Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.834
Πόντοι
2.606
-γαμω την τρελλα μου μεσα θα βγαλω εισητηριο για μποκοτα ,καθε μερα η μαλακια ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΑΜΙ,ΘΕΡΙΕΥΕΙ!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Και ποια είναι στάση ρε μάστορα?
Ν'απολογηθώ για τη στάση του κκε με το οποίο ιδεολογικά με χωρίζει άβυσσος επειδή εσύ δε μπορείς να διαχωρίσεις??
Ε ναι, αλλά μου θυμιζεις εναν φιλο μου, ο οποιος δεν ειναι ΚΚΕ, δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι Δημοκρατικη Αριστερα, δεν ειναι ΚΚΕ Μ-Λ, δεν ειναι Μ-Λ ΚΚΕ, δεν ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά δηλώνει "αριστερός" και καταγγελλει τους πάντες.
Και βέβαια δηλώνει οτι τον χωριζει ΑΒΥΣΣΟΣ απο ολα τα ανωτερω.
Τι φταιω εγω αν δεν μπορω να διαχωρισω ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?
Ας μου πεις τι εισαι, να καταλαβω.
Απλα "αριστερος" δεν λεει τιποτα. Κι εγω τοτε δεν ειμαι ΝΔ, δεν ειμαι ΛΑΟΣ, δεν ειμαι Ανεξαρτητοι Ελληνες, δεν ειμαι ΔΗΣΥ, δεν ειμαι Χρυση Αυγή, ειμαι "δεξιος".

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
MAΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚΟ....και ο τραβομουνης λεει τα δικα του!!!!
Ελευθεροι σκοπευτες στην ταρατσα της βουλης,ανθρωποι ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε ,παρελαση πριβε,δακρυγοννα για πλακα,2,000,00 ανεργοι,ΞΑΝΑΛΕΩ νυχτωσε βαθειαααααα πισσαααα....
-ποια διεθνη τρομοκρατια ρε μαλακα,που χεις καταπιει σκερπανι και τσαμπουνας μαλακιες....εχει βαλει η αλ-καιντα ας πουμε την παρελαση στο ματι???ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ.ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΑΘΡΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ελευθεροι σκοπευτες ΚΑΙ το λενε κιολας δεν ντρεπονται :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ποιοί ελεύθεροι σκοπευτές ρε μαλάκα ?????? τι μαλακίες είναι αυτές που λές ???

μέχρι και στο Indymedia ανέβηκε αυτή η μαλακία και έπεσε κράξιμο...

αει σιχτίρι από δώ κάφρε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.834
Πόντοι
2.606
ΑΥΤΟς Ο ΜΑΛΑΚΑς ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ δεν ακουγεται?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε πουστη τραβομουνι εισαι τελικα εργαζομενος στον σκαι δεν πιανεσε πουθενα ρε πουστη!!!!απαντηση υπουργειου....-«Δεν πρόκειται για ελεύθερους σκοπευτές, όπως τους έχετε δει στις ταινίες, αλλά για παρατηρητές σε στρατηγικά σημεία. Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα είναι ένοπλοι, ναι, θα είναι ένοπλοι».- :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: -ΕΝΟΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Η ΓΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕ -ΛΕΩ ΓΩ....ΡΕ βαλτε και πυρομαχικα στα ΤΑΝΚς-ΠΟΤΕ δεν ξερεις-μπορει να εμφανιστουν ΝΙΝΤΖΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.....

Επισκέπτης
Ε ναι, αλλά μου θυμιζεις εναν φιλο μου, ο οποιος δεν ειναι ΚΚΕ, δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι Δημοκρατικη Αριστερα, δεν ειναι ΚΚΕ Μ-Λ, δεν ειναι Μ-Λ ΚΚΕ, δεν ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ,

Και γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι κάτι απ'όλα αυτά, επειδή εσύ νογάς μέχρι εκεί??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Και γιατί εγώ θα πρέπει να είμαι κάτι απ'όλα αυτά, επειδή εσύ νογάς μέχρι εκεί??
Καλα. Συγνωμη που δεν νογαω πώς ειναι αριστερός καποιος που δεν συμφωνει με κανενα αριστερο κομμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ΑΥΤΟς Ο ΜΑΛΑΚΑς ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ δεν ακουγεται?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ρε πουστη τραβομουνι εισαι τελικα εργαζομενος στον σκαι δεν πιανεσε πουθενα ρε πουστη!!!!απαντηση υπουργειου....-«Δεν πρόκειται για ελεύθερους σκοπευτές, όπως τους έχετε δει στις ταινίες, αλλά για παρατηρητές σε στρατηγικά σημεία. Τώρα αν μας ρωτάτε αν θα είναι ένοπλοι, ναι, θα είναι ένοπλοι».- :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: -ΕΝΟΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Η ΓΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕ -ΛΕΩ ΓΩ....ΡΕ βαλτε και πυρομαχικα στα ΤΑΝΚς-ΠΟΤΕ δεν ξερεις-μπορει να εμφανιστουν ΝΙΝΤΖΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.....
Οι αστυνομικοι που μπαινουν σαν παρατηρητες, πρεπει να ειναι αοπλοι?
Εχετε ξεφυγει τελειως...
Περισσευει ο λαικισμος πλεον...

Επισκέπτης
Ε ναι, αλλά μου θυμιζεις εναν φιλο μου, ο οποιος δεν ειναι ΚΚΕ, δεν ειναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν ειναι Δημοκρατικη Αριστερα, δεν ειναι ΚΚΕ Μ-Λ, δεν ειναι Μ-Λ ΚΚΕ, δεν ειναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά δηλώνει "αριστερός" και καταγγελλει τους πάντες.
Μαλλον δεν καταλαβες τι συζηταμε,ξαναγυρνα στο ποσταρισμα του στραπονιαρη με τον ΔΥ που εσκυψε το κεφαλι στα κομματοσκυλα...
Μη μου πεις ότι είσαι ΟΑΚΕΕ σαν τον υ/π κ συ..... :rolleyes:
:2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλα. Συγνωμη που δεν νογαω πώς ειναι αριστερός καποιος που δεν συμφωνει με κανενα αριστερο κομμα.
Υπάρχει κ αυτή η αριστερά:

http://[URL unfurl="true"]www.angelofthetime.com/wp-content/uploads/2011/12/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-1.jpg[/img[/URL]] ;D

[move]Ζωή να χει!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:[/move]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μαλλον δεν καταλαβες τι συζηταμε,ξαναγυρνα στο ποσταρισμα του στραπονιαρη με τον ΔΥ που εσκυψε το κεφαλι στα κομματοσκυλα... :2funny: :2funny: :2funny:
Αν δεν σας καταλαβαινω εγω, που εχω και ενα ιστορικο στις πολιτικες συζητησεις (χέσε τις σπουδές), μαλλον το προβλημα ειναι δικο σας και οχι δικο μου...
Μην περιμενετε τοτε να σας κατανοησουν και πολλοι...
Εκτός αν δεν σας ενδιαφερει να πεισετε και κανεναν.

Επισκέπτης
Ουτως η αλλως στο νετ ο καθενας μιλα για παρτη του και οσα λεει Ο ΙΔΙΟΣ κρινονται.

Ειδικα σε εναν ιστοτοπο που ειναι,υποτιθεται,ουδετερος και αχρωματιστος πολιτικα και,κυριως,δεν εκπροσωπει  συγκεκριμενο κομμα/οργανωση.

Τωρα,αν εγω,η εσυ,η οποιος αλλος,δηλωσουμε οτι ειμαστε με το χ κομμα/οργανωση,η,παρουμε ΣΑΦΗ θεση υπερ καποιου κομματος/οργανωσης κλπ.,ΟΚ.

Επισκέπτης

Δεν πειράζει.
Για να σε διευκολύνω, επειδή οι όροι δεξιά & αριστερά προέρχονται από τη διάτααξη βουλευτών στο κοινοβούλιο, ούτε αριστερός είμαι..
Καλύτερα τώρα??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Υπάρχει κ αυτή η αριστερά:

http://[URL unfurl="true"]www.angelofthetime.com/wp-content/uploads/2011/12/%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%99-1.jpg[/img[/URL]] ;D

[move]Ζωή να χει!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:[/move]
[/quote]
Αυτο δεν ειναι αριστερα.
Η αριστερα ειναι πολιτικος σχηματισμος.
Τι σχεση εχουν αυτοι με την πολιτικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν πειράζει.
Για να σε διευκολύνω, επειδή οι όροι δεξιά & αριστερά προέρχονται από τη διάτααξη βουλευτών στο κοινοβούλιο, ούτε αριστερός είμαι..
Καλύτερα τώρα??
Αν αυτο που ψηφισεις μπει στη Βουλη, δεν θα καθισει αριστερα δηλαδη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom