περι τίνος ατόμου πρόκειται.
Η πορεία του giorgos33 είναι ότι η πουτανάρα η Χριστίνα69 που δουλεύει σε τσαρδί του μεταξουργίου (που το έχει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ69) του πούλησε καψουριλίκι,του έφαγε 200 ευρώ πιάνοντας της μόνο το χέρι χωρίς να την πηδήξει (μιλάμε για ρεκόρ γκίνες μαλακίας το παληκάρι) και μετά μάθαμε απο παλιά μέλη ότι μάζεψε και ξύλο απο τους αλβανούς νταβατζήδες που έχει το μπουρδέλο και η συγκεκριμένη πουτάνα.ο άνθρωπος αυτός ξεπέρασε τον Καραγκιόζη και τον Βέγγο με την αστεία πορεία της ζωής του.το άσχημο είναι ότι οι μόντς τον προστατεύουν και γράφει ανενόχλητος τις μαλακίες του πρήζοντάς μας τα αρχίδια.Μετά ελάτε να μιλήσετε για promoters μπουρδέλων και πουτάνων.Σε σιχάθηκε μέχρι και η ίδια καραπουτανάρα που γουστάρεις ηλίθιο ζώο και έβαλε και τους νταβάδες της να σε ξεφορτωθεί ηλίθιε.Σου τα έγραψε και ο moi που είχε παρόμοιες εμπειρίες και είναι και σεβαστό μέλος εδώ αλλα μυαλό δεν έβαλες.Προβλέπω να γελοιοποιήσαι συνέχεια στη ζωή σου.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Λοιπόν , για να τελειώνουμε.
Δεν έχω κάτι εναντίον σας.
Και είδες ότι στα άλλα θρεντ που στην έλεγαν κι έγινες ρόμπα....εγώ δεν ακολούθησα.
Απλά τη γνώμη  μου είπα ότι υπερβάλλεις....αλλά για μελανιές και "τρίτα μέλη"....δεν γνωρίζω, και δεν ξέρω αν ισχύει κι όλας.
Πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται.

Τώρα για τα ψυχολογικά μας......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Δεν χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο .

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τελικά ρε Γιωργάκη μάλλον σε τρώει ο ποπός σου... :boff:δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς... :think:
Πάω πάσο!!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom