Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε θα μας τρελανεις,εσυ υποστηρικτης των θαυμαστων των ναζι δεν εισαι; :think:

όχι λοφέ τα χεις μπλέξει.

όπως και το ότι συγκρίνεις στο παραδίπλα θρεντ μια ομάδα που παίζει ερασιτεχνικό στην Ελλάδα με μια ομάδα που παίζει στις 16 Καλύτερες των Πρωταθλητών Ευρώπης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι λοφέ τα χεις μπλέξει.

όπως και το ότι συγκρίνεις στο παραδίπλα θρεντ μια ομάδα που παίζει ερασιτεχνικό στην Ελλάδα με μια ομάδα που παίζει στις 16 Καλύτερες των Πρωταθλητών Ευρώπης.
Που ειδες να συγκρινω τον πουστη με την βασιλισσα ρε δικε μου; :think:
παλι πιωμενος εισαι ρε φουρο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επειδή εσείς κύριε είσθε αναξιοπρεπής και έχετε συνηθίσει στις πίπες και στα ξεκωλιάσματα για ένα πιατο φαί ευτυχώς αυτή τη χωρα την απελευθέρωσαν απο τους οθωμανούς και τους ναζί άνθρωποι που έλεγαν όχι σε μαυραγορίτες, αλήτες, γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένους.

Τα λοιπά στα βιβλία της σύγχρονης και παλαιότερης ελληνικής ιστορίας.

Θα πρεπε να ντρέπεται η οικογένειά σας που είσθε Ελλην διότι εσείς ούτως ή άλλως είναι δεδομένο ότι είσθε εθισμένος να ζείτε στα τέσσερα.

Το μέλλον της Ευρώπης είναι η αλληλεγγύη και πρέπει οι λαοί αυτό να το διεκδικήσουν

Αλεξης Τσιπρας

URL]]

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που ειδες να συγκρινω τον πουστη με την βασιλισσα ρε δικε μου; :think:
παλι πιωμενος εισαι ρε φουρο;

με βάση τα δικά σου δεδομένα είμαι τέζα στην πρέζα.

Λογικό

Εγώ περιμένω αντίπαλο τη Δευτέρα για τα προημιτελικά του CL και συ την Αγια Σοφιά στην Τρίτη Εθνική. Τώρα ποιος είναι ο πούστης και ποιά η πουτάνα το κρίνει η ομήγυρη.

Ασε που και την αλλη για τζαμί την πάνε αλλά και εκεί περιμένεις τον Παλαιολόγο να την απελευθερώσει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με βάση τα δικά σου δεδομένα είμαι τέζα στην πρέζα.

Λογικό

Εγώ περιμένω αντίπαλο τη Δευτέρα για τα προημιτελικά του CL και συ την Αγια Σοφιά στην Τρίτη Εθνική.

Και την αλλη για τζαμί την πάμε αλλά και εκεί περιμένεις τον Παλαιολόγο να την απελευθερώσει.
Kαι μονο οτι θεωρεις σημαντικοτερο το οτι θα παιξεις μια φορα στα 10 χρονια στους 16 του Τ.Λ.
που ελπιζουν ολοι να πεσουν με σενα,απο το χτισιμο ενος γηπεδου,φτανει για να φανει τι τραχανας εισαι.
:2on1: :2on1: :2on1:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kαι μονο οτι θεωρεις σημαντικοτερο το οτι θα παιξεις μια φορα στα 10 χρονια στους 16 του Τ.Λ.
που ελπιζουν ολοι να πεσουν με σενα,απο το χτισιμο ενος γηπεδου,φτανει για να φανει τι τραχανας εισαι.

πάνε να καταφέρεις τώρα να κερδίσεις τον αστέρα βάρης και μη συνεχίζεις να αυτοξεφτυλίζεσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πάνε να καταφέρεις τώρα να κερδίσεις τον αστέρα βάρης και μη συνεχίζεις να αυτοξεφτυλίζεσαι
Eλα να μου ξαναμιλησεις οταν φτασεις και εσυ καποτε στους 4,στους 16 εχω παει 4 φορες τι να μου πεις.
Απο εκει και περα εξυπνοπουλε συνεχισε να υποστηριζεις τα ναζιστακια,αυτα θα σωσουν την Ελλαδα,να σαι
σιγουρος.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Eλα να μου ξαναμιλησεις οταν φτασεις και εσυ καποτε στους 4,στους 16 εχω παει 4 φορες τι να μου πεις.
Απο εκει και περα εξυπνοπουλε συνεχισε να υποστηριζεις τα ναζιστακια,αυτα θα σωσουν την Ελλαδα,να σαι
σιγουρος.

Έχεις αναρωτηθεί αν θα ξαναπάς ποτέ; :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εχω παει ομως.Το αν θα ξαναπαω η οχι,δεν μπορω να το ξερω,ουτε και εσυ ξερεις αν θα πας.

Στους 16 αναφέρομαι ρε νούμερο. θα σε ρώταγα για τους ημιτελικούς αν θα ξαναπάς; :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σιγουρος.

πήγες με τα πόδια ή με μηχανή;

το σίγουρο πάντως είναι ότι στην Α εθνική παίζει να μη γυρίσεις αν σαν καλή βασίλισσα δεν αρχισεις τις πίπες στον Βαγγέλη.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τουλαχιστον εμενα με ξερουν κι ας με προτιμουν για αντιπαλο. εσενα μπορει και να σε ειχαν ακουσει καποτε χωρις να ειναι σιγουρο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλιστα ..

διαβαζω αντιδράσεις για το "ξεπούλημα" της χωρας που βρίσκουν μάλιστα και ένθερμους υποστηρικτες εδώ μεσα σε νικ οπως ο κουρτινας.

για παράδειγμα ο  κ. Σπ. Πανάς δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και εναντιώνεται, ως γνωστόν, στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης.....

ελα ομως ότι πρεπει να ψάχνουμε το γιατί λίγο παραπάνω ..

Ο κ. Σπ. Πανάς είναι δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και εναντιώνεται, ως γνωστόν, στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Πληροφορούμαι όμως ότι εντός του Αστέρα βρίσκεται το πάλαι ποτέ μοδάτο κλαμπ «Εννέα Μούσες», το οποίο είχε παραχωρηθεί σε κάποιον κύριο... Πανά για δύο χρόνια, πλην όμως δεν έχει λειτουργήσει. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι σχέση έχει ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας -Βουλιαγμένης με τις «Εννέα Μούσες» και με την πώληση του Αστέρα.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
μαλιστα ..

διαβαζω αντιδράσεις για το "ξεπούλημα" της χωρας που βρίσκουν μάλιστα και ένθερμους υποστηρικτες εδώ μεσα σε νικ οπως ο κουρτινας.

για παράδειγμα ο  κ. Σπ. Πανάς δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και εναντιώνεται, ως γνωστόν, στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης.....

Ο κ. Σπ. Πανάς είναι δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και εναντιώνεται, ως γνωστόν, στην πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης. Πληροφορούμαι όμως ότι εντός του Αστέρα βρίσκεται το πάλαι ποτέ μοδάτο κλαμπ «Εννέα Μούσες», το οποίο είχε παραχωρηθεί σε κάποιον κύριο... Πανά για δύο χρόνια, πλην όμως δεν έχει λειτουργήσει. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι τι σχέση έχει ο δήμαρχος Βάρης - Βούλας -Βουλιαγμένης με τις «Εννέα Μούσες» και με την πώληση του Αστέρα.

αλλος πανας ειναι αυτος. ξερω  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μαλιστα ..

τραμού, όλα καλά αλλά στο εμπόριο κινείσαι κι εσύ.

και δεν μπορεί να μην καταλαβαίνεις πως γίνεται ξεπούλημα παντού...και το χειρότερο χωρίς ανταλλάγματα.
Γιατί θα το καταλάβαινα να τους ανοίγει τις πόρτες ωστε να πάρουμε σαν χώρα άλλα ανταλλάγματα, αλλά εδώ δεν παίρνουμε τίποτα.

Οι τύποι ή δεν έχουνε ιδέα τι πουλάνε και πώς πρέπει να το κάνουνε ή τα έχουνε τσεπώσει άγρια.

Και αυτό γίνεται χρόνια τώρα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
- Ο Νότης Μηταράκης υφυπουργός Ανάπτυξης εμφανίζει εισοδήματα: 369.769,04 ευρώ και η σύζυγός του 46.892,06 ευρώ το 2010 κι επειδή ο έλληνας έχει αδυναμία στα ακίνητα αγόρασε και ένα ακίνητο στο Λονδίνο 139 τ.μ. το 2010 αντί 1.319.023,92 ευρώ.

- Και όταν είσαι οικονομολόγος όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. επενδύεις σε ξένα χαρτιά. Ιδού οι επενδύσεις του σε
ξένα funds: Blackrock Global Funds, JP Morgan Fund, Invesco Balanced Risk Allocation Fund κ.α. Ο κ. Τσακαλώτος έχει και ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων αλλά και ελληνικά ομόλογα του EFSF αξίας 12.127 ευρω.

- Επίσης, αδυναμία στα ξένα funds έχει και επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης ο οποίος έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ σε επενδυτικούς κολοσσούς επίσης όπως η JP MORGAN, BLACK ROCK κ.α συναφείς εταιρίες.

- Αλέξης Μητρόπουλος: Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το 1 εκατ. ευρώ που επαναπάτρισε ο Αλέξης Μητρόπουλος το 2005 (όπως ο ίδιος έχει δηλώσει) στη δήλωση πόθεν έσχες δεν αποτυπώνεται ούτε σε τραπεζικό λογαριασμό, ούτε με αγορά κάποιου ακινήτου

:rockon:
τα εκρυψε στα σεντούκια ο τυπος  :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom