Νέα

Χρεώσεις συμβολαίων κινητού και wi-fi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 597
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πριν από 2 εβδομάδες ξεκίνησα το συμβόλαιο cosmote απεριόριστα με χρέωση 16Ε το μήνα και χθές αγόρασα ένα smartphone alcatel που πιάνει internet. Άρχισαν λοιπόν να μου έρχονται κάτι μηνύματα ότι συνδέθηκα στο internet (χωρίς εγώ να έχω συνδεθεί φυσικά, απλά ίσως βρέθηκα σε κάποιο δίκτυο) και η χρέωση είναι 1Ε την ημέρα μέχρι την τάδε ημερομηνία και ότι μπορώ να σερφάρω απεριόριστα όλη μέρα μόνο με αυτήν την χρέωση. Εγώ όμως δεν θέλω internet και δεν ζήτησα internet όταν υπέγραφα το συμβόλαιο πώς λοιπόν με χρεώνουν με το έτσι θέλω? Να πάω να τους μαμήσω τα πρέκια ή κάνω κάποιο λάθος?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
παρε τηλ. στην εξηπυρετηση και πες τους να ακυρωσουν αυτη τη μαλακια. και σε μενα το ιδιο εγινε κι αυτο εκανα και βρηκα την ησυχια μου. :sunglasses:

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Για αρχη κοιτα στης ρυθμισης συνδεσης μηπως περαστηκαν αυτοματα η ρυθμισεις για συνδεση στο ιντερνετ μεσω της τηλ γραμμης. Μηπως εσυ ειχες στειλει sms για να λαβεις της ρυθμισεις συνδεσης στο ιντερνετ αυτοματα;

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που είχες ήδη χρεωθεί τα πλήρωσες? Γιατί εγώ δεν πληρώνω δεκάρα! Επίσης αυτό που μου τη σπάει με το συμβόλαιο είναι ότι δεν μπορώ να μάθω ανά πάσα στιγμή πόση είναι η χρέωσή μου. Είχα την καρτούλα και όταν έφτανα στο όριο έβγαινε στο τηλέφωνο η τύπισσα και μου έλεγε κάνε κράτει μεγάλε, γιατί σου μένουν 2Ευρώ ξέρω γώ. Τώρα πρέπει να έχεις την έκτη αίσθηση για να μάθεις τι έχεις χρεωθεί και τι δωρεάν χρόνος σου μένει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αυτά που είχες ήδη χρεωθεί τα πλήρωσες? Γιατί εγώ δεν πληρώνω δεκάρα! Επίσης αυτό που μου τη σπάει με το συμβόλαιο είναι ότι δεν μπορώ να μάθω ανά πάσα στιγμή πόση είναι η χρέωσή μου. Είχα την καρτούλα και όταν έφτανα στο όριο έβγαινε στο τηλέφωνο η τύπισσα και μου έλεγε κάνε κράτει μεγάλε, γιατί σου μένουν 2Ευρώ ξέρω γώ. Τώρα πρέπει να έχεις την έκτη αίσθηση για να μάθεις τι έχεις χρεωθεί και τι δωρεάν χρόνος σου μένει
εγω ειχα καρτοκινητο,οχι συνδεση... πηγαινε μια βολτα απο ενα καταστημα κοσμοτε και ρωτα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αυτη ειναι μια υπηρεσια της cosmote που λεγεται internet all day pass και εχει τα χαρακτηριστικα που λες. Μπες στο σαιτ της cosmote και δες πως το απενεργοποιεις.
Και μετα απο αυτα απλα απενεργοποιεις στο κινητο τη "κινηση δεδομενων" κοινως κλεινεις το 3G οποτε εχεις το κεφαλι ησυχο γιατι δε θα μπορει να συνδεθει καν.
Απο wifi δε χρεωνεσαι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
αν ειναι μεσω συνδεσης θα τα πληρωσεις θες δεν θες ...
πηγαινε στο πλησιεστερο καταστημα κοσμοτε και ακυρωσε την συνδεση οσον αφορα το νετ και εμπαινε οπου βρισκεις wifi δωρεαν (καφετεριες κτλ)

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Για κοσμοτε στελνες 1 στο 1256 και σου λεει πόσο υπόλοιπο έχεις στο δωρεάν χρόνο ομιλίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom