Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ε τότε απλά κάντε τον μαλάκα ... μην ζητάτε να απολογηθεί κάποιος γιά τα λάθη κάποιου άλλου ... ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ...

θα μας πείς τις διαφορές φωτοδότα???

Επισκέπτης
Είναι γνωστό πως ο ΓΑΠ ευθύνεται για όλα. Από τις αιμορροΐδες του μπαρμπά-Κίτσου μέχρι τη δολοφονία του Κένεντυ.
Τελικα πως εγινε υπουργος ο Βοριδης?

Μηπως εγινε οταν η ΠΑΣΟΚαρα εμπασε στο γκουβερνο τα λιμα της Καλλιροης?

Επισκέπτης
εσύ θα το έκανες?

εσύ το έκανες για τον εφοριακό που σου τα πήρε για να μην σου ρίξει πρόστιμο?

Ρε άσε τι έκανα ή τι θα έκανα εγώ.
Το θέμα τι δεν έκαναν οι όψιμοι τιμητές της αξιοκρατίας όταν έπρεπε για να μη χάσουν τη θεσάρα τους.
Και η αλληλεγγύη σας προς αυτούς διαβάζοντας το "δράμα" τους στη Καθημερινή της οποίας ο ρόλος είναι γνωστός..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε άσε τι έκανα ή τι θα έκανα εγώ.
Το θέμα τι δεν έκαναν οι όψιμοι τιμητές της αξιοκρατίας όταν έπρεπε για να μη χάσουν τη θεσάρα τους.
Και η αλληλεγγύη σας προς αυτούς διαβάζοντας το "δράμα" τους στη Καθημερινή της οποίας ο ρόλος είναι γνωστός..

εξω από τον χορό πολλά τραγούδια λές...

καμμία αλληλεγγύη δεν εξέφρασα σε κανέναν (εξάλλου είμαι γνωστός για την μισανθρωπιά μου όπως κατά κόρον λέτε).. τις διαπιστώσεις του τόνισα για τις οποίες φυσικά δεν είπες τίποτε και τις έκανες γαργάρα διότι δεν συμφέρουν...

Επισκέπτης
Εσύ για πες μας, ποιά η θέση της Αριστεράς για το νομοσχέδιο Βορίδη για τα ταξί; Το αμίλητο νερό έχετε πιει τις τελευταίες μέρες γι'αυτό το θέμα; Που είναι η συμπαράσταση σας στους οδηγούς ταξί που το καταγγέλλουν ότι δεν απελευθερώνει το επάγγελμα και τα δίνει όλα στους ιδιοκτήτες;

Για άλλη μια φορά τα έχεις κάνει αχταρμά.
Ποιοι είμαστε "εμείς" που έχουμε πιει το αμίλητο νερό?
Για άλλη μια φορά και τελευταία. Δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά που έχεις κατά νου.
Αλλά τι να σου εξηγώ τώρα? Εδώ θεωρείς το πασοκ αριστερό..

Επισκέπτης
Ε βέβαια, οι "αριστεροί" είναι ιερές αγελάδες στο Ελλάντα. Ουδείς δικαιούται να τους κριτικάρει.

Κάποια στιγμή είχες γράψει πως εδώ πίσω από ένα νικ μπορεί ο καθένας να γράψει πως πήδηξε ακόμα και τη Σκάρλετ και συμφώνησα.
Τώρα μου ζητάς να γράψω τι έκανα ή δεν έκανα??

Επισκέπτης
για τις καταγγελίες του δεν ανέφερες κουβέντα...

το μόνο που κριτικαρες είναι γιατί δεν έκανε τότε κάτι...

Ξεστραβώσου:

Kαμία απάντηση δεν είδαμε.
Γιατί ανακάλεσε την κλήση σε απολογία τη στιγμή που αυτό ήταν προβλεπόμενο?
Γιατί δέχτηκε σαν την κοτούλα την παρέμβαση του κομματόσκυλου? Γιατί βγαίνει και τα λέει τώρα & όχι τότε?
Τι βγαίνει να μας πει τώρα? Να καταγγείλει παθογένεια μέρος της οποίας ήταν κι ο ίδιος?
Τώρα που προφανώς είναι συνταξιούχος μας προέκυψε τιμητής της αξιοκρατίας??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Για άλλη μια φορά τα έχεις κάνει αχταρμά.
Ποιοι είμαστε "εμείς" που έχουμε πιει το αμίλητο νερό?
Για άλλη μια φορά και τελευταία. Δεν έχω καμία σχέση με την αριστερά που έχεις κατά νου.
Αλλά τι να σου εξηγώ τώρα? Εδώ θεωρείς το πασοκ αριστερό..
E ναι, αλλά δεν ειναι ομως και σταση αυτη.
Επικαλείσαι μια "αγνωστη αριστερα" που σε πρεσβευει, ωστε ούτε να απολογεισαι για κανεναν και ταυτοχρονα να καταγγελλεις τους παντες. Λιγο σουρρεαλιστικο ομολογω.
Ε οκ τοτε. Κι εγω δεν εχω καμια σχεση με τη δεξιά που εχεις κατα νου.
Μας βγαζει πουθενα αυτο?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επικαλείσαι μια "αγνωστη αριστερα" που σε πρεσβευει, ωστε ούτε να απολογεισαι για κανεναν και ταυτοχρονα να καταγγελλεις τους παντες. Λιγο σουρρεαλιστικο ομολογω.
Μας βγαζει πουθενα αυτο?
Μια διαφορά:εσύ παίζει να ψηφίσεις Σαμαρά...άρα έχεις σχέση.

Ο νάτσος δεν το κόβω να πάει κάλπη...εκτός αν τον πάρει ο ΦΠ. :cheesy:

Επισκέπτης
Μας βγαζει πουθενα αυτο?

Και ποια είναι στάση ρε μάστορα?
Ν'απολογηθώ για τη στάση του κκε με το οποίο ιδεολογικά με χωρίζει άβυσσος επειδή εσύ δε μπορείς να διαχωρίσεις??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εχουμε εκλογες σε λιγο

ακομα δεν βρηκατε την δεξια και την αριστερα σας ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και ποια είναι στάση ρε μάστορα?
Ν'απολογηθώ για τη στάση του κκε με το οποίο ιδεολογικά με χωρίζει άβυσσος επειδή εσύ δε μπορείς να διαχωρίσεις??
Θα πας κάλπη με τον ΦΠ ρε;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.832
Πόντοι
2.606
MAΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΚΟ....και ο τραβομουνης λεει τα δικα του!!!!
Ελευθεροι σκοπευτες στην ταρατσα της βουλης,ανθρωποι ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε ,παρελαση πριβε,δακρυγοννα για πλακα,2,000,00 ανεργοι,ΞΑΝΑΛΕΩ νυχτωσε βαθειαααααα πισσαααα....
-ποια διεθνη τρομοκρατια ρε μαλακα,που χεις καταπιει σκερπανι και τσαμπουνας μαλακιες....εχει βαλει η αλ-καιντα ας πουμε την παρελαση στο ματι???ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ.ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΔΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΑΘΡΕΣ ΣΑΣ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:ελευθεροι σκοπευτες ΚΑΙ το λενε κιολας δεν ντρεπονται :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom