Jax Teller
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2023
- Like
- 7.059
- Πόντοι
- 1.046
Αυτο ακριβώς φιλε...δεν πέφτουν καθόλου τα καυλια μας για πάρτη τηςέχει βαλθεί να μας τρελάνει τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνουμε να ανεβοκατεβάσουμε τα παντελόνια μας για πάρτυ της
αστα αστα μια με το pole dancing μια με τα μαύρα τα αισθησιακά τα εσώρουχα που κρύβουν τις μπαλονάρες της γίναμε ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!Αυτο ακριβώς φιλε...δεν πέφτουν καθόλου τα καυλια μας για πάρτη της
Εννοείται αυτό...η γυναίκα είναι φωτιά...θα μας κάψει όλους μαςαστα αστα μια με το pole dancing μια με τα μαύρα τα αισθησιακά τα εσώρουχα που κρύβουν τις μπαλονάρες της γίναμε ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!!
εχεις σκεφτει σορτσάκι τυπε, ωστε να τον πετας από τον πλάι και να μην χρειαζεσαι να τα ανεβοκατεβαζεις?έχει βαλθεί να μας τρελάνει τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνουμε να ανεβοκατεβάσουμε τα παντελόνια μας για πάρτυ της
Σωστόςςς, έτσι όπως το πάει το Χριστινάκι μάλλον αυτή είναι η λύσηεχεις σκεφτει σορτσάκι τυπε, ωστε να τον πετας από τον πλάι και να μην χρειαζεσαι να τα ανεβοκατεβαζεις?
Βυζουβιος το χριστινακι μαςΧριστινα the bomb
Ωραία πόδια!First of 2024 for Christina
Για τρελό γλείψιμο οι ποδαρες τηςΩραία πόδια!
Ο Τανιμανίδης είναι! Αυτός που παρουσίαζε "ένα φεγγάρι" τη Φάρμα, στον ΑΝΤ1, αλλά και κάποια τηλεπαιχνίδια...Υπερόπτης, με πολύ "τουπέ", γενικά ένας αχ΄ωνευτος τύπος...Δε διαφωνώ, στο δεύτερο σκέλος, ένα πούτσο της τον "έριχνα"...Για τον άντρα της δεν έχω άποψη...αλλά προσωπικά πιστεύω ότι άμα σε βάλει κάτω το χριστινακι θα πεις τον δεσπότη Παναγιώτη
Τον ξέρουμε τον Σάκη...και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω πως ούτε τον συμπαθώ ούτε τον αντιπαθώ...μου είναι αδιάφορος...τώρα για το δεύτερο σκέλος πιστεύω ότι όλοι της τον "βρεχαμε"Ο Τανιμανίδης είναι! Αυτός που παρουσίαζε "ένα φεγγάρι" τη Φάρμα, στον ΑΝΤ1, αλλά και κάποια τηλεπαιχνίδια...Υπερόπτης, με πολύ "τουπέ", γενικά ένας αχ΄ωνευτος τύπος...Δε διαφωνώ, στο δεύτερο σκέλος, ένα πούτσο της τον "έριχνα"...
Επιτέλος ένας άνθρωπος με τον οποίο ταυτίζομαι 100% ως προς την συγκεκριμένη τύπισα. Για εμένα εμπίπτει στην κατηγορία "σεμνότυφη/ξεκωλιάρα" , που θεωρώ ότι είναι και η χειρότερη κατηγορία γυναίκας. Δηλαδή : ΕΙΜΑΙ ξεκωλιάρα αλλά θέλω να προάγω την εικόνα της σεμνότυφης και καλού role model. Τα παραπάνω μαζί με μια δόση κορεκτίλας στα μάτια μου την κάνουν αποκρουστική.Όμορφη είναι, αλλά πολύ ξενέρωτη, ομοίως και ο άνδρας της, ξενέρωτος και αντιπαθητικός...
Υπερμιλφαρος πλέον,σταξαμε πάλιΓυναικάρα ατελείωτη
Και που σαι ακόμα...έρχεται και το καλοκαίρι σιγά σιγά...θα πάθουμε αφυδάτωση για πάρτη της...Υπερμιλφαρος πλέον,σταξαμε πάλι