Νέα

Χριστίνα-Ιάσωνος 20Β. Τέλος εποχής ή παρατεταμένο ρεπό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GDIMAK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τελος εποχης  η  παρατεταμενο ρεπο για το γλυκο χριστινακι (ιασονως 20β ) βοηθεια συνανθρωποι... :idiot: :idiot: :idiot:

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το <κολλημα> που εχω με την συγκεκριμενη ειναι ο σωματοτυπος που εχει (μινιον) αλλα το βασικο ηταν παντα η καλη διαθεση που ειχε(απο το 2008 που την παιρνω εως και τον απριλιο του 2010) φοβερο τυπακι...και μου λειπει... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τελος εποχης  η  παρατεταμενο ρεπο για το γλυκο χριστινακι (ιασονως 20β ) βοηθεια συνανθρωποι... :idiot: :idiot: :idiot:
Δοκιμασε μερικες βολτες στα πορδελα της μονης προδρομου(στην φυλης ειναι αυτα...).

Πετυχα μια παρομοια μινιον ξανθια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η ιδια, γιατι ειχα κανα χρονο να την δω...

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την πετυχες την εβδομαδα που μας περασε και σε ποια βαρδια ? (φιλε ακορεστε σε ευχαριστω και νομιζω οτι καταλαβες για ποια χριστινα μιλαω... την ξανθια τη αδυνατη που μου ειχες πει καποτε)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

έχει πάει στο νευροκόπι σε κάτι λουτρά για τη μέση της.Είχε κάποιο θέμα με τον τέταρτο σπόνδυλο λόγω των πισωκολλητών από όσο μου ειχε πεί την τελευταία φορά που την είχα πάρει τον μάρτιο.Πήγαινε μιά βόλτα.Το πολύ πολύ να γνωρίσεις και άλλον ένα τόπο της ελλάδας και να βρείς και κανα καινούριο πουτανάκι ομορφούλικο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
την πετυχες την εβδομαδα που μας περασε και σε ποια βαρδια ? (φιλε ακορεστε σε ευχαριστω και νομιζω οτι καταλαβες για ποια χριστινα μιλαω... την ξανθια τη αδυνατη που μου ειχες πει καποτε)
Τυπε θα πας και πρωινη βαρδια και απογευματινη βαρδια και στα 2 της μονης προδρομου και πιστευω θα βρεις αυτην που λεω. Πριν 1-2 βδομαδες την ειχα δει, για 2 συνεχομενες μερες που εκανα τσαρκα...

Αλλά σου λεω δεν θυμομουνα 100% το χριστινακι, οποτε δεν ημουν σιγουρος αν ειναι αυτη. Πηγαινε και πες μας.

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου θα το τσεκαρω αμμεσα και θα ενημερωσω  THANX & CHEERS :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τσεκαρα την απογευμετινη βαρδια της μονης προδρομου επανω ενα ψιλολιγνο καστανο με ενα 20αρικο ταεκανε ολα κατω μελαχροινο με ενα κουρεμα σε στυλ ROBERT SMITH των CURE θα τσεκαρω και την πρωινη βαρδια και θα ξαναενημερωσω

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αψογος ο τυπος που <βαφτισε> τον τιτλο (οποιος τον <βαφτισε> καταλαβενει τι λεω)

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
...συνεχεια της ερευνας για τον εντοπισμο της χριστινουλας  1 βολτα απο πρωινη βαρδια μονης προδρομου επανω ενα μινιον ξανθο οπως ειχε αναφερει και ο ακορεστος που τις εμοιαζε πολυ  κατω ενα αδιαφορο για τα γουστα μου  2 βολτα ιασονος εκει που δουλευε η χριστινουλα και η τσατσα μου λεει οτι εχει ρεπο αλλα δεν ξερει ποτε θα γυρισει....ελπιζω συντομα  :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
...συνεχεια της ερευνας για τον εντοπισμο της χριστινουλας  1 βολτα απο πρωινη βαρδια μονης προδρομου επανω ενα μινιον ξανθο οπως ειχε αναφερει και ο ακορεστος που τις εμοιαζε πολυ  κατω ενα αδιαφορο για τα γουστα μου  2 βολτα ιασονος εκει που δουλευε η χριστινουλα και η τσατσα μου λεει οτι εχει ρεπο αλλα δεν ξερει ποτε θα γυρισει....ελπιζω συντομα  :rockon: :rockon:
Αξιος τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: .

Ηταν ιδια με την χριστινουλα, αλλά νομιζω οτι η χριστινα δεν εχει μπλε ματια, ενω αυτη στο μονής, έχει.

Επρεπε να δοκιμασεις αφου σουυ αρεσουν τα μινιον. :zfuck: :zfuck:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
151
Πόντοι
6
Αξιος τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: .

Ηταν ιδια με την χριστινουλα, αλλά νομιζω οτι η χριστινα δεν εχει μπλε ματια, ενω αυτη στο μονής, έχει.

Επρεπε να δοκιμασεις αφου σουυ αρεσουν τα μινιον. :zfuck: :zfuck:
ποσο μινιον δηλαδη?Και κοντουλα και αδυνατουλα?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γυρω στο 1.70 με τα τακουνια πιστευω και αρκετα αδυνατο, αλλά όχι ανορεξικο(ακόμα) :zfuck: :zfuck:

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι φιλε ακορεστε εχεις δικιο θα την <δοκιμασω> γιατι ειναι ακριβως το γουστο μου (και αυτα τα αστερακια τα tatto που εχει) αλλα εχω <φαει> κολλημα με το χριστινακι και ελπιζα να ειχε αρχισει να δουλευει αυτη την εβδομαδα  ΥΓ ειναι στα υποψη μου παντως και παλι THANX &CHEERS  :rockon: :rockon: :rockon: 

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
...καπως ετσι στο πιο αδυνατο και με μικροτερο βυζακι... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 007[1].jpg
    007[1].jpg
    131,1 KB · Εμφανίσεις: 17

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
...καπως ετσι στο πιο αδυνατο και με μικροτερο βυζακι... :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Εισαι τυπος  :boobies: .

Θα σε εχω στα υποψιν μου αμα βρω κανα καλο ξανθομινιόν, να ενημερωσω. Αν και εγω το εχω ριξει στις μελαχροινες, πολυυυυυυυ καιρο τωρα  :2on1:

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το ομορφο χριστινακι εχει παρει ενα μεγαλο ρεπο και κανει διακοπες στην ρουμανια (εγκυρο 100%) για να μην τρεχετε τσαμπα δηλαδη .... ωρα να παω και εγω για διακοπες

OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
la revedere...

Συνημμένα

• jana-cova[1].jpg
    jana-cova[1].jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
G

GDIMAK

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να'μαστε παλι αφου γυρισα απο διακοπες και επανηλθα στην πραγματικοτητα συνεχιζω το ψαξιμο για την μικρουλα χριστινα (μεγαλο κολλημα συνανθρωποι-συναγωνιστες) αλλα αποτελεσμα μηδεν η βοηθεια σας πολυτιμη για να βγαλω το χειμωνα THANX & CHEERS  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom