You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χριστίνα-Ιάσωνος 20Β. Τέλος εποχής ή παρατεταμένο ρεπό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GDIMAK
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δοκιμασε μερικες βολτες στα πορδελα της μονης προδρομου(στην φυλης ειναι αυτα...).τελος εποχης η παρατεταμενο ρεπο για το γλυκο χριστινακι (ιασονως 20β ) βοηθεια συνανθρωποι...
Πετυχα μια παρομοια μινιον ξανθια, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η ιδια, γιατι ειχα κανα χρονο να την δω...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τελος εποχης η παρατεταμενο ρεπο για το γλυκο χριστινακι (ιασονως 20β ) βοηθεια συνανθρωποι...
έχει πάει στο νευροκόπι σε κάτι λουτρά για τη μέση της.Είχε κάποιο θέμα με τον τέταρτο σπόνδυλο λόγω των πισωκολλητών από όσο μου ειχε πεί την τελευταία φορά που την είχα πάρει τον μάρτιο.Πήγαινε μιά βόλτα.Το πολύ πολύ να γνωρίσεις και άλλον ένα τόπο της ελλάδας και να βρείς και κανα καινούριο πουτανάκι ομορφούλικο
Τυπε θα πας και πρωινη βαρδια και απογευματινη βαρδια και στα 2 της μονης προδρομου και πιστευω θα βρεις αυτην που λεω. Πριν 1-2 βδομαδες την ειχα δει, για 2 συνεχομενες μερες που εκανα τσαρκα...την πετυχες την εβδομαδα που μας περασε και σε ποια βαρδια ? (φιλε ακορεστε σε ευχαριστω και νομιζω οτι καταλαβες για ποια χριστινα μιλαω... την ξανθια τη αδυνατη που μου ειχες πει καποτε)
Αλλά σου λεω δεν θυμομουνα 100% το χριστινακι, οποτε δεν ημουν σιγουρος αν ειναι αυτη. Πηγαινε και πες μας.
...συνεχεια της ερευνας για τον εντοπισμο της χριστινουλας 1 βολτα απο πρωινη βαρδια μονης προδρομου επανω ενα μινιον ξανθο οπως ειχε αναφερει και ο ακορεστος που τις εμοιαζε πολυ κατω ενα αδιαφορο για τα γουστα μου 2 βολτα ιασονος εκει που δουλευε η χριστινουλα και η τσατσα μου λεει οτι εχει ρεπο αλλα δεν ξερει ποτε θα γυρισει....ελπιζω συντομα
Αξιος τυπε ....συνεχεια της ερευνας για τον εντοπισμο της χριστινουλας 1 βολτα απο πρωινη βαρδια μονης προδρομου επανω ενα μινιον ξανθο οπως ειχε αναφερει και ο ακορεστος που τις εμοιαζε πολυ κατω ενα αδιαφορο για τα γουστα μου 2 βολτα ιασονος εκει που δουλευε η χριστινουλα και η τσατσα μου λεει οτι εχει ρεπο αλλα δεν ξερει ποτε θα γυρισει....ελπιζω συντομα
Ηταν ιδια με την χριστινουλα, αλλά νομιζω οτι η χριστινα δεν εχει μπλε ματια, ενω αυτη στο μονής, έχει.
Επρεπε να δοκιμασεις αφου σουυ αρεσουν τα μινιον.
ποσο μινιον δηλαδη?Και κοντουλα και αδυνατουλα?Αξιος τυπε .
Ηταν ιδια με την χριστινουλα, αλλά νομιζω οτι η χριστινα δεν εχει μπλε ματια, ενω αυτη στο μονής, έχει.
Επρεπε να δοκιμασεις αφου σουυ αρεσουν τα μινιον.
ναι φιλε ακορεστε εχεις δικιο θα την <δοκιμασω> γιατι ειναι ακριβως το γουστο μου (και αυτα τα αστερακια τα tatto που εχει) αλλα εχω <φαει> κολλημα με το χριστινακι και ελπιζα να ειχε αρχισει να δουλευει αυτη την εβδομαδα ΥΓ ειναι στα υποψη μου παντως και παλι THANX &CHEERS
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τελος εποχης η παρατεταμενο ρεπο για το γλυκο χριστινακι (ιασονως 20β ) βοηθεια συνανθρωποι...
όντως είναι πολύ όμορφο.Το είχα πάρει το 2007 τον μάρτιο
...καπως ετσι στο πιο αδυνατο και με μικροτερο βυζακι...
Εισαι τυπος .
Θα σε εχω στα υποψιν μου αμα βρω κανα καλο ξανθομινιόν, να ενημερωσω. Αν και εγω το εχω ριξει στις μελαχροινες, πολυυυυυυυ καιρο τωρα
Να'μαστε παλι αφου γυρισα απο διακοπες και επανηλθα στην πραγματικοτητα συνεχιζω το ψαξιμο για την μικρουλα χριστινα (μεγαλο κολλημα συνανθρωποι-συναγωνιστες) αλλα αποτελεσμα μηδεν η βοηθεια σας πολυτιμη για να βγαλω το χειμωνα THANX & CHEERS