celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.056
Βαλε και καμια με πισω οψη,θα μπει ο @The Saint* και θα ρωταειΚορίτσαρος...
Βαλε και καμια με πισω οψη,θα μπει ο @The Saint* και θα ρωταειΚορίτσαρος...
Γνωρίζω και πάνω απο όλα ασπάζομαι την αδυναμία του αυτή και μακάρι να μπορούσα να τον ικανοποιήσω ,αλλα δυστυχώς δεν δινει πισω οψη η κοπέλα .Βαλε και καμια με πισω οψη,θα μπει ο @The Saint* και θα ρωταει
Εγώ πιστεύω θα ειναι πολύ καλή.. Μακάρι να μου έδινε την ευκαιρία να το διαπιστώσω . Δεν μου απαντάει στα dm. Να πω οτι γραφω και κάτι περίεργο να το καταλάβω. Απλά της εξομολογούμαι τον έρωτα μου και οτι θέλω τα παιδιά της. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. ..Ξινή κλασική ελλεινιδα, σίγουρα θα κάνει και ξινό γαμησι!
Πολύ καλή εμφάνιση απ' τις λίγες σέξυ,δεν έχει γενικάΕγώ πιστεύω θα ειναι πολύ καλή.. Μακάρι να μου έδινε την ευκαιρία να το διαπιστώσω . Δεν μου απαντάει στα dm. Να πω οτι γραφω και κάτι περίεργο να το καταλάβω. Απλά της εξομολογούμαι τον έρωτα μου και οτι θέλω τα παιδιά της. Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. ..
Θείε, της έστειλες τότε dick pic στο Instagram και €μβασμα μαζίδιότι αντιθέτως με εσάς είναι ευγενική και καλλιεργημένη.
Επικές , θεϊκές, zoomερές πατουσάρες
Κύριε μπιρλα είστε εδώ?Είχε αναρτήσει κριτική ο κ. @Μπιρλας , η οποία όμως κατέβηκε.