Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εχεις δανειστει το 1985 με επιτοκιο 19% απο μια τραπεζα για 30 χρονια....τωρα τα επιτοκια ειναι ας πουμε 7%,πας λοιπον και τους λες δεν εχω ρε μαγκες,να τα βρουμε,προκειμενου να παρουν τα λεφτα τους σου λενε επιμηκυνση του δανειου αλλα 10,12 χρονια με τα ΤΡΕΧΟΝΤΑ επιτοκια.....ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ,ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ κανεις.....αν εχεις ΑΡΧΙΔΙΑ σαν ηγεσια το ιδιο κανεις με ΕΚΤ,Γερμανια,ΗΠΑ και λοιπους πιστωτες....μας φερνουν ολοι το παραδειγμα της Αργεντινης και κανεις το προσφατο της Ισλανδιας,παραγωγη ΜΟΝΟ παστου μπακαλιαρου,που αποπληρωνει παληα δανεια με 4,5% με περιοδο εξοφλησης 25 χρονια!!!!!! οι συνταξεις δεν μειωθηκαν εκει απλα φαληρισαν 2 τραπεζες που κερδοσκοπουσαν με τα ομολογα του ισλανδικου δημοσιου σε συνεργασια με αγγλικες τραπεζες....εδω πρωτη προτεραιοτητα ειναι να ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

και το πολιτικό σύστημα.

Επισκέπτης
.εδω πρωτη προτεραιοτητα ειναι να ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

Με τη γνωστή δικαιολογία..
Ότι δλδ οι τράπεζες είναι ο αιμοδότης της αγοράς.
Αν βέβαια τους ρωτήσεις ποια αγορά θα μείνει ζωντανή όταν εξαθλιώσεις τον καταναλωτή εξαφανίζοντας την αγοραστική του δύναμη τρεις λαλούν και δυό χορεύουν..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
«Άδειασαν» σούπερ μάρκετ και μετά μοίρασαν προϊόντα σε περαστικούς
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010, 22:57

Έφοδο σε σούπερ μάρκετ τροφίμων στο Αιγάλεω έκαναν σήμερα 40 άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες αφαίρεσαν από τις προθήκες του καταστήματος διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια τα διένειμαν σε πολίτες που ψώνιζαν στη λαϊκή αγορά επί της οδού Εδέσσης.

Οι δράστες διαφεύγουν τη σύλληψη και αναζητούνται.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010, 22:57

(Από Ζούγκλα)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μα αν εχει καποιος 10 χιλιαρικα στην τράπεζα σε περιπτωση χρεωποπιας η πτωχευσης τα χρηματα η κανουν φτερα η χανουν την αξια! Πολυς κοσμος το φοβαται αυτο! Δεν είναι ωραιο ο κοπος που εχει μαζεψει να παει στο διαολο  :tickedoff:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δεν αλλάζω θέμα, το μοντέλο που περιγράφεις είναι κεϋνσιανό. Ή με μαρξιστικούς λενινιστικούς όρους ρεφορμιστικό. Το ζήτημα είναι ότι σε κόβω αιώνιο φοιτητή...

Κευνς στην χρεοκοπημενη επαρχια ποτε δεν εφαρμοστηκε  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
εχεις δανειστει το 1985 με επιτοκιο 19% απο μια τραπεζα για 30 χρονια....τωρα τα επιτοκια ειναι ας πουμε 7%,πας λοιπον και τους λες δεν εχω ρε μαγκες,να τα βρουμε,προκειμενου να παρουν τα λεφτα τους σου λενε επιμηκυνση του δανειου αλλα 10,12 χρονια με τα ΤΡΕΧΟΝΤΑ επιτοκια.....ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΕΙΣ,ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ κανεις.....αν εχεις ΑΡΧΙΔΙΑ σαν ηγεσια το ιδιο κανεις με ΕΚΤ,Γερμανια,ΗΠΑ και λοιπους πιστωτες....μας φερνουν ολοι το παραδειγμα της Αργεντινης και κανεις το προσφατο της Ισλανδιας,παραγωγη ΜΟΝΟ παστου μπακαλιαρου,που αποπληρωνει παληα δανεια με 4,5% με περιοδο εξοφλησης 25 χρονια!!!!!! οι συνταξεις δεν μειωθηκαν εκει απλα φαληρισαν 2 τραπεζες που κερδοσκοπουσαν με τα ομολογα του ισλανδικου δημοσιου σε συνεργασια με αγγλικες τραπεζες....εδω πρωτη προτεραιοτητα ειναι να ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!

Αυτό που περιγράφεις λέγεται αναχρηματοδότηση και ουσιαστικά αυτό κάνουμε όποτε μπορούμε...Δανειζόμαστε για να πληρώσουμε δανεικά, ελπίζοντας ότι το νέο δάνειο, θα έχει χαμηλότερο επιτόκιο από το αρχικό...
Η αναδιάρθωση χρέους είναι κάτι τελείως διαφορετικό...
Στο παράδειγμά σου είναι σα να πάει ο τυπάκος να πει στην Τράπεζα "μάγκες, σας χρωστάω € 100.000 κεφάλαιο με ορίζοντα αποπληρωμής τα 10 έτη...Εγώ θα σας δώσω € 50.000 σε είκοσι χρόνια και άμα γουστάρετε..."
Στο καλό σενάριο, η Τράπεζα δέχεται αλλά μετά δεν θα σου δανείζουν ότι οι τοκογλύφοι της ομόνοιας...
Στο κακό σενάριο, η Τράπεζα σου λέει να πας να γαμηθείς, μένεις στην ψάθα και φυσικά δεν θα σου δανείσουν ούτε τα πάκια στα φανάρια...
Σε κάθε περίπτωση, χάνεις.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αρα κατά τα λεγόμενά σου...
η λύση είναι:
να χρωστάνε και τα [size=20pt]E[/size]γγόνια μας. (Εσύ πιστεύεις οτι άλλο ειναι το ζητούμενο...χεχεχε)
να μας κυβερνάνε πουστάκια απ το ΔΝΤ. (Θέλουν να έρθουν και να μην ξαναφύγουν αν είναι δυνατόν :boobies:)
να χαθούν όλα τα κοινωνικά και εργασιακά κεκτημένα δεκαετιών. (για τα χαμένα λες :birdman:)
να μην πάρει σύνταξη κανείς πριν από τα 65 επειδή κάποια πουστράκια έφαγαν δις. (Για νέο μας το λες)
να ξεπουλήσουμε το μεγαλύτερο τμήμα της Δημόσιας περιουσίας για μια μπουκιά ψωμί. (Με προζύμι ή χωρίς)

με ησύχασες τώρα..... (κοιμήσου ήσυχος) :sleeping:

Μωρή περσονίτσα τρελαίνομαι με την πάρτη σου...

Μου αρέσει και το νέο AVATAR σου......

θα σου αφήσω και ένα VOICE MAIL γιατί ΠΛΕΟΝ μου αρέσει το στυλάκι σου (και ο τρόπος που σκέφτεσαι)  :boobies: :boobies:

κάλιο αργά παρά ποτέ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :uglystupid:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ  :grin: καρδιά μου  :smitten: :smitten: :smitten:

Έτσι σε θέλω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: (σκισμένο Τζιν με μπότες και καπέλο....V for Vendetta δλδ :cheesy:)

PS: Θέλεις να αλλάξω αμφίεση να παίξουμε λίγο.... :uglystupid:

PS2: Μην μου ενοχλείς την ΣΑΥΡΑ το παιδί έχει ένα πρόβλημα που εσύ ξεπέρασες από ότι βλεπω  :grin:
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ενώ εσύ ΉΣΟΥΝ :cheesy:  (δεν είναι κακό)
    Η Σαύρα είναι καλό παιδί (κατά βάθος)

PS3 : Πρόσεχε λίγο τον διορθωτή σου..... αλήθεια Mozzila εχεις  :grin:

OP
OP
farkeli

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε σεις θα μας τρελάνετε πάλι βραδυάτικα;  :)

Εντάξει. Το ΠΑΣΟΚ είναι (κατα την γνώμη μου) αυταπόδεικτα  ηλίθιο και ίσως προδοτικό κόμμα. Και πολύ ευγενικά το χαρακτηρίζω.

Αλλά τα λοιπά κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, τι είναι;

Συγκεκριμμένα,

ένα 20ήμερο πριν τις Βουλευτικές εκλογές του 2009 η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσίευσε τον ισολογισμό του κράτους. Δηλαδή με απλά λόγια, η Τράπεζα της Ελλάδος έκανε γνωστά τα έσοδα και τα έξοδα του κράτους.

Συμπεράσματα :

1) Αν όλα τα κόμματα γνώριζαν την κατάσταση της Εθνικής οικονομίας (μελετώντας τον ισολογισμό της Τράπεζας της Ελλάδος), τότε είναι τουλάχιστον συννένοχα ή και προδοτικά για τον Ελληνικό λαό

2) Αν δεν γνώριζαν (ή και δεν μπορούσαν να γνωρίζουν) την  κατάσταση της Εθνικής οικονομίας, τότε είναι ηλίθια έως και ανίκανα να διαχειριστούν και να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός στην συγκεκριμμένη χρονική περίοδο

Σαφώς δεν είναι η λύση (και για την διαφύλαξη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών) να τοποθετηθεί μια δικτατορία ή κάποιο άλλο "ισοδύναμο" καθεστώς

Οι πολίτες (νομίζω) ότι μπορούν να εκφράσουν την δύναμη τους (και πιστεύω ότι θα την εκφράσουν) μέσα από σύγχρονες μορφές διεκδίκησης και αντίστασης.

Θεωρώ ότι δεν είναι μακρυά, η παρέμβαση με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, εκείνων των ανθρώπων οι οποίοι γνωρίζουν άριστα την χρήση των υπολογιστών και (κατα συνέπεια) μπορούν να επιφέρουν σοβαρά και σημαντικά πλήγματα στο σύστημα γενικότερα.

Φαντάζομαι σε λίγο καιρό, κάποιον Ηλεκτρολογο Μηχανικό και Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με πιθανές ορισμένες Μεταπτυχιακές ή και Διδακτορικές σπουδές να μην έχει δουλειά ή και να μην έχει ούτε το ελάχιστο εισόδημα που να μπορεί να αγοράσει απλά το φαγητό.

Δεν νομίζω, ότι χρειάζεται να διαβάσει αυτό το κείμενο για να του γεννηθούν ανάλογες ιδέες ...

Βλέπω λοιπόν ότι το τέλος των αγορών έχει πολλούς σκηνοθέτες  ;)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Επισκέπτης
Συγκεκριμμένα,

ένα 20ήμερο πριν τις Βουλευτικές εκλογές του 2009 η Τράπεζα της Ελλάδος δημοσίευσε τον ισολογισμό του κράτους. Δηλαδή με απλά λόγια, η Τράπεζα της Ελλάδος έκανε γνωστά τα έσοδα και τα έξοδα του κράτους.

Συμπεράσματα :

1) Αν όλα τα κόμματα γνώριζαν την κατάσταση της Εθνικής οικονομίας (μελετώντας τον ισολογισμό της Τράπεζας της Ελλάδος), τότε είναι τουλάχιστον συννένοχα ή και προδοτικά για τον Ελληνικό λαό

2) Αν δεν γνώριζαν (ή και δεν μπορούσαν να γνωρίζουν) την  κατάσταση της Εθνικής οικονομίας, τότε είναι ηλίθια έως και ανίκανα να διαχειριστούν και να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός στην συγκεκριμμένη χρονική περίοδο
Λογικά γνώριζαν,ως αντιπολίτευση τί έπρεπε να κάνουνε δηλαδή παραπάνω από το κράξιμο που έριξαν;;;

ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ λένε έξω το ΔΝΤ.

Ο Σαμαράς φωνάζει ότι στραγγαλίζουνε την αγορά τα νέα μέτρα.

Ο ΛάΟΣ συναινεί με το Πασόκ(βρήκαμε το μόνο προδοτικό κόμμα)!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε σεις θα μας τρελάνετε πάλι βραδυάτικα;  :)

Εντάξει. Το ΠΑΣΟΚ είναι (κατα την γνώμη μου) αυταπόδεικτα  ηλίθιο και ίσως προδοτικό κόμμα. Και πολύ ευγενικά το χαρακτηρίζω.

Αλλά τα λοιπά κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς, τι είναι;

Συγκεκριμμένα,

Συμπεράσματα :

Σαφώς δεν είναι η λύση (και για την διαφύλαξη του βιοτικού επιπέδου των πολιτών) να τοποθετηθεί μια δικτατορία ή κάποιο άλλο "ισοδύναμο" καθεστώς

Οι πολίτες (νομίζω) ότι μπορούν να εκφράσουν την δύναμη τους (και πιστεύω ότι θα την εκφράσουν) μέσα από σύγχρονες μορφές διεκδίκησης και αντίστασης.

Θεωρώ ότι δεν είναι μακρυά, η παρέμβαση με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο, εκείνων των ανθρώπων οι οποίοι γνωρίζουν άριστα την χρήση των υπολογιστών και (κατα συνέπεια) μπορούν να επιφέρουν σοβαρά και σημαντικά πλήγματα στο σύστημα γενικότερα.

Φαντάζομαι σε λίγο καιρό, κάποιον Ηλεκτρολογο Μηχανικό και Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με πιθανές ορισμένες Μεταπτυχιακές ή και Διδακτορικές σπουδές να μην έχει δουλειά ή και να μην έχει ούτε το ελάχιστο εισόδημα που να μπορεί να αγοράσει απλά το φαγητό.

Δεν νομίζω, ότι χρειάζεται να διαβάσει αυτό το κείμενο για να του γεννηθούν ανάλογες ιδέες ...

Βλέπω λοιπόν ότι το τέλος των αγορών έχει πολλούς σκηνοθέτες  ;)

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Στημένο το ματς δηλαδή :cheesy:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Λογικά γνώριζαν,ως αντιπολίτευση τί έπρεπε να κάνουνε δηλαδή παραπάνω από το κράξιμο που έριξαν;;;

ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ λένε έξω το ΔΝΤ.

Ο Σαμαράς φωνάζει ότι στραγγαλίζουνε την αγορά τα νέα μέτρα.

Ο ΛάΟΣ συναινεί με το Πασόκ(βρήκαμε το μόνο προδοτικό κόμμα)!!!

Οι παράμετροι δυστυχώς δεν είναι μόνο ελληνικοί.. :headbang:
δεν μου αρέσει να συνωμοσιολογώ αλλά......

Το ματς είναι ΣΤΗΜΕΝΟ από καιρό :cheesy:

Φαντάσου οτι ο Καραμανλής ήξερε την ημερομηνία λήξης του  :uglystupid:
και την είχε πει στον ΤΡΑΓΚΑ (ΣΠΟΝΤΑ)

Επισκέπτης
Οι παράμετροι δυστυχώς δεν είναι μόνο ελληνικοί.. :headbang:
δεν μου αρέσει να συνωμοσιολογώ αλλά......

Το ματς είναι ΣΤΗΜΕΝΟ από καιρό :cheesy:

Φαντάσου οτι ο Καραμανλής ήξερε την ημερομηνία λήξης του  :uglystupid:
και την είχε πει στον ΤΡΑΓΚΑ (ΣΠΟΝΤΑ)
Τί θα πει στημένο ρε;;;

Ποιον συμφέρει το άσχημο σενάριο που φαίνεται να έρχεται;;;

Mιλάμε για διάλυση χώρας......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Μωρή περσονίτσα τρελαίνομαι με την πάρτη σου...

Μου αρέσει και το νέο AVATAR σου......

θα σου αφήσω και ένα VOICE MAIL γιατί ΠΛΕΟΝ μου αρέσει το στυλάκι σου (και ο τρόπος που σκέφτεσαι)  :boobies: :boobies:

κάλιο αργά παρά ποτέ  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :uglystupid:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ  :grin: καρδιά μου  :smitten: :smitten: :smitten:

Έτσι σε θέλω  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: (σκισμένο Τζιν με μπότες και καπέλο....V for Vendetta δλδ :cheesy:)

PS: Θέλεις να αλλάξω αμφίεση να παίξουμε λίγο.... :uglystupid:

PS2: Μην μου ενοχλείς την ΣΑΥΡΑ το παιδί έχει ένα πρόβλημα που εσύ ξεπέρασες από ότι βλεπω  :grin:
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ενώ εσύ ΉΣΟΥΝ :cheesy:  (δεν είναι κακό)
    Η Σαύρα είναι καλό παιδί (κατά βάθος)

PS3 : Πρόσεχε λίγο τον διορθωτή σου..... αλήθεια Mozzila εχεις  :grin:

:think: :think: >:(
Εγώ φίλε Ράφμαν θεωρώ πως  ο  αγαπητός Πέρσονας είναι πολύ σοβαρό  και άξιο άτομο με πάρα πολές γνώσεις.
Δεν αξίζει τετοια συμπεριφορά απο σοβαρά και καλιεργημένα άτομα όπως εσύ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το 8ο θαυμα του κοσμου ειναι το να μπορεις να χέσεις

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
:think: :think: >:(
Εγώ φίλε Ράφμαν θεωρώ πως  ο  αγαπητός Πέρσονας είναι πολύ σοβαρό  και άξιο άτομο με πάρα πολές γνώσεις.
Δεν αξίζει τετοια συμπεριφορά απο σοβαρά και καλιεργημένα άτομα όπως εσύ.

Αφού μου το λες εσύ

ΟΚ το κόβω

ΤΕΛΟΣ

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
361
Πόντοι
5.795
Αυτή την  :jerking: ποιος στην είπε ή πού την άκουσες;;; :think:

Ακού λέει έχουνε 2.500.000 μετανάστες δουλειά!!! :headbang:

Το σκεπτικό σου να φύγουνε οι ξένοι κ να πιάσουνε στην θέση τους δουλειά οι ελλήνες απολυμένοι δ.υ. το κατάλαβα,βέβαια το δημόσιο έχει άτομα με πανεπιστημιακά προσόντα παραπάνω από των αλλοδαπών....

Επιπλέον για να γίνει αυτό πρέπει να πάνε να εργαστούνε με ακόμα χαμηλότερο μισθό από τους αλλοδαπούς.
φίλε έχει εδώ στήν ελλάδα μεταναστες από πουτανες μέχρι υδραυλικούς πού στήν πατριδα τους ήταν αποφοιτοι πανεπιστημιου ..καί εδώ κάνουν καί τούς λαντζεριδες
η δουλεια δέν είναι ντροπή
γιατί νά μήν τόν κανουν οι χιλιαδες απολυμενοι δημοσιοι υπαλληλοι?/αφού αποχωρίσουν μερικα παληκαρια από τά τύρανα...
τό νά είσαι συνενοχος μέ τό πολιτικό συστημα καί ουσιαστικα να κλεβεις  δουλευοντας μιση ωρα αντι για 8 αυτό δέν είναι κλοπή?/
φίλε δέν υπάρχει άλλη λύση
πόσο θά αντεξουμε να πληρώσουμε 1 εκατομμύριο δημοσιους υπάλληλους ακόμα τούς μετράμε...
δέν ξέρανε όταν διορίστικαν ότι δέν προσλήφθηκαν αξιοκρατικά αλλά με ρουσφερτι?? οι περισσότεροι??
πρέπει νά καταλάβετε ότι οί αγορες δέν είναι ηλίθιες νά μάς δανειζουν  εάν δέν είναι σίγουροι ότι θά πάρουν τά λεφτα Τους ΠΊΣΩ..
αλλά εδώ στήν ελλάδα θέλουμε ναταχουμε όλα και δημοσίους υπάλληλους και νοσοκομεια και επενδυσεις ... και ομόλογα με τρια τοις εκατο .
ε δέν γίνετε

Επισκέπτης
Το διόρθωσα λίγο - Διόρθωσε την παράθεση μου  :cheesy:   :police: :police: :police: :police: :police:
Μάλιστα κυρ-αστυνόμε!!! :grin:

Λοιπόν:Καμιά φορά ένα πούρο δεν είναι παρά ένα πούρο.(Ζίγκμουντ Φρόυντ,1856-1939 Αυστριακός ψυχίατρος)!!! ;)

Αυτήν την περίπτωση έχουμε:πολιτικάντηδες Πασόκ/Νδ στην κυβέρνηση με μόνο σκοπό την κερδοσκοπία κ καιροσκοπία τους,τα αποτελέσματα τα βλέπουμε!!! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom