Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.842
Πόντοι
2.606
ακόμη δεν έχει κονέ με τα συντρόφια των εξαχρείων... μόλις αποκτήσει να δείς αλλαγή στο λούκ της..
Κοιταξε το σοβαρα αυτο,εχεις αρχισει να γινεσαι λακης...σε λιγο θα αρχισεις να ποσταρεις βερμαχτ,πολυβολα κτλ συνεργα συνετισμου ....προσεχε ειναι σοβαρη ασθενεια και ανιατη!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Κοιταξε το σοβαρα αυτο,εχεις αρχισει να γινεσαι λακης...σε λιγο θα αρχισεις να ποσταρεις βερμαχτ,πολυβολα κτλ συνεργα συνετισμου ....προσεχε ειναι σοβαρη ασθενεια και ανιατη!

καλά... ότι πείς..

όταν σταματήσεις εσύ και οι όμοιοι σου να ποστάρεςι κρεμάλες, λαιμητόμους, τσεκούρια, σφαλιάρες, ροχάλες και παρόμοια έλα να το συζητήσουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.842
Πόντοι
2.606
σε ποιον απο τους 300 δεν αξιζουν????ετσι για αρχη...μηπως εχεις καμια αμφιβολια οτι ειναι οι αμεσα εμπλεκομενοι στην ταχυτατη οικ.και ηθικη ραγδαια παρακμη που βιωνουμε!Η και συ εχεις πεσει στη λουμπα του' χορευω και με το διαβολο αρκει να μας δανεισουν'....ΔΕΝ υπαρχουν διλληματα ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ....ΞΥΠΝΑΤΕ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε ποιον απο τους 300 δεν αξιζουν????ετσι για αρχη...μηπως εχεις καμια αμφιβολια οτι ειναι οι αμεσα εμπλεκομενοι στην ταχυτατη οικ.και ηθικη ραγδαια παρακμη που βιωνουμε!Η και συ εχεις πεσει στη λουμπα του' χορευω και με το διαβολο αρκει να μας δανεισουν'....ΔΕΝ υπαρχουν διλληματα ΜΟΝΟ ΦΟΒΟΣ....ΞΥΠΝΑΤΕ!

και ποιός θα το κρίνει αυτό ?? ο λαός? ο λαός που επί 30 συναπτά έτη ξημεροβραδιάζεται στα πολιτικά γραφεία για να προωθήσει τα ρουσφέτια και τα μικροσυμφέροντα του? ο λαός που επί 35 χρόναι τώρα αλληλοτρώει τις σάρκες του φοροδιαφεύγοντας με κάθε τρόπο και ασύστολα? ο λαός που θεωρεί την υποχρέωση καταγγελάις της παρανομίας ρουφιανιά και την παρανομία μαγκιά...???

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Ζευγάρι εργαζομένων στον ΟΕΚ απειλεί να πέσει στο κενό

Εγώ που δεν έχω διοριστεί ποτέ στο ΟΕΚ, ούτε σε καμία άλλη θέση στο δημόσιο, είμαι πιο τυχερός ή πιο άτυχος από το παραπάνω ζευγάρι?  :idiot:

Λέτε, να επιχειρίσω να πέσω και εγώ από κτήριο του ΟΕΚ, μήπως με διορίσουν στο Δημόσιο?  :uglystupid:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.842
Πόντοι
2.606
και ποιός θα το κρίνει αυτό ?? ο λαός? ο λαός που επί 30 συναπτά έτη ξημεροβραδιάζεται στα πολιτικά γραφεία για να προωθήσει τα ρουσφέτια και τα μικροσυμφέροντα του? ο λαός που επί 35 χρόναι τώρα αλληλοτρώει τις σάρκες του φοροδιαφεύγοντας με κάθε τρόπο και ασύστολα? ο λαός που θεωρεί την υποχρέωση καταγγελάις της παρανομίας ρουφιανιά και την παρανομία μαγκιά...???
ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Ο φτωχος να τρουπωσει ηθελε να φαει κανα καρβελι.....Τρελανε μας ρε συ....σε λιγο θα μας πεις οτι ο καραμπερης και ο γουκος δεν φταινε...φταινε αυτοι που απο αναγκη χτυπαγαν την πορτα τους!!!!!

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.723
Πόντοι
10.225
Εγώ που δεν έχω διοριστεί ποτέ στο ΟΕΚ, ούτε σε καμία άλλη θέση στο δημόσιο, είμαι πιο τυχερός ή πιο άτυχος από το παραπάνω ζευγάρι?  :idiot:

Λέτε, να επιχειρίσω να πέσω και εγώ από κτήριο του ΟΕΚ, μήπως με διορίσουν στο Δημόσιο?   :uglystupid:
Και εσύ στο ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ,ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ?ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΟΥ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
[quote author=forest link=topic=83462.msg3527392#msg3527392 date=13293
01947]
Δεν τους ΝΟΙΑΖΕΙ 2 ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ
[/quote]
Πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.

forest, να το εκμεταλευτώ και εγώ μ'ηπως με διορίσουν στο δημόσιο? Λες? :idiot:

Στο κάτω κάτω, εγώ δεν πήρε ούτε ένα μηνιάτικο από το Δημόσιο, δεν είμαι Έλληνα πολίτης, δεν διακαιούμε προσφέροντας την ίδια δουλειά με το παραπάνω ζευγάρι, να πάρω τους ίδιους μισθούς?

Υ.Γ. Ας ανέβουν οι 1.200.000 άνεργοι στο κτήριο του ΟΕΚ και να απειλήσουν ότι θα πέσουν στο κενό, ίσως έτσι καταρεύσει και το κτήριο.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.723
Πόντοι
10.225
ΑΝΟΙΓΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Ο φτωχος να τρουπωσει ηθελε να φαει κανα καρβελι.....Τρελανε μας ρε συ....σε λιγο θα μας πεις οτι ο καραμπερης και ο γουκος δεν φταινε...φταινε αυτοι που απο αναγκη χτυπαγαν την πορτα τους!!!!!
Οι ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ,που αναφέρεις και ΕΣΥ και Ο ΤRAM,έφεραν την ΧΩΡΑ ΕΔΩ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ,ΚΑΛΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Και εσύ στο ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ,ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΤΥΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ?ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΟΥ.
forest,"ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΟΥ"  είναι ο ιδιωτικός τομέας?

Ναι όλοι μαζί στον "ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΟΥ",
για να βοηθήσουμε την επιβίωση μας ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ,
και την πατρίδα μας μετά, ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Διαφωνείς?

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
αυτοί τουλάχιστον έχουν κάποιες πιθανότητες να την γλυτώσουν προς το παρόν...πόσοι άλλοι όμως,ήδη έχουν μεταναστεύσει,δεν είπαν τίποτα και καθάρισαν μόνοι τους....άσε που δεν τα λένε...άμα σε πνίγουν τα χρέη...

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν εννοώ ότι είναι λύση αυτή,αλλά στην απόγνωσή του ο άνθρωπος....

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
69
Like
2.723
Πόντοι
10.225
Πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή.

forest, να το εκμεταλευτώ και εγώ μ'ηπως με διορίσουν στο δημόσιο? Λες? :idiot:

Στο κάτω κάτω, εγώ δεν πήρε ούτε ένα μηνιάτικο από το Δημόσιο, δεν είμαι Έλληνα πολίτης, δεν διακαιούμε προσφέροντας την ίδια δουλειά με το παραπάνω ζευγάρι, να πάρω τους ίδιους μισθούς?

Υ.Γ. Ας ανέβουν οι 1.200.000 άνεργοι στο κτήριο του ΟΕΚ και να απειλήσουν ότι θα πέσουν στο κενό, ίσως έτσι καταρεύσει και το κτήριο.
Αλκινος,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1,7 ΔΙς ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,έρχονται σκοτεινά ΧΡΟΝΙΑ όχι μόνο για την ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αν τις κλείνανε τις πόρτες τους θα ξαναβλέπανε ψήφο?

ο "φτωχός" που ήθελε να φάει κανένα καρβέλι γιατί ήθελε σώνει και καλά να το φαει από το δημόσιο?  θυμάμαι μια πρωινή εκπομπή πρίν απο αρκετά χρόνια.. η παρουσιάστρια ο Γιακουμάτος και στο τηλέφωνο μια καθαρίστρια από δημόσια υπηρεσία που έληξε η σύμβαση της και δεν ανανεώθηκε.. και λέει ο Γιακουμάτος.. "παρε τώρα τηλέφωνο τον ΧΧΧΧ (δεν θυμάμαι κάν το όνομα του) και θα σε στείλει σε ένα συνεργείο να πιάσεις αμέσως δουλειά".. και απαντάει η "απολυμένη"..."εεε όχι και σε συνεργείο.." κατά τα άλλα καρβέλι ήθελε να φάει

σε όλα takes two to tango.. ελληνιστί .. μονός καυγάς δεν γίνεται...

και όσο για τον Καραμπέρη και τον Γούκο... δεν φταίνε κατά την γνώμη μου... φταίνε οι άλλοι που δεν φροντίσανε να μην πέσουν στην ανάγκη τους.. φταίει ο τύπος με τα εστιατόρια που ανοίχτηκε πολύ χωρίς να έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση.. φταίει και αυτός..

ο Καραμπέρης και ο Γούκος φταίνε για τα υπερβολικά επιτόκια και για φοροδιαφυγή..

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
109
Πόντοι
376
Αλκινος,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ,ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1,7 ΔΙς ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,έρχονται σκοτεινά ΧΡΟΝΙΑ όχι μόνο για την ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

:thumbsup:
Συμφωνώ, για αυτό να σοβαρευτούμε και να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ, πραγματικά από εδώ και πέρα.......
Επίσης να σοβαρευτούμε δισ, καταναλώνοντας ΠΡΟΙΟΝΤΑ που ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ, δεν μπορεί εμείς οι εργαζόμενοι από τους χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και υπερεσιών που καταναλώνουμε το 80 ή το 90% να είναι εισαγωγής και από την άλλη να κλεγόμαστε ότι δεν ε΄χουμε δουλιές στην Ελλάδα... :think:
Όπως πολύ σωστά γράφεις το βαρέλι δεν έχει πάτο "ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 1,7 ΔΙς ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Υπάρχουν 2 σοβαρές λύσεις:
1. Λύση Πολιτικής Παπαδήμου που φτάσαμε ως εδώ με εξαιρετική ενορχήστρωση ΓΑΠ
2. Λύση πολιτικής Καζάκη που μιλάει για εθνικό κράτος και φυγή από ευρωζώνη κλπ (κάτι σε κομμουνιστική τουρκία)
διαλέγετε και παίρνετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Δεν εννοώ ότι είναι λύση αυτή,αλλά στην απόγνωσή του ο άνθρωπος....
Δηλαδη οι χιλιαδες αλλοι που επιλεγουν να βιωνουν την απογνωση τους αξιοπρεπως και σφιγγοντας τα δοντια, χωρις να υπολογιζουν στην αβαντα των ΜΜΕ, ειναι αξιοι λιγοτερης προσοχης?
Αυτα για μενα ειναι αναξιοπρέπειες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν 2 σοβαρές λύσεις:
1. Λύση Πολιτικής Παπαδήμου που φτάσαμε ως εδώ με εξαιρετική ενορχήστρωση ΓΑΠ
2. Λύση πολιτικής Καζάκη που μιλάει για εθνικό κράτος και φυγή από ευρωζώνη κλπ (κάτι σε κομμουνιστική τουρκία)
διαλέγετε και παίρνετε
Ποιος ορισε τον Καζακη ως εναλλακτικη λυση? Ο εαυτος του?
Ο γραφικούλης αυτος να μας αφησει ησυχους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom