Νέα

Χριστίνα από Φυλής 69Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Δεν ξέρω αν έχει γίνει τόπικ για αυτην την κοπελούδα, αλλα δεν βρήκα κανένα, οπότε αποφάσισα να το ξεκινήσω γιατι νομίζω ότι έχει ακρετούς θαυμαστές εδώ. Για όσους δεν την ξέρουν το Χρηστινάκι είναι μια μικροκαμωμένη αδυνατούλα κοπελούδα απο το Καζακιστάν που δουλέυει κάθε απόγευμα στο Φ69Α. Προσωπικά δηλώνω μεγάλος φάν, και την επισκέπτομαι συχνά καθώς το επίπεδο των υπηρεσιών της είναι υψηλότατο. Απο τις εμπειρίες μου κατάλαβα οτι κάνει σχεδόν τα πάντα μέσα στο δωμάτιο αποφέυγοντας τα extreme sports (ακάποτο, κουλούρι κ.ά)αλλα πάντα με ευγένια. Γενικά έχει πολύ καλή διάθεση και κοιτάζει πάντα να ευχαριστήσει τον πελάτη (ειδικά όσοι την επισκέπτονται συχνά και τους ξέρει) με τον καλύτερο δυνατο τρόπο: δηλαδή με το να τον καυλώνει με χαδάκια, φιλάκια κ.α. και μετα να τον τρελένει στο γαμήσι. Πάντα καθαρή, πάντα ευγενικιά και χαμογελαστη και απο όσο ξέρω δεν βάζει μέσα Πακιστανούς, Κινέζους κ.α.

Λοιπόν, ποιά η γνώμη σας;

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
την εχω παρει κι εγω και οντως ειναι απαιχτη.τετοιο γαμησι δεν σου κανει ουτε η γκομενα σου.αυτον τον καιρο ξερει κανεις ποια βαρδια δουλεευει πρωινη η απογευματινη?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
για περιγραψε την λιγο

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
εάν εννοείς την μαυρομάλλα με γαλανά ματια πρωινή βάρδια δουλεύει και γω είμαι fan της πολύ ωραία

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ναι ρε παιδια αλλα απο το καζακσταν '

αποκλειεται να ειναι ομορφη στο προσωπο .ετσι δεν ειναι?

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
νομιζο ρουμανα ειναι πιος σου ειπε πος ειναι απο το καζασταν?

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Φτιάξτε μας λίγο.  Η συμπεριφορά της πως είναι? γιατί αν βάζει λάστιχο κατευθείαν μετά τι να καταλάβεις?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ποια Χριστίνα ρε? Εδώ έχει πάρει φωτιά το μουνί μας με τα Ελληνοτουρκικά. :boobies:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
εχει φυγει η παλια χριστινα και η τσατσα προφανως για να θολωσει τα νερα βαφτισε την καινουργια ταναπου χριστινα!! η παλια χριστινα ομως που πηγε??? οεο???? οποιος γνωριζει ας μας φωτισει!!! κριμα ειναι το κοριτσι να το χασουμε μεσα απ'τα χερια μας!

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
H Χριστίνα λείπει απο τα μέσα καλοκαιριού για διακοπές. Μου είχε πεί οτι θα επιστρέψει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη και θα δουλέψει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Μόνο κάτι υποκατάστατα βάζουν τώρα που τα βαφτίζουν Χριστίνες...

rivaldo111

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
χριστινακι φυλης 69Α.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.007
Πόντοι
7.885
χριστινακι φυλης 69Α.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ?ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?
Φίλε μου έχω να πω ότι οι νταβατζήδες στη Φυλής τα έχουν κάνει κώλο με τις βάρδιες,μιας και έχει τύχει αρκετές φορές να πετύχω το Χριστινάκι και στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια (την ίδια μέρα)!!!Σκέψου δηλαδή πόσα γαμήσια έχει αρπάξει μέσα σε μια μέρα!Τώρα για το ξενοδοχείο που αναφέρεις,δεν έχω κάτι στα υπόψη μου.Αν γνωρίζει κάτι έταιρος φαν της Χριστίνας,ας αναφέρει...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Στη Χαλκίδα δουλεύει μια τέτοια. Στο καινούριο στούντιο
Ξέρετε αν είναι η ίδια ?

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Στη Χαλκίδα δουλεύει μια τέτοια. Στο καινούριο στούντιο
Ξέρετε αν είναι η ίδια ?

Πρέπει να είναι φίλε, απ' όσο μπορώ να καταλάβω από τις φώτος πρέπει να είναι αυτή.... Ίσως πάω κάποια στιγμη να δω αν είναι αυτή, αν πας πιο πριν από εμένα ενημέρωσε με please, εννοείται πως θα κάνω το ίδιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom