Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι ήτανε κάτι κακό αυτό πάντως,τώρα δεν έρχονται καθόλου,πάνε Τουρκία!!!ενας απο τους λόγους που πολλοι στήν γερμανια θέλουν να γυρίσουμε στήν δραχμή είναι γιά νάρχοντε πολυ φτηνότερα στην ελλάδα για διακοπές...
Δεν νομίζω ότι ήτανε κάτι κακό αυτό πάντως,τώρα δεν έρχονται καθόλου,πάνε Τουρκία!!!ενας απο τους λόγους που πολλοι στήν γερμανια θέλουν να γυρίσουμε στήν δραχμή είναι γιά νάρχοντε πολυ φτηνότερα στην ελλάδα για διακοπές...
μπα ΄προτιμούν ελλάδα άν καί ειναι ακριβότερη και με χειροτερες υπηρεσιες από τουρκια...Δεν νομίζω ότι ήτανε κάτι κακό αυτό πάντως,τώρα δεν έρχονται καθόλου,πάνε Τουρκία!!!![]()
![]()
Το σενάριο που λες είναι πολυ μελλόντικό.Ναι ρε,αλλιώς δεν πας πουθενά,θα καταλήξεις αν δεν έχεις συγγένεια με την κυβέρνηση να εργάζεσαι για 300e κ σύνταξη ποτέ!!!
Τι να τη κάνει τη δεξιά καημένε το κεφάλαιο?Εχει Πασοκ,Συν,αντιρατσιστές και πολύ συναίσθημα να πουλήσει στους χαχόλους οι οποίοι όσο δε πεινάνε το αγοράζουν αβέρτα.Το θέμα είναι για πόσο δε θα πεινάνε ακόμα..Μα το παιχνιδάκι είναι ο πλούσιο πλουσιότερος κ ο φτωχός φτωχότερος κ παίζεται τώρα όχι από την κακία δεξιά αλλά από το σοσιαλιστικό Πασόκ!!!
Γιατί νομίζεις πολύ θέλει να γίνουμε κ εδώ Κινέζοι,να κατοικούμε 10-20 άτομα σε εργατικές κατοικίες με φθηνό ενοίκιο κ μία τιμή για τροφή κ νερό που θα μας δίνουνε,2-3 ρουχαλάκια και αυτό όλο.Το σενάριο που λες είναι πολυ μελλόντικό.
Οσον αφορά τις ιδέες που προτεινεις φαντάζομαι κατανοείς οτι το μέγεθος της Ελλάδας είναι ασήμαντο για ανάληψη τέτοιων πρωτοβουλιώνΤι να τη κάνει τη δεξιά καημένε το κεφάλαιο?Εχει Πασοκ,Συν,αντιρατσιστές και πολύ συναίσθημα να πουλήσει στους χαχόλους οι οποίοι όσο δε πεινάνε το αγοράζουν αβέρτα.Το θέμα είναι για πόσο δε θα πεινάνε ακόμα..
Ναι η μία μερά απεργία του ΠΑΜΕ φταίει αλοίμονο!!!
Η τουριστική κίνηση έχει μειωθεί,μας έχει φάει μεγάλη πελατεία η φθηνότερη Τουρκία κ είναι γεγονός,το ότι οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες είναι Γερμανοί δεν λέει κάτι.....
Η δραχμή βόλευει τους Ελλήνες,όταν φεύγεις έξωτερικο ως Ελλήνας χάνεις γιατί τα πράγματα είναι πιο ακριβά μιας κ το νομισμά σου είναι κατώτερο.
Τον Ελλήνα επιχειρηματία-ξενοδόχο έμπορο στην Ελλάδα εννοώ βολεύει η δραχμή,νομίζω έγινε μία παρανόησης!!!![]()
Ολα παίζουν σε αυτή τη ζωή.Αλλά αυτού του είδους οι απότομες αλλαγές συνοδεύονται συνήθως απο βία με ανεξέλεγκτες συνέπειες.Υπολόγισε επίσης αν αυτό γίνει σε μας τι έχει να γίνει στους υπόλοιπους που ταίζει η Ελλάδα στη γύρω περιοχή.Γιατί νομίζεις πολύ θέλει να γίνουμε κ εδώ Κινέζοι,να κατοικούμε 10-20 άτομα σε εργατικές κατοικίες με φθηνό ενοίκιο κ μία τιμή για τροφή κ νερό που θα μας δίνουνε,2-3 ρουχαλάκια και αυτό όλο.
Μόνο ο Λαφοντέν αν δεν κάνω λάθος παγκοσμίως έχει προτείνει ξεκάθαρα κάποια πράγματαΌντως ο αντιρατσισμός είναι προιόν προς πώληση κ θα τελειώσει,αλλά το θέμα είναι ότι υπάρχουνε κ άλλα,δεν λέει μόνο αυτό η αριστερά.
Αυτό ακριβώς εννοώ,να που τα μεγάλε πνεύματα συναντιούντιαι!!!![]()
Μπαα δεν φταίει αυτό,τα οικονομικά είναι το μόνο θέμα στο οποίο συμφωνεί σφυροδρέπανο/φοίνικας Raf!!! :-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγώ το καταλαβαίνω,οι θολωκολτουριάρηδες σε Σύριζα/Κκε να δω πότε!!!Μόνο ο Λαφοντέν αν δεν κάνω λάθος παγκοσμίως έχει προτείνει ξεκάθαρα κάποια πράγματα
Πήρε ενα 17%.Καταλαβαίνεις τι δρόμος υπάρχει ακόμα
Οποία η διαφορά δηλαδής;!Καμία σχέση
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οποία η διαφορά δηλαδής;!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην ανησυχεις και οταν κρίνουν οτι οι συνθήκες είναι κατάλληλες ;) θα το καταλάβουν κάνοντας και τις αντίστοιχες κωλοτούμπες.Προς το πάρον κοιτάζουν να εξασφαλίζουν τον πολυτελή τους επιούσιο κάνοντας τα παπαγαλάκια των αφεντικών.Eγώ το καταλαβαίνω,οι θολωκολτουριάρηδες σε Σύριζα/Κκε να δω πότε!!!![]()
![]()